Bacak dolgusu yaptıran var mı?

56 kg. iken ancak 150 cc. çıkar demişti ki ben çok zayıf biri değilim. En son gittiğimde min. 300 çıkar dedi.

Tabiri caizse öküz gibi yiyorum iki ayda iki kilo aldım sporu bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra oldu
bende sporu bıraktım of ya senle boy be kilo arasındaki farkımız hemen hemen aynı...yani zayıflık derecemiz..sana olur derse doktorun bana gün doğacak malum şehir dışında yaşıyorum ve sırf bu işlem için ist a geleceğim...

Elsa22 senin bacaklarına tekrardan baktım ve gerçekten mükemmel olmuşlar, inşallah benim de bu kadar düzgün olur, ben de istiyorumm Offf ne zor işmiş yaa
Ahhh bilmezmiyim hemde ne zor, Tsk ederim canım, zamani gelince olur tabikide neden olmasın, cok daha guzelleri senin olsun ins :)

Şu an acayip üzüldüm kendime Nasıl seviniyordum iki kilo aldım diye
bak bu vücut yapısıyla ilgili 48 kg. olup 300 cc. çıkardığı arkadaşlar da oldu. Sonuçlarda gayet güzel ümitsizlik yok. Dr. sana söyler zaten olup olamayacağını. Sen üzülme yemeye devam et:)

Kok hucre. En az bir hafta yurumeniz zor olucak. Saklamak cok zor bence. Hem sonra sizinle birinin ilgilenmesi lazim. Kilo vermemeniz lazim. Yani duzenli yemek filen. Hep ayakta olursaniz iyilesmeniz uzun surebilir. Zaten ilk uc gun sadece tuvalet icin kalkmaniz tavsiye ediliyor. Yada birinde gidip kalsaniz. Ablaniz, kardesiniz filen varsa. Tatil gibi.

Evet emine oda ayri bir sorun 2cocukla nasil yatabilirsem artik insallah ablam yardimci olur banada bisi sorcam emine kok hucre ameliyatinda n sonra ne kadar kaliniyo hastanede sen kime yaptirmisdin

Aysima mrb yazini okudumda benim bildigim lipo.ile yag aliniyo ve islemden gecip kök hücre olarakda gereken yere veriliyo aslinda kilolu olan icin super 1tasla 2kus hesabi oluyo ama isde hersey yolunda giderse tabi

Kanat kilo almak istiyorsan ozaman borek sabahlari peynirli yumurta bence hamur isi yersen inanilmaz cabuk alirsin
Evet emine oda ayri bir sorun 2cocukla nasil yatabilirsem artik insallah ablam yardimci olur banada bisi sorcam emine kok hucre ameliyatinda n sonra ne kadar kaliniyo hastanede sen kime yaptirmisdin
canım ben kok hücre ve silikonu bir arada oldum. 1 gece kaldım hastanede. Sonra da 3 gün arkadaşımda kalıp eve geri döndüm. Yürüyüş baya yavaş oluyor topallamak da değil milim milim, bacaklar odemli ve gergin olduğu için de biraz kıvrık duruyor ama sende dikiş ve silikonun baskısı olmayacağı için
canım ben kök hücre ve silikonu bir arada oldum. Bir gece kaldım hastanede. 2.gunden itibaren destek olmadan yürümeye başladım 3 gün de arkadaşta kalıp eve döndüm. İlk hafta yürümek zor oluyor milim milim, bacaklar da kıvrık duruyor biraz. Ama ben düştüm kalçamda çatlak olmuş dedim aileme, onun zaten bir tedavisi olmadığı için tekrar doktora gidelim de demediler öyle idare ettim yürüyüşümü. Bir de dolgu topuklu terlik tavsiye ederim bacaktaki baskıyı azaltıyor daha rahat yürüyorsun ama biraz geniş al ödem olacağı için. Şimdiden geçmiş olsun diyorum inşallah hayalindeki bacaklara kavuşursun bir an önce.

bak bu vücut yapısıyla ilgili 48 kg. olup 300 cc. çıkardığı arkadaşlar da oldu. Sonuçlarda gayet güzel ümitsizlik yok. Dr. sana söyler zaten olup olamayacağını. Sen üzülme yemeye devam et:)

İnşallah öyle olur iştahım kapandı bu aralar ama zorlıycam kendimi

Sen yağ yapmaya devam et aç tartıldım sabah 47.7 çıktım yok olmayacak gibi olmazsa silikon için ısrar edicem

Tsk.ler kumral da ben suan cevap bekliyorum bakalim ne diyecek ins.silikon gerekmez der cok yag gerekicek ama mecbur artik

şu bacak şekillendirici silikonlar var ya o lardan sipariş etmiştim bugün geldi:) ürün çok kullanışsız sakın almayın;( kendinden yapışkan ama tam yapışmıor sürekli düşüyor en önemlisi basamak inip çıkarken kenarlardan toparlanıyor gitti 89tl gelelim olumlu kısmına bu ameliyata "asla izin vermem" diyen annem silikondan sonra ameliyatlada böle mi olacak die olumlu bakmaya başladı...kaldıki yap enjeksiyonuna bile zor ikna olmuştu geriye kocam kAldı ikna etmem gereken zaten en önemliside o,sonuçta parayı o ödeyecek:)ben hariç neden ailemde kimse bacağımda problem olduğuna inanmak istemiyor herkes ameliyatı çok riskli buluyor ama bende böle yaşamak istemiyorum basit bi işlemle sütun gibi bacaklara sahip olmak varken,doktoruda ii seçtikten sonra sorun ne olabilirki?zaten hayat başlı başına bir risk değil mi diyerek felsefe yapıp kendimi paralayası geliyorya bana destek olurlar yada ben kendim gider yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…