Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ah kızlar ah okudukca dahada cok uzuluyorum kilom yetmıycek demekkı cıkmazmı benden yag yaaa 164 e 56.5/57 kılo arası gıdıp gelıyorum (((((

kumralada şimdi nasılsın yürüyüş düzeldimi?
bizi bilgilendirirmisin canım yaaa
ben ak dan ve hf den fiyat aldım
ikisi arasında gidip geliyorum

Bende almıştım eşimin hoşuna gitti iyi olmuş ama onu çorapla gitmen lazım tayt altına :) bide elinle 10 sn falan bastırman lazım bende yeni öğrendim

Arkadaşlar bugün a.k. ye gittim.nekadar gencmiş önce beni dinledi sonra bacaklarıma baktı. Ve sadece yağ ile olur dedi. Yağın kalma oranı %70 miş. Benim üst iç baldırlardanda alacak biraz.dizkapağımdan az traşlayıp alt iç baldıra yağ koyacakmış. Yağın fazla fazla var dedi.e o kadar yersem.. fiyata gelince 7200 dedi....ama grup olarak gidersem indirim yaparmış.örneğin 3-4 kişi olursa 6300 liraya düşermiş.kişi sayısı arttıkça fiyat dahada düşermiş....bu grubun hepsi aynı işlemi yaptırmasada olurmuş.örneğin biri burun biri meme olabilirmiş.....tek dezavantajı ameliyat gününe hastahane karar veriyormuş. ..... Hastane taksitlendirme yapıyormuş.tabi fiyatta değişiyor. Meseka bana vwrdiği fiyata %9 vade farkı koyuyormuş. Taksit sayısuda 9 muş......ameliyattan sonra 4_5gün evde istirahat etmen gerek dedi. ......olduda ikinci operasyon gerekli olursa bölgesel uyuşturup kısa bir işlemle hallolur dedi.masrafıda 800 ile 1500 arası değişiyormuş.işlemine göre yani.....

Ebru ne güzel haberler verdin..boyunu ve kilonu yazarmisin kiyaslamamiz açısından..taksit olursa indirimden pek fayda goremiyicez anlaşılan..ikinci operasyon 800-1500 arası yani..ya da belki gerek kalmayacak..en çok hangi bölgedeki yağları kullanıyormuş..göbek varmı sende..her bölgedeki yağ ayni kaliciliktami..kilo alıp vermek o konulan yağları etkiliyormu..doktorun karizmatik bir havası var diye hatırlıyorum..burnumu yaptirmistim a.k ya..samsundaydi ozmanlar..gitmeyeydi iyiydi..

Bacak sekillendiriciyi bende aldım..ama maalesef..yetmiyor..carpikligi kapatmak mümkün değil..öylece duruyor dolapta..bir hatıra olarak kalacak sanirim..

Boyum 1.70 kilom 69 ....ben doğum yaptım ve de yağlarım bayağı var.özellikle göbek bölgemde.....yağı sadece bir yerden çekemem dedi..benim tek noktadan çeksede yetiyor ama onun söylediii farklı bölgelerden alacağıymış....

Benim boyum 1.70 kilom 52 ümitsizliğe kapılma tel.gör.dr benim için bile %90alırız dedi
Aynen canım bencede umutsuzluğa kapılma. Benim yağımda ultra fazla olduğu için bana sadece yağ ile yapabiliriz dedi. Hatta göbeğimde fazlasıyla yağ kalacakmış...anla ne kadar yağım olduğunu. . Önemli olan ihtiyacın kadar çıkması. ...

Uzun zamandır siteyi takip ediyorum bu opr. Ankara'da yaptıran varsa lütfen bana bilgi verebilir mi

Bence bu kadar yüksek fiyat olmasında bizimde katkımız var sürekli iki Dr.adını telaffuz ediyoruz haliyle onlarda burkadar hastası olursa fıyatta bu kadar olur

Bende almıştım eşimin hoşuna gitti iyi olmuş ama onu çorapla gitmen lazım tayt altına :) bide elinle 10 sn falan bastırman lazım bende yeni öğrendim
o şekilde de denedim hatta olayı abartıp koli bandıyla bile bantladım ı ıh beğenmedim ben sevemedim

Bence bu kadar yüksek fiyat olmasında bizimde katkımız var sürekli iki Dr.adını telaffuz ediyoruz haliyle onlarda burkadar hastası olursa fıyatta bu kadar olur
Mecburen iki doktorun adını telafuz ediyoruz..çünkü bu işi en iyi yapan onlar gibi gözüküyor..çünkü bacak estetiği ayrı bir uzmanlık istiyor..heykeltraslik gibi bir sanat..göğüs degilki sliknu koydum gitti olsun..buradaki paylaşım ve deneyimlerin sonucunda,ıki doktorun adı çıkıyor..pişman olmak istemiyoruz,biraz da mecbur kalıyoruz..

Tabii işini iyi yapan Dr.adı geçmeli ama iki kişi çok az eminim başka Dr. Yapt.memnun olanda vardır tabi olmayanda ben onlara sesleniyorum lütfen paylaşalima herkes için . Insanlara alternatif olsun.olumlu olumsuz.bende tabi en iyisi olsun isteriim Allah hepimize kolaylık versin.en zoru galiba Dr.seçmek

Demek ki adam o kadar güveniyo ki ikinci Oper. İçin aldığı ücret çok düşük bu güven verici bir şey tarih işi herkesin elini kolunu bağlar senin adına sevindim yağ yapma derdin yok :)

o şekilde de denedim hatta olayı abartıp koli bandıyla bile bantladım ı ıh beğenmedim ben sevemedim
Ben sevdim hatta gaza getirdi beni ama ben onu baldıra koyunca beğenmedim çok kaslı üst bacak kadar kalın durdu beni üst ler de çok ince ondan galiba böyle diz altına doğru koydum o oyuk kısmı kapattı ve biraz baldır çok iyi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…