- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
46 ydım 48 oldum.. pek taraftar değil bu şekilde yapmaya yağ çok az diye yinede çok istersen yaparım ama sonuç tam istediğimiz gibi olmaz dedi haliyle aslında hayırın kibarcası oldu :) sömestrı düşünme okul için çok rahat toparlarsın dedi süre olarak geniş tuttuk yani artık biraz daha kilo alınca gitcem yaza kadar istiyorum dedimCanım niye vazgeciyosunki..64 kilomuydun sen..az sabret ıki üç kilo daha al..bu sömestr için mi okey dedin..alabilecekmisin kilo..yoksa ne çıkarsa mi..
bunlarla uğraşmayın boş.hep en kalınından ve simsiyah çorap dışında birşeyle kullanamazsınız.bunun yazı var.olun ameliyatınızı kurtulunAynen 1cmlik 1.5cmlik olani var kalinlik olarak o resimde ilk hali 1cmlik olani 1.5cmlikte hep birlesio yani
bunlarla uğraşmayın boş.hep en kalınından ve simsiyah çorap dışında birşeyle kullanamazsınız.bunun yazı var.olun ameliyatınızı kurtulun
anadolu yakasındakizlar bu atasehir estetica anadolu yakasi mi..sabiha gokcen den uzakmi..ay bu istanbul beni yiycek...
haklısın canım özürValla para
Valla para olsa bir dakika dusunmeden yaptiricam olmayinca boyle yontemlere basvuruosun yapcak bisey yok
sabiha gökçende anadolu yakasındakizlar bu atasehir estetica anadolu yakasi mi..sabiha gokcen den uzakmi..ay bu istanbul beni yiycek...
Onemli deil canim benim ins er ya da gec ulasicaz biz de bu mucizeyehaklısın canım özür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?