Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bugün gittim kızlar tekrar muayeneye aldığım iki kilo ve bana göre kocaman olan göbeğimle..
Dr a dedim ki göbek yaptım.. ama bende ki çok azmış daha çok doğumdan dolayı kas gevşekliğiymiş..

şimdi bana yapılacak işlem şu
sadece diz altı doldurulacak baldırla ilgili bi işlem olmayacak üst ince olduğu için..

Eğer çok istiyorsam tamam yapalım ama çıkacak yağ az buna göre koyacağım yağda az olacak oyuk için yetermiş ama biraz daha azmedersen kilo almaya, tam planladığımız gibi olur ve ikinciye gerek kalmaz erime payını hesap ederek koyuyorum ve yaptığım sonuçlardan ikinçiye gerek olmuyor dedi.. tabi itiraz ettim nasıl yok var diye :)

Sonuç olarak şu an olamıyorum sömestr için istediğimi söyledim çocuğun okulu vs var diye önemli değil cumartesi olsan pazartesi okula götürürsün dedi bu memeden daha az ağrılı.. benim meme ameliyatım ağrısız olduğu için o zaman Güle oynaya gidersin dedi

Kızlar ben çok sıkıldım kilo almaya çalışmaktan bu arada troid lerime baktıracağım.. vaz mı geçsem bilmiyorum

Canım niye vazgeciyosunki..64 kilomuydun sen..az sabret ıki üç kilo daha al..bu sömestr için mi okey dedin..alabilecekmisin kilo..yoksa ne çıkarsa mi..

Valla doktor benim resme yag olur demisya o azimle 56dan 60a kadarikmayi hedefliyorum onu almadan olmiycam ben lop lop et yag ne almam gerekiosaalcam diycemde oyle olmuo inadinada istahim yok

Bir de tekrar baktım da fotolarina,sanki diz kenarlarini azcik alıp,dizin hemen altındaki boşluğu biraz doldursa,ince ama çok düzgün bacakların olacak..okadar da yağın çıkar herhalde..başka biseye gerek yok..çünkü bütün olarak ince senin bacaklar..okadari bence memnun eder seni..

Canım niye vazgeciyosunki..64 kilomuydun sen..az sabret ıki üç kilo daha al..bu sömestr için mi okey dedin..alabilecekmisin kilo..yoksa ne çıkarsa mi..
46 ydım 48 oldum.. pek taraftar değil bu şekilde yapmaya yağ çok az diye yinede çok istersen yaparım ama sonuç tam istediğimiz gibi olmaz dedi haliyle aslında hayırın kibarcası oldu :) sömestrı düşünme okul için çok rahat toparlarsın dedi süre olarak geniş tuttuk yani artık biraz daha kilo alınca gitcem yaza kadar istiyorum dedim
alamazsam hala bu şekilde ne çıkarsa diyecez..

Aysima fotoda bana da olur dedi ama sadece bacak resmi gönderdim..bütün vücudu görmedi..55 im şuan..60 a razıyım,ama zannediyorum ki yetmez diyecek..

M maviruya aynen öyle dizin içi alınıp alta koyulacak düz olacak ama yine ayrık çünkü o kemik yapısından mış ona bi işlem yok yağ alınacak yerlerim göbek diz içi ve kasık yani üst iç bacaktan çok cok az.. hatta basenin yok ama ordan bile biraz çıkarabilirim dedi..

Ay sende çok zayifmissin yaaa..ye kızım azcik..önünden alan mi var..55 yap barii..acele etme,aşırı yağa ihtiyacın yok..50 nin üstüne çık,öyle yaptir

Evet kedikız h f

Maviruya haftada üç kere mantı yiyorum gece 12 de ekmek arası şeyler falan ben ömrümde sadece hamileyken 50 nin üstüne çıktım

Sabiha dan E 10 otobüsleri ile falan metrobüs e gidiliyor uzun çayıra tam bilmiyorum ama oralardan kolay gidilir bi istanbul kart alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…