Evet kedikız h f
Maviruya haftada üç kere mantı yiyorum gece 12 de ekmek arası şeyler falan ben ömrümde sadece hamileyken 50 nin üstüne çıktım
Biraz daha bekleme taraftarı Dr yağ için o yüzden net bir şey yok sıkıldım kilo falan da alamıyorum belki de vazgeçerimcanım senin ne zaman ameliyat olacağın belli mi
silikon olan kim var canım sonuçlarını merak ettimdeBiraz daha bekleme taraftarı Dr yağ için o yüzden net bir şey yok sıkıldım kilo falan da alamıyorum belki de vazgeçerim
Elsa nisan silikondusilikon olan kim var canım sonuçlarını merak ettimde
canım kullanıcı adı tam olarak ne bulamadım daElsa nisan silikondu
Yazdım yukarıcanım kullanıcı adı tam olarak ne bulamadım da
Doktorum 10 uzerinden 11 olmus dedi dikis yerleri pansuman edildi.Simdilik iyi ama dun cok fazla yol yürüdüm ama bu istanbulda da baska turli olmuyor napim[/QUOTE]"masteks, post: 38460738, member: 609024"]doktorun muayenesini çok merak ediyorum.
hayırlısıyla atlattın, inşallah herşey yolundadır.
ozelden numarayı attım cnm ben de ondan almısıdm 1 haftada geldi. kalın corapla , kotun altına falan ıdare edıyo :)Wrm nerdesin adresi vercekdin ya hic degilse bu siralar kalin corapla giyerdim .
Kalın olan sekillendirici baldırları tamamen birlestirince pek hoş bir görüntü vermemiş bu bacaklarda, diger ince olan daha gzl olmusKizlar bana atilan fotolar bunlar iste bunun uzerine almaya karar vermistim
Sanırım b arkadas yaptırmış çok pişmandı aynı yöntem mi bilmiyorumAQUAFİLLİNG yöntemiyle ilgili bilgisi olan var mı? ben bir doktorun sayfasında okudum. yağ değil su enjekte ediliyormuş sanırım. 5-8 yıl arası kalıyormuş. meme büyütme falan da yapılıyor bu yöntemle. bu forumda bu yöntemle dolgu yaptıran var mı arkadaşlar. yağın erime olasılığını göz önüne alırsak, su enjektesi daha mantıklı sanki. araştıran varsa yazarsa sevinirim.
AQUAFİLLİNG yöntemiyle ilgili bilgisi olan var mı? ben bir doktorun sayfasında okudum. yağ değil su enjekte ediliyormuş sanırım. 5-8 yıl arası kalıyormuş. meme büyütme falan da yapılıyor bu yöntemle. bu forumda bu yöntemle dolgu yaptıran var mı arkadaşlar. yağın erime olasılığını göz önüne alırsak, su enjektesi daha mantıklı sanki. araştıran varsa yazarsa sevinirim.
Yok canim hic rahatsiz etmiyor ben hic boyle kullanmadim ama bunu evde yaptim gordum o kadar ya yapay biseyya sonucta biri anlarmi diyorum kendi kendime ne biliyim anlasalar dusunsene ne salak diyeceklerArkadaşım bu haliyle gayet iyi duruyor, gönül rahatlığı ile kullan bence.Ben de almayı düşünüyorum. Buradan hiç belli değil,yürürken falan rahatsız ediyor mu?
Yazıları fazla okuyamadım ama dikkatimi çeken bi yazı oldu bacak silikonu başka çözüm yok mu kızlar ameliyattan başka ne bileyim kış ayında kapatırsın tayt, pantolon vs ama yazında ben bacaklarım kalın olsun isterim hele ki şortların altında kilo almak çözüm görükse bile kilo alınca kollara ve bacaklara gitmiyor karın kalça bölgesine ne yazık kiYok canim hic rahatsiz etmiyor ben hic boyle kullanmadim ama bunu evde yaptim gordum o kadar ya yapay biseyya sonucta biri anlarmi diyorum kendi kendime ne biliyim anlasalar dusunsene ne salak diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?