Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tamam sen kilo al göbek olsun önemli değil ordan alıp bacağına eklerler.. yağ ile de çözüm var ama foto görüp fikir vermek lazım

arkadaslar televızyonda bı kanalda 30 dk da carpık bacaklara son acısız , agrısız dıye cıktı ve lokal olarak yag enjekte edıldı dr b.c ızleyen oldumu

Ben ince olanından aldım aldığımda kalın olanı yoktu, çok memnunum siyah çorapla çok iyi duruyor.
bende almayı düşünüyorum normal kısa şortlarla bacaklarım iyi duruyor ama pantolon , taytta felan bacağımın alt kısmı daha ince duruyor kalın olanından almayı düşünüyorum, Siyah çorap hariç farklı renk giysem iyi durur mu cidden çok var mı silikonun

Ben ince aldığım halde onu baldıra koymuyorum. Çünkü var olan bi baldırım var ve hoş durmuyor ama dizimin altı oyuk o kısma koyuyorum iyi oluyor bence bacak durumuna göre siparis et kalın olanı fazla kalın ve uzun

Kararsız kaldım bende tek bacağımın alt kısmı ince napsam acaba

show tv de b. cıhantımur acaba bu dr muayaene olan yada amelıyat olan varmı nasıl kı? haberde amelıyatada gırıyolar hasta uyanık gule oynaya bıtıyo 30 dk da guzel bacaklar yanı ıcım gıttıı ..

Bacak silikonundan almak istiyorum aranızda kullanan var mı ?
ben kullanıyorum ınce olandan fena degıl ama ıcıne hep corap gıymen gerekıyo yoksa ben rahat edemıyorum kıs ıcın ıyı sımdılık basıt bısey 80 tl verdım ne kadar cok ama ısımı goruyo en azından tayt cızme kullanım ust bacaga takınca tavsıye ederım .

kalın olan alt kısma takılmıyor mu ya yoksa üste mi üstten yana sıkıntım yok

alttada takılır tabı ama benım altta sankı guzel durmadı kas gıbı cıkıntılı durdu cok hosuma gıtmedı ustte tam guzel oldu sen ıstedıgın gıbı kullanabılırısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…