nisan, beryaman,krena hepsi silikon oldu ve memnunlar canımcanım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende bacak estetiği düşünüyorum çoğu kişi yağ dolgusunu önerse de ben yağ dokusunu sevmediğimden silikon düşünüyorum ama silikon olan pek rastlamıyorum mümkünse öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim
Buraya yükleyeceksen mesaj yazarken altta dosya yükle var ordan albüme yüklemek istiyorsan da albüm e girip foto yüklemen lazımarkadaslar resım nasıl yukleyebılırım ? PROFIL resmı oluyo aman allahım bacaklarım saka gıbı bana bırısı yardımcı olsun bu cesaretı tekrar bulamayabılırım hemen yuklemek ve yorum almak ıstıyorum
Yukarıda üç çizgi var oraya gir albümler var sonra yeni albüm oluştur ya da yeni foto ekle diye göreceksinalbume yuklemek ıstıyorum gırıyorum goruntulenecek foto yok dıyo hıc yukle faln yok
cok tesekkur ederım sanırım oldu yorumlarınızı beklıyorum cok kotu bı durum herkes guzel resımlerını guzel bacakları olan fotoları yukler bende carpık bacaklı resımlerımden yorum ıstıyorum ısde hakkaten cok moral bozucu ama sonucda saglıklıyım yınede sukredıyorum ınsallah bunuda halledıcem amelıyat sonrası dıye guzel resımlerımı yuklemek cok ıstıyorum gece gece yıne kafaya taktım yazdımda yazdım kusura bakmayın arkadaslarYukarıda üç çizgi var oraya gir albümler var sonra yeni albüm oluştur ya da yeni foto ekle diye göreceksin
Bizimde öyle canım bacaklar yine şükür tabi yürüyoruz koşuyoruz ama insan istiyor şöyle sütun gibi bacaklar naparsın inş yağ vs olur bakıyorum şimdicok tesekkur ederım sanırım oldu yorumlarınızı beklıyorum cok kotu bı durum herkes guzel resımlerını guzel bacakları olan fotoları yukler bende carpık bacaklı resımlerımden yorum ıstıyorum ısde hakkaten cok moral bozucu ama sonucda saglıklıyım yınede sukredıyorum ınsallah bunuda halledıcem amelıyat sonrası dıye guzel resımlerımı yuklemek cok ıstıyorum gece gece yıne kafaya taktım yazdımda yazdım kusura bakmayın arkadaslar
ak ve hf maılle bu resımlerı gonderdım boyum 166 uzun degıl okadar ama zayıfım ya o yuzden kılom 50 bakalım ne dıcekler bende yaza kadar dusunuyorum amelıyat tabı para durumumu ayarlayabılırsem ust bacaklarda ayrık ama belkı alt guzel olsa goze batmaz ama bole cok kotu duruyo sadece dız bırlesık sen ne dusunuyorsun ?Canım fotoya baktım..ayni benimki gibi..ömür boyu gizlenmeye mahkum bunlar..yada biz degistiricez bunların kaderini..kilo durumun nasıl..üst bacakların gayet guzel duruyor..boyun uzun mu sanki..foto öyle gösteriyor..muayene oldun mu..ameliyat nezaman düşünüyorsun
ızlemeye alman gerekıyo bızı profıle tıkla ızle de olur .Arkadaşlar ben neden göremiyorum fotoları bi yardımcı olurmusunuz, imkanım var istanbuldayım zatennona göre hemen ameliyat düşünüyorum
senin bacaklar aynı benımkıler gıbı yaaa azcık benım ust bacaklar daha kalın ıstecok tesekkur ederım sanırım oldu yorumlarınızı beklıyorum cok kotu bı durum herkes guzel resımlerını guzel bacakları olan fotoları yukler bende carpık bacaklı resımlerımden yorum ıstıyorum ısde hakkaten cok moral bozucu ama sonucda saglıklıyım yınede sukredıyorum ınsallah bunuda halledıcem amelıyat sonrası dıye guzel resımlerımı yuklemek cok ıstıyorum gece gece yıne kafaya taktım yazdımda yazdım kusura bakmayın arkadaslar
bugün aklıma geldi havaşın taksime servisleri vardır ordan beşiktaşa da geçebilirsinkızlar ben ak ye ameliyat olmuştum o zaman ataşehir estetica da muayene ve ameliyat oldum şimdi ikinci için randevu istedim ama sanırım yeri değişmiş yeni yeri fulya acıbadem hastanesi yakınındaymış ben atatürk hava limanına uçak bileti alıvcam orada indikten sonra buraya nasıl gidebileceğimi bilen varmı
7 bin dediği nedir sadece yağ o fiyata oluyor benim bildiğim 4 bin € ne kadar çok para yawarkadaslar sımdı benım maıllere cevap geldı ama hıc bekledıgım gıbı olmadı sılıkon yada sılıkon + yag enj dedıler fıyat 4000 euro en az mınımum 7000 tl dıye soledıler napıcam hıc bılemıyorum moralım bozuldu ben hıc sılıyona hazır degılım maddı olarakda cok bıde yag enj daha ıyı dıye dusunuyodum hep ama benım durum vahım ısde ancak sılıkon kurtarıcak ben h.f ye gıtmek ıstıyorum yakın zamanda gıtmek ısteyen arkadaslar bırlıkde gıdelım derım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?