Bacak dolgusu yaptıran var mı?

nisan, beryaman,krena hepsi silikon oldu ve memnunlar canım

arkadaslar resım nasıl yukleyebılırım ? PROFIL resmı oluyo aman allahım bacaklarım saka gıbı bana bırısı yardımcı olsun bu cesaretı tekrar bulamayabılırım hemen yuklemek ve yorum almak ıstıyorum

Buraya yükleyeceksen mesaj yazarken altta dosya yükle var ordan albüme yüklemek istiyorsan da albüm e girip foto yüklemen lazım

Yukarıda üç çizgi var oraya gir albümler var sonra yeni albüm oluştur ya da yeni foto ekle diye göreceksin
cok tesekkur ederım sanırım oldu yorumlarınızı beklıyorum cok kotu bı durum herkes guzel resımlerını guzel bacakları olan fotoları yukler bende carpık bacaklı resımlerımden yorum ıstıyorum ısde hakkaten cok moral bozucu ama sonucda saglıklıyım yınede sukredıyorum ınsallah bunuda halledıcem amelıyat sonrası dıye guzel resımlerımı yuklemek cok ıstıyorum gece gece yıne kafaya taktım yazdımda yazdım kusura bakmayın arkadaslar

Canım fotoya baktım..ayni benimki gibi..ömür boyu gizlenmeye mahkum bunlar..yada biz degistiricez bunların kaderini..kilo durumun nasıl..üst bacakların gayet guzel duruyor..boyun uzun mu sanki..foto öyle gösteriyor..muayene oldun mu..ameliyat nezaman düşünüyorsun

Bizimde öyle canım bacaklar yine şükür tabi yürüyoruz koşuyoruz ama insan istiyor şöyle sütun gibi bacaklar naparsın inş yağ vs olur bakıyorum şimdi

Arkadaşlar ben neden göremiyorum fotoları bi yardımcı olurmusunuz, imkanım var istanbuldayım zatennona göre hemen ameliyat düşünüyorum

ak ve hf maılle bu resımlerı gonderdım boyum 166 uzun degıl okadar ama zayıfım ya o yuzden kılom 50 bakalım ne dıcekler bende yaza kadar dusunuyorum amelıyat tabı para durumumu ayarlayabılırsem ust bacaklarda ayrık ama belkı alt guzel olsa goze batmaz ama bole cok kotu duruyo sadece dız bırlesık sen ne dusunuyorsun ?

senin bacaklar aynı benımkıler gıbı yaaa azcık benım ust bacaklar daha kalın ıste

arkadaslar sımdı benım maıllere cevap geldı ama hıc bekledıgım gıbı olmadı sılıkon yada sılıkon + yag enj dedıler fıyat 4000 euro en az mınımum 7000 tl dıye soledıler napıcam hıc bılemıyorum moralım bozuldu ben hıc sılıyona hazır degılım maddı olarakda cok bıde yag enj daha ıyı dıye dusunuyodum hep ama benım durum vahım ısde ancak sılıkon kurtarıcak ben h.f ye gıtmek ıstıyorum yakın zamanda gıtmek ısteyen arkadaslar bırlıkde gıdelım derım .

bugün aklıma geldi havaşın taksime servisleri vardır ordan beşiktaşa da geçebilirsin
7 bin dediği nedir sadece yağ o fiyata oluyor benim bildiğim 4 bin € ne kadar çok para yaw
ben gelirim h.f ye eşlik ederim sana ne zama gitmeyi düşünüyorsun

Canım mail a.k dan mi geldi..boyunu ve kilonu belirttiğim için mi silikon dediler..yağın olmadığını düşünerek..silikon için 7000 uygun değilmi..en az derken neye göre farkedecek fiyat..11000 biliyorum a.knin silikonda fiyatını..

ısde mınımum dedı oda yag enjeksıyonu olursa ama yagın varsa yazmıs kı sanmıyorum demekk 11 000 ya cok para napıcam ben ıstanbuldayım 4000 euro da ne ya ucmus fıyatlar aslında h.f gıdelım yakın zamanda FAZLANAZLI

Himm..yağ için 7000..silikon 11000 biliyorum..oda dediğin gibi 4000 euro ediyo zaten..offf..h.f nin fiyatlarda ayni diye biliyorum..benim tercihim a.k..gurup olsak 10000 e yapar belki..ama deli para yaa..

İnanirmisiniz hayatta aklıma gelmez ama,bugün takı setimi bile bozdurmayi düşündüm..düğünde takılan seti..başka da altinim yok zaten,altın takmıyorum..ama hatıra diye hiç aklıma gelmezdi ..sonra dedim boşver,pişman olursun..

Ya o kadar cok istiyorumki bu hep hayatimda bi eksiklikti heppp...bende oyle annemlerin dogumgununde hediye ettigini bilezigi bile bizdurmayi dysumdum napimm ama yaa bi arkadas dygynune gudicek oluyoruz millet fistik gibi elbiseler secerken bennn hep pantolon ustune bi bluz biktim artik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…