Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Haziranin ilk yada ikinci haftası gibi planlayan varsa,3 kişi olalım..1000 lira bile indirim olsa iyidir. .suanki planım bu şekilde..annem de okey dedi..haziran ayına göre hazırlıyoruz kendimizi..

Allah'im nasıl bir ruh halidir..bir elimde koca ekmek,bir elimde muz..mal mal yiyorum..ne güzel kitap okuyordum unutmak için..depresyon geçiriyorum herhalde..son 6 aydır bir tuhafim zaten..orta yaş sendromu galiba..dışarı cikasim yok,alışveriş yapasim yok..pantolon alasim hicccc yok..öffff...kuaföre bile gitmek istemiyorum..aklım çıkıyor düğün,davet bişey olacak diye..yaz geliyo,nereye kadar kacicaz..var mi böyle olan kizlaaaarrr...deniz,tatil,hiçbirşey istemiyorum yaaa..esofmanlarla ewde oturayim,kimse dokunmasin bana..

beğendim ama güzel şeyler yaşıyorsun diye değil ben bunları yaşadım.şuan hiç kıyafetim yok son 1-2 yıldır hiç alışveriş yapmmıyorum. yapsam nolcakki gdip yine ispanyol paça alıcam. değişik ne alabilirim ki? ispanyolun üstüne bol, uzun olmuyor. dar kalıp gömlek. ben de kendimi eve kapatmıştım.

Ve kendini asla kadın gibi hissedemiyorsun..ve beyazın ki 30 undan sonra buna katlanamiyorsun..

Ve kendini asla kadın gibi hissedemiyorsun..ve beyazın ki 30 undan sonra buna katlanamiyorsun..
evet en güzel yaşlarım geçti bile. ama arkama bakmak istemiyorum artık. dr. 60 yaşında bacak yaptıran bir kadının fotosunu gösterdi. ruh yaşlanmıyor. ve kaç yaşında olursak olalım geç değil. neresinden yakalarsak artık.

b
Himm..yağ için 7000..silikon 11000 biliyorum..oda dediğin gibi 4000 euro ediyo zaten..offf..h.f nin fiyatlarda ayni diye biliyorum..benim tercihim a.k..gurup olsak 10000 e yapar belki..ama deli para yaa..
en hf den fiyat aldım silikon+yağ dedi 13.000tl
ak danda fiyat aldım 7.000tl+silikon +hastahane masrafı+tetkikler dedi demek 11.000i buluyor
yine de hf ye göre ak daha utgun

Kızlar kendinize gelin nedir bu ruh çöküklüğü lütfen yapmayın böyle kilo almak isteyenlere öğüt veriyorum yeni başladım buna ama işe yarıyor gece uyumadan mama yiyoruz bi bardak süt içine iki bıldırcın yumurtası ben bir tane koyuyorum ve alabildiğince Bebe bisküvisi.. bunu yiyip yatın bi de bunu deneyin..
Bu mail ile alınan fiyatlar kati fiyatlarmı indirim yapmıyorlar mı yüzyüze fikri olan var mı

selam kanat nasılsın biliyorsun bende ileri yaşta bacak dolgusu yaptırdım yıllarca o sıkıntıları cok cektim bilemesin dilerimki allahtan genclerin güzleri hep gülsün genclikte daha başka ruh tabi yaşlanıyor ama bazi insanı yaralıyan seyler oluyor bende cok oldu en cokta eşiniz tarafından ablacıgım genc yaşta bu isteginiz yerine getirin yaş ilerledikce bacaklarda sorun cıkıyor kemik erimesi varis kamarlarda kan pırtılaşması var bende allah emanat olun

Sizi o kadar iyi abliyorumki isyerinde hep senelerce pantolon giymekten icim bayildi cok uzulyorum artik dahada fazla dar paca pantolon giyiyirum bazen ondabile aynaya baktigimda egei bugru duruyo soyle tatli sirin şık elbiselee giymek istiyirum artik ya biktim bu mecburi imajdan artik ne bisey alasim var ne hatta kendime bilebajasim bugun depresyonun dibindeyim kizlar(((((

Moral bozmayın kızlar En büyük yatırım kendinize olan yatırımdır valla neyim var neyim yok ben memeye yatırdım az bi şeyim kaldı onu da ekleme yapıp yag yaptırcam annem çok kızıyor ne gerek var bütün parayı Dr a yatırıyorsun diyo napayım mutlu olmaktan dana güzel bir şey yok

Ikinci ameliyata karar verdin yani:) avrupa yakasina tasinmasi iyi olmus.

Kızlar a.k ya ameliyat olacaklar,tahmini olarak ne zaman düşündüklerini de yazsinlar..zamanı gelince belki grup indiriminden faydalaniriz,haberlesiriz..ben haziranda okul kapandıktan hemen sonra..başka varmı haziranda düşünen..

Çok bişey istemiyoruz..hakkımız olanı istiyoruz..biz kadiniz,ve etek giymek bizim hakkımız..engel tanimayalim bu konuda..babama bile söyledim,cekinmedim..kadınsın sen,hakkın tabii ki dedi..gerekirse kredi çekip vericem dedi..ama kocam bilmiyo..gizli olucam..ailemi de suç ortağı yaptım kendime..bazen vicdan azabı duyuyorum,ama yapacak bişey yok,ondan öyle anlayışlı bir tepki de beklemiyorum..takıntı diyecek,kendinle barışık değilsin diyecek..ıvır zıvır..ama etek giyip ben dışarı böyle gelicem desem,bön bön bakip,hiç yakismismi demeyi bilir..bu nedemektir..sen bu kadere mahkumsun,ve ömür boyu bol pantolon giymeye..geçen gün yeni bişey giymişti,çok şık olmuşsun dedim..sana öyle geliyor,artık fotoğraf bile çektirmek istemiyorum dedi..niye,çünkü saçlar tamamen gitti..yani insan belli bir yaştan sonra istemese de takıyor kafaya..ah bizi bir anlasalar..kendimizi nekadar eksik,yarım hissettiğimizi..

Sana o kadar katiliyorumki bugun bizim orda calisan bi arkadasin sunneti varmis mayista ne giycez kizlar hangi elbisemi giyiyim muhabbetine ben fransiz kalmak zorundayim .az once bulent beyin klinigini aradim uzun uzun herseyi sordum kesij kafama taktim ve nisan mayis gibi olucam hayallerimi gerceklestiricem masadada kalsam yaptircam iste:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…