Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Okulların kapandığı hafta ameliyat düşünen varmı..ondan önce para ayarlamam zor..keşke yapabilsem bir hafta rapor alırim..hangi tarihleri düşünüyorsunuz..indirimden yararlansak..
Ben olabilirdim ama kilo alabilecekmiyim o zamana kadar bilemiyorum kesin olmadığı için size de güven verip yarı yolda bırakmak istemiyorum...kilo alamazsam yağ enjensiyonu yaptıramıycam

Senin fotoyu gordum şimdi..gayet güzel bacakların..sekillendirici mi koydun.zayıf gorunmuyorsun sanki..kalın duruyor bacaklar..kilonu merak ettim..benimker çok cirpi,felaket yani..belki yağ bile olmaz diycek..ama kararımı verdim gibi,okulların kapandığı hafta düşünüyorum..

Evet diz altına şekillendirici koydum M maviruya orda bi boşluk var beni inanılmaz rahatsız ediyor diz kapağının tam altı:/kilom 69 ama boyum 1.78 yani boy ve kilo arasında baya bi fark var artı yaşadığım şehirde bi plastik cerraha gittim yağ yok sende dedi:/ doktor tuttuğu zaman ele geliosa göbek filan yeterli yap oluomş burda bi arkadaş öle yazmıştı ak ya yada hf ye muayene olmuştu

Maaşallah ne sulak yerde büyümüsünüz..sen 75 lere çıkmaya calis..ben yarın a.k nin asistanini arayıp nisan ayına randevu alicam..yağ var,olur derse gurup bulmaya calisicam..1000 lira iyi fiyat..

Maaşallah ne sulak yerde büyümüsünüz..sen 75 lere çıkmaya calis..ben yarın a.k nin asistanini arayıp nisan ayına randevu alicam..yağ var,olur derse gurup bulmaya calisicam..1000 lira iyi fiyat..
Bin lira işlem ücreti değil indirim oranı M maviruya gözünden kaçmamıştır umarım evet yetmiş beş filan olsam baya iyi olacak ama FAZLANAZLI gibi yavaş kilo alıyorum

Evet canım,biliyorum,ama öğretmen maaşıyla gizlice biriktirmeye çalışınca 1000 lira indirim oldukça cazip..değerlendirilmeli bence..kafaya takmadan kilo almaya calisicaz..düşünmekten iştah kalmayacak yoksa..

Merhaba Arkadaşlar ,
Çok uzun zamn oldu foruma girmyeli.
Girip sizebilgi vermek istedim , belki fikirlerim ve tecrübelerim size yardımcı olabilir.
Haziran ayında HF ye silikon ameliyatı oldum.Bu ameliyata kara vermek ve aynı zamanda içime sinen doktoru bulmak çok uzun vaktimi aldı.
Sonunda HF de karar kıldım.Bu kararıma forumdaki arkadaşların paylaştıgı resimler yardımcı oldu.
2 kere gorustum doktorla ve bu ameliyattan cok korktum.
Şu an ameliyat olduğum aklıma gelmiyor:)7 ay oldu ve gerçekten ameliyat oldugumu unutuyorum.
Sonuç beni fazlasıyla mutlu etti , her şeyi istediğim gibi giyebiliyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Geçen gün hacettepeliyle haberleştik , o da Ankarada FB ye yağ enjeksiyonu olmuştu.
Sonuçtan çok ama çok memnunmuş.Foruma girersen benim için de yazar mısın dedi. Onun adına da bilgi vermiş olayım.
Mutluluğumuza nazar değmesin , Allah nazarlardan korusun ve Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Krena

kızlar ben ak ye ameliyat olmuştum o zaman ataşehir estetica da muayene ve ameliyat oldum şimdi ikinci için randevu istedim ama sanırım yeri değişmiş yeni yeri fulya acıbadem hastanesi yakınındaymış ben atatürk hava limanına uçak bileti alıvcam orada indikten sonra buraya nasıl gidebileceğimi bilen varmı

Fulya Acıbadem beşiktaşta sanırım sana en kolay şöyle olur gibi metroya binersiin
sonra Şirinevler Ataköy de inip metrobüse binersin zincirlikuyuda inip Beşiktaş minibüslerine binersin benim bildiğim bu ama o dolmuşlar geçer mi bilmiyorum o tarafı.... tabi istanbul kart alıp içine para yükletirsen çok daha iyi olur yoksa beş binişlik kartlar falan alman lazım

Krena sonucunun fotosu var mı bende Hf ye yağ enjeksiyonu yaptıracam kilo alabilirsem ona önceden meme ameliyatı olmuştum bildiğim bi Dr diye aklımdaki isim o... beni izlemeye alır mısın

canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende bacak estetiği düşünüyorum çoğu kişi yağ dolgusunu önerse de ben yağ dokusunu sevmediğimden silikon düşünüyorum ama silikon olan pek rastlamıyorum mümkünse öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyim

merhaba yüzde de mi erimiyormuş acaba,biliyor musunuz

Krena Mrb ..hacettepelinin ameliyatından nekadar zaman geçti..ne kadarı tuttu..ikinciye gerek kaldimi canım..bilgin varmı..

Arkadaşlar bu yağ teansferinde sonradan kilo verdiğimizdeveski halibe dönme olasılığı yokmku

bıde cvp yazan drların maıl adreslerını gonderebılırmısınız bende resım gonderıcem ınsallah banada yag derlerse bu nısana kadar bırlesıp toplu amelıyat olabılırız belkı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…