- 27 Aralık 2014
- 38
- 10
- 13
- 38
Ben olabilirdim ama kilo alabilecekmiyim o zamana kadar bilemiyorumOkulların kapandığı hafta ameliyat düşünen varmı..ondan önce para ayarlamam zor..keşke yapabilsem bir hafta rapor alırim..hangi tarihleri düşünüyorsunuz..indirimden yararlansak..
Evet diz altına şekillendirici koydum M maviruya orda bi boşluk var beni inanılmaz rahatsız ediyorSenin fotoyu gordum şimdi..gayet güzel bacakların..sekillendirici mi koydun.zayıf gorunmuyorsun sanki..kalın duruyor bacaklar..kilonu merak ettim..benimker çok cirpi,felaket yani..belki yağ bile olmaz diycek..ama kararımı verdim gibi,okulların kapandığı hafta düşünüyorum..
imde bi yetmişleri zorlamam gerekKedikiz kilon kac..ben 56 yim..60a kadar zorliycam
Bin lira işlem ücreti değil indirim oranı M maviruya gözünden kaçmamıştır umarımMaaşallah ne sulak yerde büyümüsünüz..sen 75 lere çıkmaya calis..ben yarın a.k nin asistanini arayıp nisan ayına randevu alicam..yağ var,olur derse gurup bulmaya calisicam..1000 lira iyi fiyat..
Krena sonucunun fotosu var mı bende Hf ye yağ enjeksiyonu yaptıracam kilo alabilirsem ona önceden meme ameliyatı olmuştum bildiğim bi Dr diye aklımdaki isim o... beni izlemeye alır mısınMerhaba Arkadaşlar ,
Çok uzun zamn oldu foruma girmyeli.
Girip sizebilgi vermek istedim , belki fikirlerim ve tecrübelerim size yardımcı olabilir.
Haziran ayında HF ye silikon ameliyatı oldum.Bu ameliyata kara vermek ve aynı zamanda içime sinen doktoru bulmak çok uzun vaktimi aldı.
Sonunda HF de karar kıldım.Bu kararıma forumdaki arkadaşların paylaştıgı resimler yardımcı oldu.
2 kere gorustum doktorla ve bu ameliyattan cok korktum.
Şu an ameliyat olduğum aklıma gelmiyor:)7 ay oldu ve gerçekten ameliyat oldugumu unutuyorum.
Sonuç beni fazlasıyla mutlu etti , her şeyi istediğim gibi giyebiliyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Geçen gün hacettepeliyle haberleştik , o da Ankarada FB ye yağ enjeksiyonu olmuştu.
Sonuçtan çok ama çok memnunmuş.Foruma girersen benim için de yazar mısın dedi. Onun adına da bilgi vermiş olayım.
Mutluluğumuza nazar değmesin , Allah nazarlardan korusun ve Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Krena
canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim bende bacak estetiği düşünüyorum çoğu kişi yağ dolgusunu önerse de ben yağ dokusunu sevmediğimden silikon düşünüyorum ama silikon olan pek rastlamıyorum mümkünse öncesi ve sonrası fotoğraflarını görebilirmiyimMerhaba Arkadaşlar ,
Çok uzun zamn oldu foruma girmyeli.
Girip sizebilgi vermek istedim , belki fikirlerim ve tecrübelerim size yardımcı olabilir.
Haziran ayında HF ye silikon ameliyatı oldum.Bu ameliyata kara vermek ve aynı zamanda içime sinen doktoru bulmak çok uzun vaktimi aldı.
Sonunda HF de karar kıldım.Bu kararıma forumdaki arkadaşların paylaştıgı resimler yardımcı oldu.
2 kere gorustum doktorla ve bu ameliyattan cok korktum.
Şu an ameliyat olduğum aklıma gelmiyor:)7 ay oldu ve gerçekten ameliyat oldugumu unutuyorum.
Sonuç beni fazlasıyla mutlu etti , her şeyi istediğim gibi giyebiliyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Geçen gün hacettepeliyle haberleştik , o da Ankarada FB ye yağ enjeksiyonu olmuştu.
Sonuçtan çok ama çok memnunmuş.Foruma girersen benim için de yazar mısın dedi. Onun adına da bilgi vermiş olayım.
Mutluluğumuza nazar değmesin , Allah nazarlardan korusun ve Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Krena
slm kızlar ben leydi ile beraber ameliyat oldum temmuz aylarındaydı yanlış hatırlamıyorsam ben gidişattan çok memnunum boll boll tayt giyiyorum hatta hiç ispanyol paça vs bacagıma takmadım desem yeridir:) cok cok güzel değil ama eskisine nazaran harika oldu aşırı bir erime felanda yaşamadım ufak tefek rütuşlar vardı onlarıda kasım ayında yaptırdım doktorumuz F.B den çok çok memnunum bize erimeyecek die biz ölene kadar garanti verdi :) inşallahta öyle olur bende ölene kadar ona dua ederim inşallah kalıcı olur şükürler olsun rabbime bu sıkıntıdan üzüntüden kurtardı beni çünki gerçekten bacaklar kötü olunca insan hayatını mahvediyo hayatımda ilk defa kendime güvenerek tatil yaptım utanmadan sıkılmadan ne kadar güzel bir duygu burda ki ameliyat olan arkadaşlarım iyi bilir vee sizlerede acil şifalar ameliyat olmayan arkadaşlarımada bir an önce ameliyat olup bu mutlulugu tatmalarını canı gönülden tavsiye ederim hepinizin gönlüne göre olsun herşey canlarım allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?