Artu peki yag dolgusundan memnun musun onerir misin ankarada misin bu arada? Kok hucreyle normal yag eklemenin cok farki yok suslu cumleler dedi bana ankarada bir dr.ikisi de tekrar ister dedi bunyeye gore. Kafam karisti o zaman bursaya gerek var mi? Fb silikon demisti bana o yuzden dusunmedim. Ben bu isi ankarada cozmek istiyorum ama saskinim.
ben geçen temmuz ayında oldum.kanatın dediği gibi % 70-80 gibi bişey kalmıyor.kalıyor diyen yalan söylüyor.ama %40 bilemedin en fazla %50 kalıyor.tabiki memnunum ancak % 40 bana yetmedi temmuzda 2. olucam ve sanırım o zaman bitecek.sürekli söylüyoruz burda yağda 2. şarttt
özelden yazayım sana
yazdım aldın herhaldeBekliyorum cok saol
Almadim artuartpost: 39329171 .!.:yazdım aldın herhalde
Aysimaa yalniz degilsinBugun o kadar cok agladimki isten eve gelince((((cok uzuluyorum ben artik.konusuyoruz kizlarla senin hic etegin elbisen yokmu ya dediler var dedim varda bacaklarim duzgun degil bosver neler var giyiyo dediler ama kendime ole acidimki bu icimde bi uhde kalicak hayatim boyunca sanki ulasamiycam o hayalime dipteyim bugun cevapta gelmedi a.k den
Ben hangısı olursa dıye düsündüm yeterkı düzelsın,yag enjekte olmuyomus bı ay önce bı doktora sormustum yagın yok dedı bugun h.f resımlerımı yolladım oda görüntüden yag yok gıbı dedı kücük sılıkon olurmus,resım yüklıyemedım,mavırüyaya özelden resım attımSen ne dysunuyisun yukledinmi fotonu yagmi silikonmu
Bende mart gibi düsünüyorum canm,senle ayni kilodayim senin boyun kac?sen hangi doktorda yaptirmayi düsünüyorsun?Ben belki Mart ayında olurum kilo almaya devam ediyorum 49 oldum koca bi göbek yaptım DR a bütün göbeği hatta bel çevresini re almasını söyliycem umutluyum geçen sefer bi kaç kilo daha al demişti o zamanlar 47.5 tum bi ay var 50 olurum yeterli bence bu arada bacaklarıım çokta çirkin gelmemeye başladı alt yapılsa bile üst ayrık oraya care yok mu ya
Ben belki Mart ayında olurum kilo almaya devam ediyorum 49 oldum koca bi göbek yaptım DR a bütün göbeği hatta bel çevresini re almasını söyliycem umutluyum geçen sefer bi kaç kilo daha al demişti o zamanlar 47.5 tum bi ay var 50 olurum yeterli bence bu arada bacaklarıım çokta çirkin gelmemeye başladı alt yapılsa bile üst ayrık oraya care yok mu ya
Bolum kısa 157 falan. Dr h fBende mart gibi düsünüyorum canm,senle ayni kilodayim senin boyun kac?sen hangi doktorda yaptirmayi düsünüyorsun?
Tabiri caizse öküz gibi yiyorum gece 12 lerde ekmek arası helva nutella gibi tatlı şeyler yiyorum hafta da üç kez mantı börek türü ekmek bol.. bi de gece yatmadan önce süt içine bıldırcın yumurtası kırıp içine Bebe bisküviler i koyuyorum bu inanılmaz aldırıyo tabi birde artık yağlı yiyorum eskiden yemezdim tereyağı nı ekmeğe sürüp sürüp yiyorumNasıl kilo aldın canım :) özel bir şeyler yapıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?