Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben kimseye bacaklarım çarpık diyememiştim bile bu hareketin bile kendine güvendiğini gösteriyor aslında ak ye gelince o 1 hafta da falan cevap yazıyor ve burada kilo alamamktan şikayet edenleri düzgün bacaklıları kıskandığımın 10 katı daha çok kıskanıyorum benim hayatım açlıkla geçti yaaaa

Bende bu konudaa burda daha fazla bilgi sahibi oldugum icin sevindim...arkadaslar bana doktor silikon uygun gördü mailfen aldigim bilgiye göre yag olmadigindan ..haftaya gidip görüscem..silikondaki amaliyat izi nekadar sürede iyilesiyor??

bende yiyebilsem alıcamda , yok yiyemiyorum :)

Bu kadar takma canım yaa yaşın kaç bilmiyorum ama bende 20 li yaşlarımda çok takıyordum gerçe hala üzülüyom ama şimdi okadarda takmıyorum kafama. Tayt,etek,dar paça hiç bir şey giyemiyoruz ama alıştım artık..
Dışarı çıkınca herkezin bacak yapısına bakıyorum bu yıllardır böyle. Hımm ne kadar düz bacakları var tayt ne güzel olmuş vs kafamda kendi kendime milletin bacaklarına yorum yapıyorum..
Hatta daha saçmasını söylüyorum kızım doğduğunda onu ilk defa çıplak gördüğümde ilk baktığım yer bacakları oldu:) onunkiside bana mı çekti diye(Allahtan çekmedi)..
Takmamaya çalış canım çünkü gerçekten belli bir süreden sonra takıntı oluyor artık. Bacaklara da silikon takılıyor onuda araştırdım ama bilmiyom sanki yine istenilen görüntü olmuyor gibi.Çünkü kaval kemik kısmı yamuk zaten boşluk dolsa bile sanki yine istenilen görüntü olmazmış gibi geliyor.Onun için kabullenmekten başka şansımız yok.Bazen yolda yürürken anlık şeylerde yaşıyorum tam bacak düşünürken karşıma sakat biri çıkar,Şükürler olsun derim,
Bir keresinde birden bir kız çıktı karşıma bacaklarını görmen lazımdı yukarıdan aşağıya resmen halka şeklindeydi.Onu görünce kötünün iyisi dedim şükrettim.Ağlama üzülme napalım bizde böyleyiz..

ozltlz foton var mı canım

Ben gidiyorum etek elbise dar kot Tayt hiç tamam füzeleri durmasa bile giyiyorum umurumda değil bir başkasını düşünces. .. Sadece çıplakken rahatsız oluyorum

Seni etek pantolon rahatsiz etmiyorsaa bencee sikinti yapmasana?canimm biz etek bile giyemiyoruz
Ben başkasını düşünmüyorum yani nasıl desem zaten kapalıyım bacaklarım ön planda değil ancak aynada kendime bakınca daha güzel bir bacak görmek istiyorum.... bana azıcık bi yağ konulacak zaten... taytla güzel değil ama kendimi bunaltmıyorum bilmiyorum anlatabildim mi benim asıl sorunum ayrıklık onunda bi çözümü yok malesef

Canlarim benim ya hakkatn sizleri seviyorum.burda dertlesmek bile o kadar iyi geliyorki bana iyiki varsiniz ditcem ama keske fustik gibi olsaydida bacaklarimiz burda olmasaydik hicbirimiz.zaman zaman boyle dysunurken benimde karsima cikiyor tekerlejli sandalyede biri o kadar utaniyirumki sonra kendimden sukur ediyirum ama insanoglu iste hemen unutuyoruz ahmet beyden cevap geldi yag dolgusu sizin cozumunuz olacak gibi demis ywterince yag var gibi duruyor demis benim ust bacak kalin dedim gobekte belde yok ama ben irdada oldygunu dysunmustum demis o zaman silikon olabilur suze tek ust bacak yetmez demis(hayvan gibi yiyorum o yuzden az once tartida 57.8geldim 58olucam nerdeyse

Genelde bel ve göbekten aliyorlarya,belki bacaklardaki yağ fazla ise aramiyordur..yada yeterli değil..uygun bir slikon varmı mi sana gore..bilgi verdimi aysima..

Aysima sen bir 60 ol,bulur sende yağ..kafan karışmasın hiç..bence slikonluk bir işin yok..sırt,bel,heryerden buluyorlar..

Arkadaslar haftayaa soocute ile duydugum kadariyla vrm de katilcak hf a görüsmeyee gitcez,bikac kisi daha katilmak istersee belki topluca baski yaptigimizda indirimde yapar?:)))

Arkadaşlar merhaba
Bütün sayfaları okumam imkansız âmâ 30-40 sayfa okuduktan sonra yazmaya karar verdim.kesinlikle sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.kıyafetlerimi ve pabuçlarını bacaklarımın kötü görüntüsünü gizlemek için seçmekten bıktım.beni en iyi siz anlarsınız. bulduğum ilk anda bende uygun olan operasyonu yaptırmak istiyorum.yorumlarınızı takip edicem.umarım en yakın zamanda sütuun gibi bacaklarımız olur.

Arkadaşım Yüklediğin fotoyu gördüm diğer arkadaşlarınkini malesef henüz göremiyorum.inan bana öyle kötü görünmüyorlar.ölçülerimiz aynı.ama senin diz kapakların birbirine yakın.birde onların benimki gibi 5 cm açık olduğunu düşün.

Hangisini gordun canim corapsiz ciplak halinimi bide corapli o bacak sekillendiricili vardi onu gormeyesin yoksa bacaklarim bildigin dogal afet

Çoraplı değildi Yüklediğin ilk fotoğraftı.diğeri hangi sayfa acaba? Korkutma beni

arkadaşlar merhaba bende izmirdeyim ve sizinle aynı dertten muzdaribim. uzun zamandır düşünüyorum ne yapsamdiye sonunda karar verdim yağ dolgusu yaptırıcam . doktorla gidip görüştüm yağ dolgusu uygun dedi . şuan tek sorun eşimi ikna etmek cesaret edip söyleyemedim henüz. izmirde oturan varmı içinizde belki birlikte hareket edebiliriz.

Kimle gorustub ceren kilon boyun kac ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…