Bugun o kadar cok agladimki isten eve gelince((((cok uzuluyorum ben artik.konusuyoruz kizlarla senin hic etegin elbisen yokmu ya dediler var dedim varda bacaklarim duzgun degil bosver neler var giyiyo dediler ama kendime ole acidimki bu icimde bi uhde kalicak hayatim boyunca sanki ulasamiycam o hayalime dipteyim bugun cevapta gelmedi a.k den
Bolum kısa 157 falan. Dr h f
Tabiri caizse öküz gibi yiyorum gece 12 lerde ekmek arası helva nutella gibi tatlı şeyler yiyorum hafta da üç kez mantı börek türü ekmek bol.. bi de gece yatmadan önce süt içine bıldırcın yumurtası kırıp içine Bebe bisküviler i koyuyorum bu inanılmaz aldırıyo tabi birde artık yağlı yiyorum eskiden yemezdim tereyağı nı ekmeğe sürüp sürüp yiyorum
Bugun o kadar cok agladimki isten eve gelince((((cok uzuluyorum ben artik.konusuyoruz kizlarla senin hic etegin elbisen yokmu ya dediler var dedim varda bacaklarim duzgun degil bosver neler var giyiyo dediler ama kendime ole acidimki bu icimde bi uhde kalicak hayatim boyunca sanki ulasamiycam o hayalime dipteyim bugun cevapta gelmedi a.k den
Ay düzgün bile yazamamışımozltlz foton var mı canım
Ben gidiyorum etek elbise dar kot Tayt hiç tamam füzeleri durmasa bile giyiyorum umurumda değil bir başkasını düşünces. .. Sadece çıplakken rahatsız oluyorum
Seni etek pantolon rahatsiz etmiyorsaa bencee sikinti yapmasana?canimm biz etek bile giyemiyoruzAy düzgün bile yazamamışım
giyiyorum hiç takmam güzel durmasa bile giyerim
Ben başkasını düşünmüyorum yani nasıl desem zaten kapalıyım bacaklarım ön planda değil ancak aynada kendime bakınca daha güzel bir bacak görmek istiyorum.... bana azıcık bi yağ konulacak zaten... taytla güzel değil ama kendimi bunaltmıyorum bilmiyorum anlatabildim mi benim asıl sorunum ayrıklık onunda bi çözümü yok malesefSeni etek pantolon rahatsiz etmiyorsaa bencee sikinti yapmasana?canimm biz etek bile giyemiyoruz
Arkadaşım Yüklediğin fotoyu gördüm diğer arkadaşlarınkini malesef henüz göremiyorum.inan bana öyle kötü görünmüyorlar.ölçülerimiz aynı.ama senin diz kapakların birbirine yakın.birde onların benimki gibi 5 cm açık olduğunu düşün.Canlarim benim ya hakkatn sizleri seviyorum.burda dertlesmek bile o kadar iyi geliyorki bana iyiki varsiniz ditcem ama keske fustik gibi olsaydida bacaklarimiz burda olmasaydik hicbirimiz.zaman zaman boyle dysunurken benimde karsima cikiyor tekerlejli sandalyede biri o kadar utaniyirumki sonra kendimden sukur ediyirum ama insanoglu iste hemen unutuyoruzahmet beyden cevap geldi yag dolgusu sizin cozumunuz olacak gibi demis ywterince yag var gibi duruyor demis benim ust bacak kalin dedim gobekte belde yok ama ben irdada oldygunu dysunmustum demis o zaman silikon olabilur suze tek ust bacak yetmez demis (hayvan gibi yiyorum o yuzden az once tartida 57.8geldim 58olucam nerdeyse
Kimle gorustub ceren kilon boyun kac benarkadaşlar merhaba bende izmirdeyim ve sizinle aynı dertten muzdaribim. uzun zamandır düşünüyorum ne yapsamdiye sonunda karar verdim yağ dolgusu yaptırıcam . doktorla gidip görüştüm yağ dolgusu uygun dedi . şuan tek sorun eşimi ikna etmek cesaret edip söyleyemedim henüz. izmirde oturan varmı içinizde belki birlikte hareket edebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?