kesinlikle böyle olcakYapılsa da keşke üst bacağa yağ eklense orası kapanırdı. biraz... benim diz içinden ve üst iç bacaktan deayağ alınacak aynen senin dediğin gibi düz bi bacak olacak
Bilmiyorum ama sanırım bu örnekteki gibi bişey olacak
Eki Görüntüle 1431934
hangi dr. bu canım direk isim vermeden söylersen anlarız. arkadaşlar isim geçirmeyin bu aynen fiyatlara yansıyor.Bana da doktor mailde hücre kokteyli demiş ama sormadım nasıl bişey diye..bizi kandirmiyorlardir umarım..
:)) doktorlar zaten aynı işlemı farklı isimlendirerek bizleri kazıklıyorlar hepsi aynı yag enjeksiyonu bizde zaten safız:)) yag enjeksiyonu var, implat var, birde agualiffg denen bi vücut dolgusu varBana da doktor mailde hücre kokteyli demiş ama sormadım nasıl bişey diye..bizi kandirmiyorlardir umarım..
Dizini çok çok aldırmamanı tavsiye ederim. Çünkü dizler sıfırlanınca bacak daha da ayrılıyor. Ara daha açık duruyor. Evet çıplakken güzel duruyor ama skinny olmayan pantolonlarda asla güzel olmuyor. Çünkü dizler pantolonu tutuyor.Mini etekte sorun olmaz güzel durur bu şekil. hafif bir kıvrım her zaman güzeldir. ayrıca dizler çok alınınca çukur oluşuyor. benim albümde dizlerimde oluşan bu çukurları gösteren bir foto var. oturunca ve merdiven çıkarken bariz çukurlar yani . Dr. dikkat eder buna eminim ama sanırım loli de bundan bahsetmiş. Rötuşta doldurtmuş o çukurları. inanın görüntüyü bozuyor çukur.Yapılsa da keşke üst bacağa yağ eklense orası kapanırdı. biraz... benim diz içinden ve üst iç bacaktan deayağ alınacak aynen senin dediğin gibi düz bi bacak olacak
Bilmiyorum ama sanırım bu örnekteki gibi bişey olacak
Eki Görüntüle 1431934
Dizini çok çok aldırmamanı tavsiye ederim. Çünkü dizler sıfırlanınca bacak daha da ayrılıyor. Ara daha açık duruyor. Evet çıplakken güzel duruyor ama skinny olmayan pantolonlarda asla güzel olmuyor. Çünkü dizler pantolonu tutuyor.Mini etekte sorun olmaz güzel durur bu şekil. hafif bir kıvrım her zaman güzeldir. ayrıca dizler çok alınınca çukur oluşuyor. benim albümde dizlerimde oluşan bu çukurları gösteren bir foto var. oturunca ve merdiven çıkarken bariz çukurlar yani . Dr. dikkat eder buna eminim ama sanırım loli de bundan bahsetmiş. Rötuşta doldurtmuş o çukurları. inanın görüntüyü bozuyor çukur.
bu bahsettiğiniz yöntem gerçek kök hücre. sizden alınan bir doku parçası mesela göbek laboratuvar ortamında kök hücre olarak çoğaltılıyor. 1-2 hafta sürüyor sanırım. biyopsinin büyüğü gibi düşünün. işte onu verilen normal yağın içine katıyorlar. işte dr.lar - kök hücreden zengin yağ,- kök hücre,- hava almayan yöntem,-superdry hiçbiri gerçek kök hücre değil. kök hücre ayrıca çok pahalı. bunların tamamı belki düz yağ enjeksiyonunun gelişmişi. dr.lar kendilerine göre yöntem üretmişler. kalıcılıksa bence vücut ve yağ özelliğine göre değişiyor. aynı yöntemi uygulayan dr.un yağı eriyen hastası da var erimeyen de. bütün dr.lar için söylüyorum. ama yağın adına kök hücre eklendi mi daha bir havalı ve pahalı oluyor:)doku kokteyli doku kesisiyle yapılıyomş sanırım kök hücre yag enjeksiyonuyla birlikte veriliyomus
bi de bizden alınan ufak bi tüp kan bişeylere ayrılıp veriliyomş yagın kalıcılıgı artıyoms falan bunları buldum internette ama burda yapılan işlemlerin çogu sadece kök hücre onları deneyen yaptıran var mı acaba ?
off sinirlerim bozuldu şimdibu bahsettiğiniz yöntem gerçek kök hücre. sizden alınan bir doku parçası mesela göbek laboratuvar ortamında kök hücre olarak çoğaltılıyor. 1-2 hafta sürüyor sanırım. biyopsinin büyüğü gibi düşünün. işte onu verilen normal yağın içine katıyorlar. işte dr.lar - kök hücreden zengin yağ,- kök hücre,- hava almayan yöntem,-superdry hiçbiri gerçek kök hücre değil. kök hücre ayrıca çok pahalı. bunların tamamı belki düz yağ enjeksiyonunun gelişmişi. dr.lar kendilerine göre yöntem üretmişler. kalıcılıksa bence vücut ve yağ özelliğine göre değişiyor. aynı yöntemi uygulayan dr.un yağı eriyen hastası da var erimeyen de. bütün dr.lar için söylüyorum. ama yağın adına kök hücre eklendi mi daha bir havalı ve pahalı oluyor:)
Bacak diz iclerine ilk operasyonda birşey koymadi doktor normalde oraya konulmuyomus o + bir işlenmiş ama ben ikinci rutus olayinda söyledim kendisine az bisey koysaniz dedim oda kirmadi sağolsun oraya da yağ koydu ve kok hücre yöntemi ile yapiyor olene kadar bisey olmaz cok asiri kilo vrrmediginiz surece erimez ilk uc ayda biraz erir kalanda size olene kadar yeter dedi cok guven verdi doktor suan 8 aydayiz bi sorun yok bakalim halen ayni inşallah da olmaz[/QUOTE][QUOTEdize, post: 39625925, member: 487313"]loli bacak dizlerin ortası ilk seansta doldu mu ? sonradan oraya gene yag enjekte ettirnz mi? bi de fb yag enjekteyi hangi yöntemle yapıyo ? kalcııglı nası lsaglıyo ?
Bacak diz iclerine ilk operasyonda birşey koymadi doktor normalde oraya konulmuyomus o + bir işlenmiş ama ben ikinci rutus olayinda söyledim kendisine az bisey koysaniz dedim oda kirmadi sağolsun oraya da yağ koydu ve kok hücre yöntemi ile yapiyor olene kadar bisey olmaz cok asiri kilo vrrmediginiz surece erimez ilk uc ayda biraz erir kalanda size olene kadar yeter dedi cok guven verdi doktor suan 8 aydayiz bi sorun yok bakalim halen ayni inşallah da olmaz[/QUOTE][QUOTEdize, post: 39625925, member: 487313"]loli bacak dizlerin ortası ilk seansta doldu mu ? sonradan oraya gene yag enjekte ettirnz mi? bi de fb yag enjekteyi hangi yöntemle yapıyo ? kalcııglı nası lsaglıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?