- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
pardon ya değişmiş burası ben bilmiyodum
şmdi açtım göreblrsnz
il kseanstan sonra fazla bişey kalmadı bende tek tük kaldı o da fayda etmedi ortaya da konmadıgı için
bidakka yaa ne dikişi bende hiç bir dikiş yok 2. de dikişmi varrrcanlarım rütuş ameliyat gibi olmuyor göbek deliğinden giriyor ondan sonra nerede az yag varsa oraya şırınga yöntemi ile gönderiyorlar göbek harici dikiş yok yani ve uyutuyorlar ama narkoz değil ilk ameliyat gibi bir agırlıgı yok kolay işlem benim doktor f.b idi 2014 temmuz ayı ramazan ayının son 1 haftasında ameliyat olmuştum . leydi ile beraber olduk tüm ameliaytlarımızı rütuşlarımızı ikimiz el ele gittik gittik geldik
İlk indede dikisimiz vardi ufak ufak ikinci rutustada gobekde dikiş vardi sadeceartpost: 39639864 .!.:bidakka yaa ne dikişi bende hiç bir dikiş yok 2. de dikişmi varrr
sadece dizimin çökük yerlerine eklemsti onlardan da ço kaz yag kaldıYaptırdın yani daha önce nerelere eklenmişti benziyor hakikaten senin üstler az daha kalın gibi yapısal olarak ayrık .... özelden yazar mısın hangi dr
Dikis dedigimiz sey baldira eklenen yaglarda da mi var? Alinan ve konulan deliklere dikis mi atti dr? BEnim silikonlar takilirken ic bacsga da yag koymasini istemiştim. Belimden alınan yerler de 2 ve konulan yerlerde 12 adet delik var ve hepsi+ seklinde dikisli. Üstelik leke kaldi ic bacagimda. Dikis izi hafifledi ama malum dikis oldugu icin beyaz pembe cukurlar Seklinde. Ve delikler simetrik. Iz kalmadan yapilmasi lazim aslinda muhtemelen kanuller kalın.İlk indede dikisimiz vardi ufak ufak ikinci rutustada gobekde dikiş vardi sadece
Evet hem yag alınan hem de koyulan yerde dikiş var dediğin gibi + seklinde ama senin dedigin gibi delik felan yok bende toplamda 6 adet dikiş yeri var bende izler çukur felan olmadi izde varla yok arasi bisey çok dikkat etmeyince goremezsin bileDikis dedigimiz sey baldira eklenen yaglarda da mi var? Alinan ve konulan deliklere dikis mi atti dr? BEnim silikonlar takilirken ic bacsga da yag koymasini istemiştim. Belimden alınan yerler de 2 ve konulan yerlerde 12 adet delik var ve hepsi+ seklinde dikisli. Üstelik leke kaldi ic bacagimda. Dikis izi hafifledi ama malum dikis oldugu icin beyaz pembe cukurlar Seklinde. Ve delikler simetrik. Iz kalmadan yapilmasi lazim aslinda muhtemelen kanuller kalın.
Yani inanin rotusa bile zam yapılmış , Bursa daki dr. Ise tavan yapmış fiyat 9binlere çıkmış. Bu nedir allahaskina? En guzel hast.lerden birinde 3 kez op.oldum.hastane parasini biliyorum ki cogu dr bu kadar iyi bir hast. (Tam tesekkullu) yapmiyor Ken aldiklari para sadece cebe. Bu kadari insafsizlik. Lutfen dikkat edelim. Cogu kisiye 2. Gerektigine göre fiyatlar olunamayacak kadar yuksek.Kızlar kendinizi ve sizden sonra ameliyat olacakları düşünüyorsanız, DOKTOR ADI KULLANMAYIN. Fiyatlar katlanıyor ,reklam oluyor bir nevi.Dr adı vermek istiyorsak özelden mesajla yazalım.
O da zamanla gecer cukur yoksa. Erimesin de cukur kalsın degil mi lolicim? Toplamda 6 bisey dehil zaten 3 er belli olmaz o kadar i kim dikkat eder ki? Cocukluktan kalma birsuru iz tasiyoruz zaten.Evet hem yag alınan hem de koyulan yerde dikiş var dediğin gibi + seklinde ama senin dedigin gibi delik felan yok bende toplamda 6 adet dikiş yeri var bende izler çukur felan olmadi izde varla yok arasi bisey çok dikkat etmeyince goremezsin bile
masaallah diyerek başlıyim :) 3 yılı sıkıntısız doldurman cok gzl, bir ömür sorunsuz yasarsın ins, canım dr'un sana 6 ayda yada yılda bir ultrasonla baktirmanı tavsiye etmismiydi, dr'larimiz farklı o yuzden soruyorum ??Slm benim silikonlar 3.yili doldurdular masallah ; ) Ben memnunum bir sıkıntım da yok çok şükür.zaten silikonlar ömürluk olduğu için bir sorun olmuyor.O konuda rahat olabilirsiniz
Canim benim sagol darisi en yakin zamanda sizin basiniza sizleride mutlu görmek isterim hepimiz mutlu olalim canim .[/QUOTE][QUOTElroff, post: 39654581, member: 651608"]Slm arkadaslar bayadir yokum baya cogalmis burasi sevindim aneliyat olanlar bizi birakmasinlar lütfen yazmaya devam edin loli bacaklarin harika olmus ömür boyu sürsün insalah ne kadar mutlu görünüyorsun resimde darisi bizim basimiza insallah bence bu yag enj.biraz da sansa bagli ve bünyeye.......
canım çook teekkür ederim. Ultrasonla ilgili hiç birşey soylemedi bana.Ben formu çok takip edemiyorum sende silikon mu yaptırdın?masaallah diyerek başlıyim :) 3 yılı sıkıntısız doldurman cok gzl, bir ömür sorunsuz yasarsın ins, canım dr'un sana 6 ayda yada yılda bir ultrasonla baktirmanı tavsiye etmismiydi, dr'larimiz farklı o yuzden soruyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?