baldır dedgnz kısım üst bacak baldırı mı yoksa alt bacak baldırı mıSanırım yağın nereye konulduğuuda önemli benim sadece diz altındaki oyuk yere koyulacak oraya konan yağ kolay kolay erimezmiş.. niyeye bu opr bini mutlu edecek gibi geliyor baldıra bişey yapılmayacağı için mükemmel bi şey Olmayacak ama şu ankinkinden iyi olacak gib.. .. Benim bacak yapım kalçadan ayrık onu yağ ile birleştirme imkanımız yok malesef .... o yağlar öyle değerli ki emek emek aylardır uğraşıyorum
Baldır alt bacakbaldır dedgnz kısım üst bacak baldırı mı yoksa alt bacak baldırı mı
rutuşta ameliyat şeklin ve yada uyuşturma şeklin nasıl oldu.birde 2. de ne kadar yağ kondu lolibunun üzerine hemen hemen 4 ay dolunca bide rutuş yaptırdım daha diz iç kenarlar çökük duruyorya orayı doldurttum ve aşşagı dogru bi orantısızlık vardı bacagın birinde onuda aşşagı bileklere kadar tekrar enjekte ettiler yagı
loli 06 birde senin doktorunu hatılaYAMADIM KİMDİ ACABArutuşta ameliyat şeklin ve yada uyuşturma şeklin nasıl oldu.birde 2. de ne kadar yağ kondu loli
:)))ben araştıranlardanım ben lipoşaksın düşünüyorum basen ve simitlerime 2 çocuk sonrası bıliyorsunuz:)) canım çocuklarıma feda olsun ama gıydıklerim yakışmıyorLemanman sen yaptiranlardanmisin arastiranlardanmi:) nedurumdasin kilo iyimi doktora karar verdinmi bacaklarin benim kadar carpikmi:)
baldır dedgnz kısım üst bacak baldırı mı yoksa alt bacak baldırı mıSanırım yağın nereye konulduğuuda önemli benim sadece diz altındaki oyuk yere koyulacak oraya konan yağ kolay kolay erimezmiş.. niyeye bu opr bini mutlu edecek gibi geliyor baldıra bişey yapılmayacağı için mükemmel bi şey Olmayacak ama şu ankinkinden iyi olacak gib.. .. Benim bacak yapım kalçadan ayrık onu yağ ile birleştirme imkanımız yok malesef .... o yağlar öyle değerli ki emek emek aylardır uğraşıyorum
baldıra neden bişey yapılamıyo onu anlamadımBaldır alt bacak
loli bacak dizlerin ortası ilk seansta doldu mu ? sonradan oraya gene yag enjekte ettirnz mi? bi de fb yag enjekteyi hangi yöntemle yapıyo ? kalcııglı nası lsaglıyo ?Eki Görüntüle 1430979 Eki Görüntüle 1430980 Eki Görüntüle 1430981 selam kızlar eski dosyaların içinde varmıştı fotolar kopileyip gönderim bun lar ameliyat sonrası resimler ameliyat öncesinide doktordan alır ve şimdiki yeni hallerinide çeker atarım bir ara ve bu resim ameliyattan 2,5 ay sonra olması gerek
baldır dedgnz kısım üst bacak baldırı mı yoksa alt bacak baldırı mı
baldıra neden bişey yapılamıyo onu anlamadım
baldıra müdahale etmeye gerek yok zaten o oyuk doldugunda düz incek çarpık görüntü kalmıcak sizdeBenim fotolarıma baktın sanırım. Bende baldır çıkıntısı var sadece yapı olarak ince ama bilek ile oranı normal
bilek baldırın en kalın yerinin3 te 2 si kadar olmalı
baldıra yönelik kalınlaşma olursa üst bacak ince ve ayrık hoş durmayacak
sadece beni rahatsız eden diz altı oyum kısmı düzeltilecek.. muayene sırasında buna karar verdik
Yani bi mükemmelleşme olmayacak malesef bacak yapım ayrık olduğu için hiçbir zaman ayaklarımı yanyana koyduğumda birbirine dağmeyecek
doktor öyle demişse rötüş için ufak tefek boşlklar için bi ihtimal gerek olabilir ya da hiç olmayadabilirbana tek seans olur dedı mesela 2. cıye gerek yok dedı ama acıkcası bende dusunuyorum ya gerek olursa ?
baldıra müdahale etmeye gerek yok zaten o oyuk doldugunda düz incek çarpık görüntü kalmıcak sizde
evet bakmsmtm fotograflarınıza
bacaklarımız biraz benziyo ortadaki açıklık yönünden
benim diz kapaklarımda egri
ama ortası için düşünüyorum bende 2. seansı diz kapaklarıma müdahale ettirmicem yag yeterli gelmezse
yeterli olursa oralarda koydurcam
ortadaki boşluk çok etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?