herkes değil ya. ama ben bazı arkadaşları garipsiyorum açıkçası. burada özelde olsun açıkta olsun tüm soruları uzun uzun içtenlikle yanıtlamaya çalıştım. ama op. bittikten sonra geri dönüp sonuçları hakkında bilgi verme zahmetinde bile bulunmadılar. sanırım bu işler böyle.Kizlar ya eskiden olmus arkadaslarimi goruyorum nihayet birileri bizi hatirlayip gelmiss :)) bacagini yaptiran unutuyor sanki eski gunlerini
Aslinda bana koydu diz icine ve hala var biraz ama. Herhalde sadece orasi eridi. Rotus gerekicek. Surekli kilo alip yagi beslesek olur ama duz bacak olsun diye bu sefer sisko olucaz :))Vanilla canım nasılsın?
diziçi tutmuyor mu acaba? yani sen nereye istersen oraya koyar. şöyle bacak seviyorum dersen. bu bir kısırdöngü o kilolar nasıl gidicek onlarla beraber bacak da ericek? dr. a çok kilolu da gitmemek lazım. yoksa kilo vermek de yasak. az olsa bulmak için uğraşır biraz.Aslinda bana koydu diz icine ve hala var biraz ama. Herhalde sadece orasi eridi. Rotus gerekicek. Surekli kilo alip yagi beslesek olur ama duz bacak olsun diye bu sefer sisko olucaz :))
diziçi tutmuyor mu acaba? yani sen nereye istersen oraya koyar. şöyle bacak seviyorum dersen. bu bir kısırdöngü o kilolar nasıl gidicek onlarla beraber bacak da ericek? dr. a çok kilolu da gitmemek lazım. yoksa kilo vermek de yasak. az olsa bulmak için uğraşır biraz.
Vanilla canım nasılsın?
ben de sorayım uzun zamandır yoksun nasılsın?
Vanillasky doğru mu görüyorum ,sen mi geldin?
Aslinda bana koydu diz icine ve hala var biraz ama. Herhalde sadece orasi eridi. Rotus gerekicek. Surekli kilo alip yagi beslesek olur ama duz bacak olsun diye bu sefer sisko olucaz :))
Eurosilicone markasi silikonlarin. Bunu talep et canim o zaman.arkadaşlar bu silikon konusu kafama takılıyor şuan doktorlAR silimed kullanıyormuş ak ın asistanıyla görüştüm ve bikaç doktorla daha silimedle alakalı haber var internette kanserojen madde yaydıgına dair
hepsi silimed tercih ediyolarmış hatta eurosilicondan daha iyi olduğunu söylediler canm kafam karışık bayaEurosilicone markasi silikonlarin. Bunu talep et canim o zaman.
Hayir maalesef 1 yil kilo vermek yasak.. can sikici tabi. Aldıkları yag da pek birsey farketmiyor.bu kilo meselesi benim de çok canımı sıkıyor. ben şimdi güç bela aldım kiloları ama ameliyat olduktan sonra tamamını verip dal gibi olmak istiyordum. mümkün değil mi şimdi bu.
ameliy
ameliyatını fb mi yaptı. ne zaman? dizlere konulan farklı bir işlem, onun parası farklı dedi mi sana da.[/QUOTE
Diz icine derken. Dizin icine degilde. Hani baldirin ust kismi dizin ic taraflari. Dizin icinden alinan yaglarin hemen alti oluyor bahsettigim yer.ameliy
ameliyatını fb mi yaptı. ne zaman? dizlere konulan farklı bir işlem, onun parası farklı dedi mi sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?