Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bende düz olmasını istiyorum :)) hayal gıbı benım ayrıca lipo olmam lazım basenden çünkü basenler geniş benim orantıyı sağlamak için
Benim bildiğim bu iş için çok nazik davranıyorlar yağlar zarar görmesin diye. . Önce bu işlem için alacağını alıp daha sonra lazer lipoliz yapılabilir vücutta şekillenmiiş olur hem bi taşla iki kuş zaten komple yağ alamıyorlar.. belki de ikisi aynı işlemmdir.. Düz bacak çok seviyorum dans edenlerin falan ne kadar güzel

bu arada aquamid dolguyu duydunuzmu hem yüze hem vücuda uygulanabiliyormuş hemde cerrahi müdahele gerekmiyor fakat TR de pek yaygın değil ithal edilmiyormuş. göğüs yada bacak yaptıran birine rastlamadım ama kafama çok yattı.herhangi bir yan etkisi de yokmuş

Canlar merhaba nasılsınız, sizlere bilgi vermek istedim, amelıyat olalı 7 ay geçti durumum hala aynı, bir değişiklik olmadı ölçülerim de aynı çok şükür, biraz kilo vermeme ragmen yağlar erimedi çok enteresan :)) inşallah böylede kalırlar pilatese başlıcam bu hafta bir değişim falan olursa yine sizlerle paylaşırım, yeni arkadaşlar için kısa bir bilgide ekleyim bu benim 3. amelıyatımdı.ilk ikisindeki yaglar da kalıcı oldular tabi ama bu 3. kadar diildi.son amelıyatımı f.b yaptı 5000 tl ödedim.bikaç ay sonra ufak bir rötuş daha yapılmıştı.halimden memnunum çok şükür ama ufak bir şey hala gözüme batıyor topuklu giydigimde baldır dediğimiz kısım çok yukarı çıkıyor dizin hemen altında sanki küçük top gibi orda birikiyor :))) çok takmıyorum bunu daha az topuklu ile daha güzel duruyor ama biraz daha bileklere dogru inerek konsaymıs yağ tadından yenmezmiş okadarda söylemiştim lakin kaslar oldugu için çekinmiş doktorum bunada şükür tabiki hala memnunum hayırlı geceler canlar...

canım bizi düşünüp bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bende bacak estetiği araştırıyorum ama ben yağ dolgusu istemiyorum dr ların çoğu da yağ dolgusu öneriyor forumda da çoğu kişi yağ dolgusu yaptırıyor neden silikon yapmak istemiyorki dr lar. bu arada snuçtan memnun olmana sevindim. bioalcamid diye bir dolgu maddesi varmış bende onu araştırıyorum yan etkisi de yokmuş ama yaptıran birine rastlamadım

Rica ederim canım ne demek her zaman :)) çok sık giremesem de foruma kızımın okulundan dolayı yinede gönlüm sizlerle
Silikon çok doğru ellerde yapılırsa sonuç yüz güldürebiliyor ama malesef forumda çıkarttıran arkadaşlarımızda oldu bacagın yapısına görede karar veriyo genelde doktorlar, bioalcamid hakkında bilgim yok ama elcer diye bir arkadaşımız aquafilling yaptırmıştı sanırım, 5 seneye kadar kalıcılıkları oluyor diye duymuştum, farklı doktorlarla görüşüp bilgi toplarsan çok daha iyi olur...

canım henüz dr a gitme aşamasına gelmedim para biriktirmem gerekiyor. hem göğüste düşünüyorum hatta dudak ve burundan kenarından dudak yanına inen çizgilere de 30 yaş bakımım geldi galiba herşeye takmaya başladım

Ahhh biz kadınlar :)) 30 lu yaş hem çok güzel bir yaş, hem de biraz komplenksli bir yaş, sanırım aynı şeyi bende yaşıyorum da biraz bastırıyorum duygularımı yoksa işin sonu kötü estetik bir kere kana girmesin olay bitiyor :)) Boş ver bir daha gelmicez dünyaya nasıl mutlu hissedeceksen onu yap canım inşallah kısa zamanda biriktirip bu dertten kurtulursun...

ay canım benim içimdekileri yazmışsın. bende abartmadan doğal duracak şekilde ufak rötuşlar yapmak istiyorum . bazı bayanlar görüyorum 50 yaşlarına gelmiş her tarafını yaptırmış yapay görünüyor öyle olmaktanda korkuyorum. insan bazen kendine dışardan bakan bir göz gibi bakamıyor . Allah öyle olmaktan korusun. çünkü onlarda kendilerini güzel sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…