Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar bu bacağa koyulan silikonların kanserojen olduklarını duydum acaba doğrumu bilgisi olan varmıı

Çok sevindim senin adına geçmiş olsun silikon yağa göre daha kolay bi ameliyat zaten ist dakilerin Dr bulması lazım kızlar araştıralım bu işi yapan Dr ları böyle olmayacak tekel konumunda olunca olmuyo
Hayir canim yag silikona gore oldukça kolay bir ameliyat. Dr icinse evet:)

Ayılmamda sıkıntı olmadı. Zaten sürekli uyudum 3 saat kaldım ameliyatta 1 gece hast.kaldım şuan evdeyim.yanlız acım ve ağrım var ayağa kalkamıyorum dik duramıyorum

Onlar zaten beklenen taraflari canim atlatirsin insallah bunlarida bu jadar oldunya artik zoru bitti ...

Ayılmamda sıkıntı olmadı. Zaten sürekli uyudum 3 saat kaldım ameliyatta 1 gece hast.kaldım şuan evdeyim.yanlız acım ve ağrım var ayağa kalkamıyorum dik duramıyorum
geçmiş olsun darısı isteyenlerin başına olsun yağı nerden alıp nereye koydular

Ama ne zamandir ameliyat olanlami muhatabiz soocute bulmusken soralim sonucta bizde olsak surekli yazardik birilerine yol gostermek bilgi vermek icin:) stream ama sebin iki islemya bu jadar aci olmasi normaldir saniyorum korkma duzelir hersey insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…