ewt canım çok heyecanlıyım inşallah iyi sonuçlanırAyyy beonya oluyomusun sende ne guzel yaa seninde derdin bitecek allahin izniyle insallah bi an once sorunsuz bi sekulde atlatirsin dualarimiz seninle:)
Şimdiden geçmiş olsun canım silikon mu olacak yağ mıewt canım çok heyecanlıyım inşallah iyi sonuçlanır
çok teşekkür ederim canım
Hayir canim yag silikona gore oldukça kolay bir ameliyat. Dr icinse evet:)Çok sevindim senin adına geçmiş olsun silikon yağa göre daha kolay bi ameliyat zaten ist dakilerin Dr bulması lazım kızlar araştıralım bu işi yapan Dr ları böyle olmayacak tekel konumunda olunca olmuyo
Herseyi anlat stream herseyi agri aci kaci oldun ayilman nasildi su an nasilsin herseyi uzun uzun anlat:))Merhaba arkadaslar ayın 2 şinde ameliyat oldum Silikon +yag sorularınızı cevaplayabılırım
Merak ediyorum bende çok ağrın oldumu eve çıktıgında rahat hareket edebildinmi? Dikiş izlerin belirginmi? Öncesi sonrası foto atabilirmisinMerhaba arkadaslar ayın 2 şinde ameliyat oldum Silikon +yag sorularınızı cevaplayabılırım
geçmiş olsun darısı isteyenlerin başına olsun yağı nerden alıp nereye koydularAyılmamda sıkıntı olmadı. Zaten sürekli uyudum 3 saat kaldım ameliyatta 1 gece hast.kaldım şuan evdeyim.yanlız acım ve ağrım var ayağa kalkamıyorum dik duramıyorum
Bence hareketsiz kalma daha çok ağrır kasların hareket ederse faydası olur tabi Dr un ne dediyse onu yap :)Hatta tahminimden çok acıyor nasıl düzeleceğim korkmaya başladım
Doktor ne dedi peki ne kadar sürecekmiş ayağa kalkmanKalkmaya çalışıyorum lavobaya gıdıyorum ama çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?