Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bizim aldigimiz bilgilere göree silikonda bi gün hastane kontrol amacindan bi haftada evde dinlenme gerekiyo?ama demekki agrin olmadigindan evede gidebilirsin bi hafta sonrada dikisler alincak dimi?
Canım ben ameliyattan önce söylemiştim kalıcak mıyım diye doktorum gerek olmadığını söylesi şuan da 10 dakikaya bi tansiyonum kontrol ediliyo akşam 5 gibi çıkabiliceğim söylendi. Kontrole gitcem ama dikişle ilgili bişey söylenmedi

2 gün dinlenmeliyim böyle canım sonrasında çok zorlamadan 2 hafta içerisinde herşeyin düzene oturduğunu söyledi
Bende tandevu aldım cocukla bu işin üstesinden gelebilirimiyim diye merak ettim eve çıktıktan sonrada tekrar tekrar rahatsız etmek isterim sorularımla :)

Bende tandevu aldım cocukla bu işin üstesinden gelebilirimiyim diye merak ettim eve çıktıktan sonrada tekrar tekrar rahatsız etmek isterim sorularımla :)
Ne rahatsızlığı canım ya ben yıllardır burda yazılanları okuya okuya cesaretimi toplayabildim yeni bi hayat beni bekliyo artık :) sorulanlara elimden geldiği kadar cevaplarım

Ay dünden sonra neler kaçırdım..kbra silikon mu oldu,ve ayni gunçıkıyorsun oylemi..çok iyi gerçekten..ankarada mi oldun..

Mavirüyaa aynen bende soktayim:)negüzel dimi silikon ve taburcu olcak simdi yavas yavas geri silikona kaymaya basladi aklim

Ay dünden sonra neler kaçırdım..kbra silikon mu oldu,ve ayni gunçıkıyorsun oylemi..çok iyi gerçekten..ankarada mi oldun..
Evet canım ankara da :) kolay bi ameliyat oldu cidden ya acı yok denicek kadar az (maşallah diyeyimde :) ) şuan yattığım yerde taburcumu bekliyorum

Hem çok para hemde kalın bi bacak istemiyorum yağ yeterli gittiğim Dr da yağ ili olur demişti bu hafta net Karar verecem olmuyorsa olmasın
Sen baya sıkılmışsın anlaşılan evet gerçekten çok para ama bir ömür mutlu da olabiliriz eğer verdiğimiz paraya değecek sonuç çıkarsa

Sen baya sıkılmışsın anlaşılan evet gerçekten çok para ama bir ömür mutlu da olabiliriz eğer verdiğimiz paraya değecek sonuç çıkarsa
Aylardır kilo alacam diye uğraşıyorum benim üst bacak sorunlu ince o yüzden alta silikon zor üste de yağ falan eklenmesi lazım dengeli olması için dediğin gibi fazla sıkıldım herkesin bacaklarına bakıyorum sürekli herkesin nerdeyse benim ki gibi

Çok sevindim senin adına geçmiş olsun silikon yağa göre daha kolay bi ameliyat zaten ist dakilerin Dr bulması lazım kızlar araştıralım bu işi yapan Dr ları böyle olmayacak tekel konumunda olunca olmuyo

Gecmis olsuunn darisi bizlerin basina umarim iilesme surecinde sorunsuz gecer. Fotolarinla ve yasadigin gunlerle bizi an bean bilgilendirirsen seviniriz :)

Evet canım ankara da :) kolay bi ameliyat oldu cidden ya acı yok denicek kadar az (maşallah diyeyimde :) ) şuan yattığım yerde taburcumu bekliyorum
çok geçmiş olsun senin yazdıklarını okuyunca rahatladm benm ameliyatımda yarın dualarınızı bekliyorm arkadaşlar çok heyecanlıym

Ayyy beonya oluyomusun sende ne guzel yaa seninde derdin bitecek allahin izniyle insallah bi an once sorunsuz bi sekulde atlatirsin dualarimiz seninle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…