- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
28 mart canım inş hayırlı olur çok emin değilim aslında kafam karışık nedense yağ dolgusu yaptıracam ..FAZLANAZLI canım belli oldu demek tarihin hadi hayırlı olsun gönlünce olsun inşallah Hasan bey e mi olacaksın yine
Eski hastası olduğum için birde küçük bi bölgeye yağ yapacak o yüzden yardımcı oldu sağ olsun özelden yazarımSoocute cnm insallah istedigin gibi olur sadece yag enj.yazmisin peki fiyat olarak sana ne dedi dr.
çok sağol canım evet atlattım ameliyatı çok şükür çıktım hastaneden. Ama beklediğimden çok daha zor ve ağrılı bir gece geçirdim. Gece 11e kadar yataktan kalkamadım ben hiç ağrı kesici iğne ve serumla durabildim ancak, yatağın kenarında oturunca bile tansiyonum düştü hemşirelerde korktu bir daha kaldırmadılar beni. Gece 2 kişinin yardımıyla tuvalete kadar gidebildim, bugün de milim milim yürüyebiliyorum ancak ama ciddi gerilme kasılma var canım acıyor baya. 2 gün daha arkadaşta kalıp eve dönmem gerekiyor ve böyle giderse evdekilerin anlamaması imkansız sizler eşlerinizden ailenizden nasıl sakladınız hayret ediyorum ya da benim bünyem çok zayıfmış bilemedim. Bu arada benim silikonlar 2.6 cm asimetrikte 180cc.nin kalınlığı buymuş uzunluğu da 23.1 cm. Diz içi ve bileğe de kök hücreyle yağ konuldu. Ama bana kalın geldi biraz 49 kilo olduğum için biraz daha incelir umarım ödemler gidince. Ve yürümemin normale dönmesi uzun sürecek diye korkmaya başladım dün ağrıdan bakmadım bile bacaklarıma bugün gördüm daha/QUOTE]
Merhaba bende cumartesi sabah yag enjeksiyonu ve bacak silikon olcam aceba sizin ameliyat oldugunuz doktorun ismini bana ozelden atabilirmisiniz
teşekkürler ama varis pek inandırıcı olmaz çünkü varis olsa şimdiye kadar bundan şikayet etmem gerekirdi. çünkü biz aynı apartmanda oturuyoruz eşimin ailesiyle ve kardeşiyle . yani en yakınımdakiler bunu bilirdi. başka bişey bulmam lazımVarislerim vardi,çok ilerlemisti,ağrı yapiyodu..damar yoluyla girip,tedavi edildi
Kızlar isim verecem ama benim bildiğim zaten ona ameliyat olan yok oytun idil hakkında bilgisi olan var mı
stream nasıl oldun yürümen nasılÇorabı çıkarır çıkarmaz bana Dr.basınçlı çorap verdi onu giyeceğim
Çok teşekkürler canım bugün 10. Gun daha ıyıyım yanlız daha eskıye donemedım. Galiba en az 10 gun daha lazım tek bacağım diğerine göre daha rahat. Ağrım neredeyse hiç olmadı ama ayağa kalkınca kasımları var Buda yürümemi zorlaştırıyorstream nasıl oldun yürümen nasıl
durumunla ilgili bizi bilgilendirirmisin canım
çok çok geçmiş olsun
merak ediyoruz seni
Ameliyat tarihimi öne çektim kızlar 21 Mart Cumartesi[/QUOTE
bende 21 mat cumartesi aynı gün olucaz inşallah sorunsuz ve mutlu bir şekilde çıkarız hayırlısıyla
Ay inş bi Dr ile daha konuşmuştum sadece kafa karışıklığı oluyor sıkıldım strese girdim bi hafta öne çektim olsun bitsin artık inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ....Süper soocute hepimiz dua edicez senin icin insallah istedigin gibi olur ve kurtulursun bu derttennnn
Evet Ceren 28 iydi yağım zaten yeterliymiş dedim uzatmaya gerek yok olsun bitsin bi hafta öne çektim keşke en erken tarihe alsaydım .... inşallah sende çok mutlu olursun benimki yağ senin ki silikonmuydubende 21 mart cumartesi olacağım aynı gün olacağız seninle soocute inşallah hayırlısıyla sorunsuz ve mutlu bir şekilde çıkarız
Çok daha iyi olmuş canımAmeliyat tarihimi öne çektim kızlar 21 Mart Cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?