Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet Ceren 28 iydi yağım zaten yeterliymiş dedim uzatmaya gerek yok olsun bitsin bi hafta öne çektim keşke en erken tarihe alsaydım .... inşallah sende çok mutlu olursun benimki yağ senin ki silikonmuydu
canım hayırlı olsun ameliyatına birşey kalmamış güzel sonuçlarını bekliyoruz

arkadaşlar fotolara bakmak istiyorum ama göremiyorum neden acaba hesap yeni pek bilmiyorum bacak dolgusu düşünüyorum ama hiç kimsenin fotosunu göremiyorum

Merhaba beonya.. Bende nisan ayında yap ve silikon olacağım ama korkuyorum. İyileşme sürecin ve sonuç hakkında bilgi verebilir misin? Operasyonu kime oldun, hareketlerin kısıtlandı mı, bacakların istediğin gibi oldu mu? Ayrıca resim paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkürler

Herkes foto ekledim diyor ama ben göremiyorum neden acaba?

Merhaba, acaba operasyon öncesi foto var mı? Birde implantın boyutu nedir?

Bende aynı doktora gittim ama bana silikon yırtılmasından söz etmedi, güvenilir olduğunu söyledi. Enfeksiyon riski derken acaba nasıl etkileri olurmuş enfeksiyon olduğunda. Ayrıca hemen tedaviye yanıt veriyormuymuş yani antibiyotik yeterli mi?

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

Merhaba, bende yeniyim ve nisanda silikon+yağ yaptırmak üzere tarih aldım. Silikonun boyutu, sonucu, iyileşme süreci gibi konularda bilgi verebilirsen memnun olurum.

14 Nisanda. Kim yapacak yağ enjeksiyonunu acaba? Doktor bana direk implant+yağ dedi. Acaba sadece yağ yağtırmak daha mı iyi olur.
Benim Dr Hf.. yağın yoktur belki ya da yağ ile kapatılamayacak bişeydir bilmiyorum ki Dr una güven bence....
gerçi o Dr a mail atmıştım banada silikon +yyağ demişti kendimi değerlendiriyor bilmiyorum tabi.... bi foto koysana burdakiler fikir verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…