Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Boyuna göre biraz kalın ama belki ödemdir eski hali kaçtı biliyor musun bi foto yüklesene öyle daha iyi şeyler söyleyebiliriz
eski hali berbattı yağ vardı kütük gibi iki taş konmuş gibiydi bir yerde birikmişti taş gibi olmuştu yağ o da alındı resim çektim şimdi varis çorabıyla çokçok kötü değil amaçıkarınca çok çirkin daha kalın

Silikon derken Sivi Mi Enjekte edılıyo bacaklara yoksa bılındık meme sılıkonu gıbı ama bacaklara göre özel dızayn edılmış halımı?

çoraplı hali bu. silikon. kalınlık incelirmi şişliktenmi bu kadar kalın yoksa kendi son hali bu mu bilmiyorum inşallah ödemdir.19unda ameliyat oldum.

Eklentiler

• Resim11 004.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 415
  • Resim11 001.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 1.298
  • Resim11 003.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 832
Hayirrrr cok iyi olmuş gerçekten Sak'ın çok şişko oldugunu yada kalın OLDUĞUNU Düşünme canım üst bacaklarınla uymuş helal olsun doktora

En düzgün bacağı bıle senın gıbı poz versin aynı görüntü çıkar canım hazır ol pozısyonunda gezmıyceksın ya.valla ben begendım daha yenıde ameliyat olmuşsun bunlar normal sunu da bil canım Herkesin derisi başka başka kımı kalındır kımı nice zamanla oturacak o sıslık merak etme

inşallah çok sağol sen oldun mu ameliyat.

Bendeki Problem zayifim Canim. Kılo almam Lazım ilk önce eğer aldıktan sonrada dızden altı kılo almazsa o zaman düşünürüm sanırım.yoksa bı pantolon gıysem dızden altısı güzel durmuyor((

Bendeki Problem zayifim Canim. Kılo almam Lazım ilk önce eğer aldıktan sonrada dızden altı kılo almazsa o zaman düşünürüm sanırım.yoksa bı pantolon gıysem dızden altısı güzel durmuyor((
eğrilik yok hiç değilse. varsın zayıf ol. mankenler de zayıf ve incecik bacakları bu sorun değil hiç dert etme.

evet yarın gitmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun canım. Jazabel de açıklamış şuan çoraplı halleri şişlik vardır ama çoraplar çıktıktan sonra 3-6 ay hatta 1 yıla kadar bacak biraz daha hacim alıyor. Sen dr. una sor kaç cc. koydu ve en önemlisi silik0nun sertifikasını al. ömür boyu vücudunda taşıyacağın bir organın gibi o. çok önemli. orda yazar zaten.

çoraplı hali bu. silikon. kalınlık incelirmi şişliktenmi bu kadar kalın yoksa kendi son hali bu mu bilmiyorum inşallah ödemdir.19unda ameliyat oldum.
Nerde oldun ameliyat ı oytun değil dimi Dr un. Özelden yazar mısın dr u.. Bileklere biraz daha yağ mı koysalardı acaba dizlerinden daha içerde baldırrlar sanki ama şu an şiş ve ödem vardır. .

Nerde oldun ameliyat ı oytun değil dimi Dr un. Özelden yazar mısın dr u.. Bileklere biraz daha yağ mı koysalardı acaba dizlerinden daha içerde baldırrlar sanki ama şu an şiş ve ödem vardır. .
antalya da oldum . bilmiyorum şimdilik memnun değilim içime sinmedi kalın çorapsız ayaktayken çok kalın gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…