- 2 Nisan 2015
- 20
- 1
- 3
- 42
eski hali berbattı yağ vardı kütük gibi iki taş konmuş gibiydi bir yerde birikmişti taş gibi olmuştu yağ o da alındı resim çektim şimdi varis çorabıyla çokçok kötü değil amaçıkarınca çok çirkin daha kalınBoyuna göre biraz kalın ama belki ödemdir eski hali kaçtı biliyor musun bi foto yüklesene öyle daha iyi şeyler söyleyebiliriz
çok sağol moralin için ama içe çok çıkıntı var baksanaHayirrrr cok iyi olmuş gerçekten Sak'ın çok şişko oldugunu yada kalın OLDUĞUNU Düşünme canım üst bacaklarınla uymuş helal olsun doktora
inşallah çok sağolEn düzgün bacağı bıle senın gıbı poz versin aynı görüntü çıkar canım hazır ol pozısyonunda gezmıyceksın ya.valla ben begendım daha yenıde ameliyat olmuşsun bunlar normal sunu da bil canım Herkesin derisi başka başka kımı kalındır kımı nice zamanla oturacak o sıslık merak etme
eğrilik yok hiç değilse. varsın zayıf ol. mankenler de zayıf ve incecik bacakları bu sorun değil hiç dert etme.Bendeki Problem zayifim Canim. Kılo almam Lazım ilk önce eğer aldıktan sonrada dızden altı kılo almazsa o zaman düşünürüm sanırım.yoksa bı pantolon gıysem dızden altısı güzel durmuyor((
bak benimde iki bacak gibi oldu bi bacak:) bıktım ya bacak kapkalın off:)eğrilik yok hiç değilse. varsın zayıf ol. mankenler de zayıf ve incecik bacakları bu sorun değil hiç dert etme.
Allah iyiliğini versin kalın dediğin bacak 33 mü soocute:) o inecek daha :)Bu belgeyi kesinlikle iste Dr undan çok önemli. . Boyun kaç 36 cm boyun uzunsa iyi benim şu an 33 ama yağlar erirse bbilemem kaç olur
geçmiş olsun canım. Jazabel de açıklamış şuan çoraplı halleri şişlik vardır ama çoraplar çıktıktan sonra 3-6 ay hatta 1 yıla kadar bacak biraz daha hacim alıyor. Sen dr. una sor kaç cc. koydu ve en önemlisi silik0nun sertifikasını al. ömür boyu vücudunda taşıyacağın bir organın gibi o. çok önemli. orda yazar zaten.evet yarın gitmeyi düşünüyorum
Kalın değilde ne biliyim yaAllah iyiliğini versin kalın dediğin bacak 33 mü soocute:) o inecek daha :)
Nerde oldun ameliyat ı oytun değil dimi Dr un. Özelden yazar mısın dr u.. Bileklere biraz daha yağ mı koysalardı acaba dizlerinden daha içerde baldırrlar sanki ama şu an şiş ve ödem vardır. .çoraplı hali bu. silikon. kalınlık incelirmi şişliktenmi bu kadar kalın yoksa kendi son hali bu mu bilmiyorum inşallah ödemdir.19unda ameliyat oldum.
antalya da oldum . bilmiyorum şimdilik memnun değilim içime sinmedi kalın çorapsız ayaktayken çok kalın gözüküyor.Nerde oldun ameliyat ı oytun değil dimi Dr un. Özelden yazar mısın dr u.. Bileklere biraz daha yağ mı koysalardı acaba dizlerinden daha içerde baldırrlar sanki ama şu an şiş ve ödem vardır. .
bak benimde iki bacak gibi oldu bi bacak:) bıktım ya bacak kapkalın off:)
160ve zayıfım ben 50 kilo yokum
antalya da oldum . bilmiyorum şimdilik memnun değilim içime sinmedi kalın çorapsız ayaktayken çok kalın gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?