Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bu ameliyattan bir kaç gün sonra normal hayata dönenleri gerçekten tebrik ediyorum. Hele bu çorap olayı çok sıkıcı ,3 hafta nasıl dayanılır bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.

haklısın iki üç gündür o kadar yoğunumki inşallah bugün
merhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.
kanat sen yaptırdıktan sonraki şekli değiştimi yani şişlik çok oluyormu ne zaman geçiyor?

geçmiş olsun
Şimdiye kadar ödemler geçerdi.. Silikon zamanla daha kalınlaşır benim bildiğim kaslar salar kendini.. ama tecrübeli arkadaş lar yardımcı olursa daha iyi
kaç cc silikon

Evet bende araştırdım yazdıktan sonra boy uzatma ve kemik eğriliğinde yapılıyormuş,3 ay iyileşme süreci ve sanırım yatarak olmalı
Çok sancılı bir süreç ve kimbilir ne kadar ağrı olur... Sakatlık olmadığı sürece bence gerek yok... Vakit ve nakit çoksa eğer Ukrayna'da bir hastane vardı bu işi yapan, gidip orada 3 ay kalıır belki, dönüste te şakır şakır Rusça konuşuruz artik :)

Selamm arkadaaslar uzun süredır girmiyordum siteye az önce bi girdim 268yenı bildirim:)yakın zamanda hepsını okurum insallah:)amalıyat olan arkadaslar olmus sanırım hepınıze gecmıs olsun bıyandanda yenı bacaklarınız hayırlı olsun:)zor bi sürec ama sonucunda degıyo bunu yakın olan arkadaslarda gördüm..ben ise kilo almaya devam takıı yeterınce yag olana kadar...

Öncelikle geçmiş olsun. Ben kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki, ameliyattan çıkar çıkmaz gördüğün bacaklarının son halidir ilk 6 ay için. Ödem ameliyattan sonra oluşuyor ve anlaşılıyor zaten. Yine de fazla ayakta kalma ve ayaklarını mümkün oldukça yüksekte tutarak yatmaya çalış. 6 ay sonra silikon bacağa iyice yerleşmiş olacaği için bir miktar kalınlaşma olabiliyor. Geçmiş olun tekrar.

yaaa yandım desene çok kötü bu ya. bi düzelemedik ya. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…