merhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.haklısın iki üç gündür o kadar yoğunumki inşallah bugün
geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.
kanat sen yaptırdıktan sonraki şekli değiştimi yani şişlik çok oluyormu ne zaman geçiyor?
memkolik sen bu forumun en eskilerindensin inan çok sevindim çabucak iyileşip sağlığına kavuşmanı dilerimÇok çok teşekkür ederim arkadaşım,inşallah.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.memkolik sen bu forumun en eskilerindensin inan çok sevindim çabucak iyileşip sağlığına kavuşmanı dilerim
Çok sancılı bir süreç ve kimbilir ne kadar ağrı olur... Sakatlık olmadığı sürece bence gerek yok... Vakit ve nakit çoksa eğer Ukrayna'da bir hastane vardı bu işi yapan, gidip orada 3 ay kalıır belki, dönüste te şakır şakır Rusça konuşuruz artik :)Evet bende araştırdım yazdıktan sonra boy uzatma ve kemik eğriliğinde yapılıyormuş,3 ay iyileşme süreci ve sanırım yatarak olmalı
Memkolik cok gecmis olsun canim umarim super bi sonuc alip mutlu olursun ve yaglarin erimez:) benide izlermisinn gorebilirmiyim fotonuÇok teşekkür ederim arkadaşım.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki, ameliyattan çıkar çıkmaz gördüğün bacaklarının son halidir ilk 6 ay için. Ödem ameliyattan sonra oluşuyor ve anlaşılıyor zaten. Yine de fazla ayakta kalma ve ayaklarını mümkün oldukça yüksekte tutarak yatmaya çalış. 6 ay sonra silikon bacağa iyice yerleşmiş olacaği için bir miktar kalınlaşma olabiliyor. Geçmiş olun tekrar.merhaba arkadaşlar. ben de bu sorundan dertten muzdarip biriyim. 19 martta ameliyat oldum ve silikon koydurdum. bilmiyorum sonuçtan memnunmuyum ve ne zaman iyileşiliyor tam olarak bilmiyorum. şu an çok kalın gözüküyor umarım şişliktir. bu kadar kalın olsun istemem.ama başka çarem yoktu benim. daha önce yağ transferi yaptırmıştım ankarada. ama o kadar kötü idi ki sonuç dr zor aldı o yağları. ve eğriliğin ancak silikonla düzeleceğini söyledi. ve yaptırdım. sanki bacağıma iki taş konulmuş gibiydi yağ sertti ve tam ayakla dizimin ortasında idi. çok kötü idi. şimdi ise yağlar alındı zor olmuş, ve silikon konuldu. ama şimdide çok kalın oldu. eğrilikten iyidir diyorum ama umarım böyle kalmaz. güçlü ve kararlı olduğum için çok sıkıntı yaşamadım. iki gün hastanede kaldım ilk gün yürütmediler ikinci gün ayağa zor kalkıyorsunuz ama yürüyerek çıktım hastaneden ve hızla iyileştim şükür ki. yaptırmak isteyenler yaptırsın elbeltte. önceki halinden çok daha iyi sonuç. antalya da ikamet ettiim için başka ile gitmek istemedim burada yaptırdım. 9000 tl ödedim hem yağ alındı hem silikon konuldu. özelden yardımcı olabilirim sorusu olanlara. yaptıranlara da şişlikler ne zaman indi sonucu ne zaman gördüler ameliyat sonrası gibi kaldımı bacaklarının kalınlığı bunu öğrenmek isterim.
kaç cc bilmiyorum ama çok kalın oldu bacağım baya. kontrole gittiğimde soracağım.geçmiş olsun
Şimdiye kadar ödemler geçerdi.. Silikon zamanla daha kalınlaşır benim bildiğim kaslar salar kendini.. ama tecrübeli arkadaş lar yardımcı olursa daha iyi
kaç cc silikon
yaaa yandım deseneÖncelikle geçmiş olsun. Ben kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki, ameliyattan çıkar çıkmaz gördüğün bacaklarının son halidir ilk 6 ay için. Ödem ameliyattan sonra oluşuyor ve anlaşılıyor zaten. Yine de fazla ayakta kalma ve ayaklarını mümkün oldukça yüksekte tutarak yatmaya çalış. 6 ay sonra silikon bacağa iyice yerleşmiş olacaği için bir miktar kalınlaşma olabiliyor. Geçmiş olun tekrar.
Sana silikonun sertifikasını vermediler mi orda yazarkaç cc bilmiyorum ama çok kalın oldu bacağım baya. kontrole gittiğimde soracağım.
yooo vermediSana silikonun sertifikasını vermediler mi orda yazar
şimdi ölçtüm varis çorabıyla 36 cmyooo vermedi
Bu belgeyi kesinlikle iste Dr undan çok önemli. . Boyun kaç 36 cm boyun uzunsa iyi benim şu an 33 ama yağlar erirse bbilemem kaç oluryooo vermedi
160ve zayıfım ben 50 kilo yokumBu belgeyi kesinlikle iste Dr undan çok önemli. . Boyun kaç 36 cm boyun uzunsa iyi benim şu an 33 ama yağlar erirse bbilemem kaç olur
Boyuna göre biraz kalın ama belki ödemdir eski hali kaçtı biliyor musun bi foto yüklesene öyle daha iyi şeyler söyleyebiliriz160ve zayıfım ben 50 kilo yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?