Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Lavendel blue sakin silikon yapma cnm inan cok kalin olur sadece düzelttir ve az bi yag ile hallolur hem bacaklarin güzel düpdüz olcak diye bisi de yok inan burdaki arkadaslar ameliyattan sonra bile seninkiler kadar olmuyo hem dr.un senin istegine göre davranmasi gerek ince olsalardi tmm derdik hepimiz birde botoks yapiliyo böylelikle de incelik saglaniyo bi okuyup bilgi edinsen önce bacaklara botoksla incelik diye sayfaya gir ve bak aman iyi düsün artik okadar cok secenek varki iyi düsün

merhaba bu konuda bilgi veren tum arkadaslara cok tesekkur ederim gercekten beni buyuk bir yanlıstan dondurduler silikondan vazgecmıs durumdayim ..benim icin en itisi gercekten yag zaten mucize olmayacaktı :)

Arkadasım sen benim kime hangi konustugumu biliyormusun ki bu yorumu yazıyorsun 10 tane doktorla gorustum ben hayret birsey !!!!! bugune kadar kostuklarım formlarda okuduk fiyatlar boyleymis benim de fiyatım bu diyene rastlamadım kaldı ki daha uygun fiyatlı doktorlarda var olmayanı da var... web sayfalarında zaten bu fiyatlar yazıyor onları da şikayet etsene hayret birsy!!! 3277 tane yorum var okusana kim ne demis !!!

Botoks geciciymis. 6ayda bir yaptirmak lazimmis. Bilmiyorum kalici olani varmi ama bacak icin oyle dediler. Bende yag yok saniyordum ama kasin uzerindeki yag alininca farkediyor baldirin kalinligi.

Silikondan vazgectim :) uzerimden buyuk bir yuk kalktı sukurler olsun ..simdi dr konusunda karar vereceğim kısmet artık zaten sutun olmayacaklar biliyorum fazla beklentim yok ıdare etsinler yeter.

Silikondan vazgectim :) uzerimden buyuk bir yuk kalktı sukurler olsun ..simdi dr konusunda karar vereceğim kısmet artık zaten sutun olmayacaklar biliyorum fazla beklentim yok ıdare etsinler yeter.

En zor kısmı dr a karar vermek sanırım. Kolaylıklar diliyorum, hayırlısı.

Arkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrardan yazıyorum. Eşim izin verdiii çok mutluyum. Şimdi parayı toparlayacak.
Be ak ye gitmiştim. 7200 ameliyata demişti. Grup halde olursa indirimli olacamış. 6000 6500 arası. Sekreterine yazdım ama geri dönmedi. Zaten hep geç cevap veriyor...

Banada 2. Ameliyat olursan hastane masrafı dedi. Uyuz oldum. Bir sürü para veriyoruz.hemde ne zorluklarla. 2. Onlardan 8lnalı. Sonuçta istenilen sonuç tutmuyorsa bu bizim de onlarında suçu değil. Ozaman bidahakini ücretsiz yapmalılar.

Bence sonucun güzel olacak dizin içindeki fazlalık alınınca biraz da yağ tamam dır en azından yağın var yani bu da iyi bi şey ben. ben dört ay boyunca kilo alaçam diye uğraşmıştım

Yani grup fiyatı zaten bu işin hakkı olan fiyat diğeri abartı ama forumda nisan da olacak arkadaş lar var 17 18 inde falan. Madem öyle birlikte olmanızda fayda var..

Bu grup fikri aslında çok saçma sanki hususi insanı kk ya yönlendirmeek için yapılmış yoksa eşe dosta soracak halimiz yok ya "yaa ayşe abla bacağa yağ.yaptralım mı indirimden faldalanırız" gibi.. mecbur gelip bu tür forumda arkadaş aramak için yapılmış sanki

sen yada bir başkası bursa yağ ücretinin 8000 ila 11000 tl arası diyosunuzya doktorların hepsi bu forumu takip ediyor .çünkü burdan geçmeden ameliyat olan yok.doktorların işine geliyor ohh ne güzel yükseltin fiyatı diyorlar.çünkü bu kadar fiyat yok a.k ye h.f bizler ameliyat olurken bu dolar eurolar konuşuluyordu burda.yok h.f 5000 euro istiyor yok a.k 7000 istiyor hiç öyle değil pazarlıkla a.k 5000 tl. ameliyat olundu h.k 6000 tl. ameliyat olundu.inanki sizin iyiliğiniz için söylüyorum ben ameliyat oldum işim bitti.ama birçok kişi olacak ve bu insanlar kredi çekiyor yıllarca ödüyorlar.bu arada ben haziran ayında 2. yağ enjeksiyonunu olacam ve parada hiç vermiyeceğim biraz dirayetli olun.tutmadıysa yada eridiyse tekrar yapmak zorundalar

Arkadasım haklısın dogru diyorsun ancak bu fromu okuyanlar bilmelidir ki verilen fiyatlar kısıye ozeldir belki bana cok islem uygulanmalı baska bir akadasa tek baska bir islem bunlar sadece fikir bak sende isim ve fiyat yazmıssın ki ben de tam bunlarda biri ile gorusecektim gorusmeyimmi yani ben de bana yapılacak ıslemı sorum fiyat alıp karar vereceğim ..zaten olay su her doktorun yaptıgı işlem aynı , dr populerse fiyat biraz daha yuksek olabiliyor

çok haklısın. İnan bende hakkının 5000 olduğunu düşünüyorum. 2. De ücretsiz olmalı...

eşim parayı ayarlayacak. 17.18 nisanda kim oluyor arkadaşlar

Olaya bak ya...adam nisan full dolu.mayısın 13 en erken diyor asistanı.Ayrıca dr la telde konuşmak yokmuş. Kimki o. Başbakan mı....asistanınıda sevemedim. Huysuz şey.çok kızdım..

Fiyatlar düşmüş mü 5000 euro ne ya altından falan mı yapıyorlar

Ak nin asistanı kendini beğenmiş ukalanın biri. Dr u beğenmiyorsan başkasına git dedi hey Allahım. Dr la konuşmak için ne eziyetlere katlanıyorum. Verin 200 liramı geri gidiyim dedim başkasına. kıl oldum ya kıza.kim tutar beni. Ama haftaya gidicem.ak ye bu bayanın konuşma tarzı ve tavrı hiç kurumunuza konumunuza yakışmıyor dicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…