Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kraldan çok kralcılar, ayıp etmiş çok.

Oyle sey mi olur nasil konusma tarzidir.Hem bizlerin sayesinde para kazan hem bize ukala davran. Ben cok sansliymisim o konuda druma ne zaman istesem ulasiyordum.Hem hic unutmuyorum ben ameliyatta uyaniktim ameliyat bitince koskoca ptof.gelip basimi oksadi dediki kizim nasilsin bak bitti artik cok guzel ameliyat oldu iyi olcaksin dedi.

Arkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık

Aynen arkadaşlar

Tavrı çok ukala. Sanki parayı çöpte bulduk....
Bide ameliyat tarihleri dolu ya ondan havası.sen olmasan başkası olur demeye getiriyor

Canım bence çok dr la görüşüp kafanı karıştırma. Ben 2 dr araştırdım.birinde karar kıldım.tamam çok havalandılar ama güven meseleside çok önemli.inşallah doğru dr a nokta atışı yaparsın. Bide dr lar kişinin bünyesine görede rapor verip burada kalabilirsin diyor. Senin durumuna göre karar verecektir. İlk gece kalman iyi aslında.ağrılarına acşl müdahale edilir......

Benim bildiğim silikonda bir gece kalın ıyor, yağda aynı gün taburcu olunuyor.Ben yağ oldum ,ve kendi isteğimle bir gece kaldım.

Yağ ise gece kalman şart değil benimle aynı hafta olan iki arkadaş kalmadı hatta çıkıp AVM ye gidip Tayt falan denemişti.. ben kaldım ve bu Oper çok basit olduğunu genelde kimsenin kalmadığını söyledi asistan ama ben çok zorlandım fazla yağ alınmak için her yerim delinmişti.... ama ertesi gün tek başıma geldim hemde mmetrobüs ilee.... kontrol ler farklı şehirde isen şart değil ama aynı şehirde isen ilk hafta şart ve üç haftaya yada bi aylık çağırırlar ü ç aylıkken son şekli olacağı için yine çağırmaları lazım .. benim üç hafta oldu gidicem hem onların çağırmayı gerekmiyor bi şey kafama takılırsa açıyorum tel rendevu alıp gidiyorum haa Dr un yaptığı şey bakıp çok güzel olmuş demek sadece belki de gerçekten güzel bilmiyorum

Ne zormus bu is yok mu konusulabilinecek doktor beni dinlesin ne istediğimi anlasın bana uyan en iyi cozumu sunsun , hicbir dra ulasılamıyor hayret birsey asistan da asistan , onerisi olan arkadasla bana ozelden yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…