- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Ak nin asistanı kendini beğenmiş ukalanın biri. Dr u beğenmiyorsan başkasına git dedi hey Allahım. Dr la konuşmak için ne eziyetlere katlanıyorum. Verin 200 liramı geri gidiyim dedim başkasına. kıl oldum ya kıza.kim tutar beni. Ama haftaya gidicem.ak ye bu bayanın konuşma tarzı ve tavrı hiç kurumunuza konumunuza yakışmıyor dicem.
Oyle sey mi olur nasil konusma tarzidir.Hem bizlerin sayesinde para kazan hem bize ukala davran. Ben cok sansliymisim o konuda druma ne zaman istesem ulasiyordum.Hem hic unutmuyorum ben ameliyatta uyaniktim ameliyat bitince koskoca ptof.gelip basimi oksadi dediki kizim nasilsin bak bitti artik cok guzel ameliyat oldu iyi olcaksin dedi.Ak nin asistanı kendini beğenmiş ukalanın biri. Dr u beğenmiyorsan başkasına git dedi hey Allahım. Dr la konuşmak için ne eziyetlere katlanıyorum. Verin 200 liramı geri gidiyim dedim başkasına. kıl oldum ya kıza.kim tutar beni. Ama haftaya gidicem.ak ye bu bayanın konuşma tarzı ve tavrı hiç kurumunuza konumunuza yakışmıyor dicem.
Arkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık
Arkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık
Niye kidoktorsuz kaldım
memkolik daha sonra pansuman veya kontrole gittiniz mi ?
Yağ ise gece kalman şart değil benimle aynı hafta olan iki arkadaş kalmadı hatta çıkıp AVM ye gidip Tayt falan denemişti.. ben kaldım ve bu Oper çok basit olduğunu genelde kimsenin kalmadığını söyledi asistan ama ben çok zorlandım fazla yağ alınmak için her yerim delinmişti.... ama ertesi gün tek başıma geldim hemde mmetrobüs ilee.... kontrol ler farklı şehirde isen şart değil ama aynı şehirde isen ilk hafta şart ve üç haftaya yada bi aylık çağırırlar ü ç aylıkken son şekli olacağı için yine çağırmaları lazım .. benim üç hafta oldu gidicem hem onların çağırmayı gerekmiyor bi şey kafama takılırsa açıyorum tel rendevu alıp gidiyorum haa Dr un yaptığı şey bakıp çok güzel olmuş demek sadece belki de gerçekten güzel bilmiyorumArkadaslar ben bu olayı anlamadım bilen yazsın bir doktor diyor ki operasyondan sonra 1 gece klınıkte kal sonra evine git diyor digeri sabah operasyon olursa aksama evine donebilirsin diyor , diyor kimisi 1 gece kal operasyondan 1 hafta sonra 2 gunde bir kontrole gelmen gerekli diyor diğerleri kontrolden hic bahsetmiyor , bir digeri silikon takarız giderisn kontrole bile gerek yok diyor hangisi dogru cıldıracagım artık
Bacaklarınız ince ve uzun olduğu için ,büyük bir ihtimalle silikon önerilecektir.
Üst çok iyi olduğu için ortan fazla ayrık silikon daha iyi doldurur baldırın olmadığı için ama yağ ile de olur tabi yağ ın varmış madem daha mantıklı :)Eki Görüntüle 1487537 Eki Görüntüle 1487538
Dizlerin içe dönük senin de benim de bi dizi m öyle
Bunlarda benim yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?