Silikonla karsilastirilirsaaa agri falan cok cok azzz yag konulan yerler degil de yag alinan yerler hareket ederken biraz aciyo .. corap , korse artik herneyse ondan giymek zorunlu 3 hafta ya da 1 ay .Tesekkurler dr silikon konusunda israr etmez herlade diye umuyorum somucta o da bunu gorecektir..yag enjeksiyonu da silikon gibimi basincli coraplar vs .. Bunun agrili olmamasi gerek degil mi?
:) ben de 37 yasındayım 13-14 yasmdan beri bunun sıkıntısındayım nihayet cozum bulmaya karar verdim mucize olmaz ama daha duzgun gorunecegine eminim , sen de karar verirsen buradaki arkadasların tecrubelerini oku isine yarayacaktır :)
:) bizimkiler ileri derec çarpık :)
canım bacakların güzel ama evet biraz problemli. benim de bacaklarım kalındı. birkaç yıl önce yağ enjeksiyonu yaptırdım ama o kadar kötü idi ki şimdi silikon konuldu ve o yağ alındı. bugün kontrole gittim. tek endişem bacaklarımın çok kalın olduğuydu çünkü zaten kalındı bacaklarım. ama yağ alındığı içinde daha ödemli olduğunu şiş olduğunu söyledi ve zamanla normale ineceğini söyledi. içim rahatladı. aslında sonuçtan memnunum öncesine nazaran çok iyi oldu ama evet şişliği ben de farkettim sadece şiş mi böylemi kalacak endişesi yaşıyordum. bugün daha rahatladım. sana gelince arkadaşım dr silikon dediyse bir tecrübesi bildiği vardır muhakkak. silikon yağdan daha iyi bence ve iyileşmesi daha kolay yağa göre. ben yağ enj. çektiğim çileyi silikonda yaşamadım. ama tabi on gün zor. çünkü yürüyüşün zor oluyor. yağda morarma ve şişlik çok çok olurken silikonda öyle değil. kücük silikon konulursa senin problemin hallolacaktır. bence ameliyata kadar düşünme ve rahat ol.aklına ameliyat olacağını getirme ve çok araştırma yapma. çünkü ne kadar çok araştırırsan o kadar farklı şeyler görürsün kafan karışır. ameliyatlar yağ olsun silikon olsun kişinin ihtiyacına sorununa göre farklılıklar gösterir elbette. dua et. hakkında hayırlısı olsun. bence çok kalınlıktan ziyade çarpıklık gidecektir. iç kısım dolacak ve düzgün görünecektir. üst bacaklarında hiç sorun yok çünkü. güzel olacak. hiç endişe etme.Haklisiniz ama illaki birsey sart ama sanirim resimler yanilticinoldu cok yakindan cekmis olabilirim iste gercek gorunus bariz carpik yani hic umut yok mu dersiniz kainliktan dolayi?
yağ enjeksiyonu daha kolaydır diye düşündüğüm için silikondan korkmuştum. ilk yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. kalcamdan karnımdan ve dizlerimden yağ alınıp bacaklarıma enjekte edildi. ve berbattı sonuç. kendime gelemedim günlerce. tuvalete bile gitmekte güçlük çektim . mosmordu. ve yağ bir yerde birikmişti. iyileşince farkettim ki sonuç berbattı. diz altımın ortasında iki taş vardı sanki hem çok sertti hem eğri olan yerde değil ortada idi yağlar. yağ değil sanki taştı. 4 yıl sonra ikinci ameliyatı oldum başka yerde tabiki. dr sadece silikonla bacaklarımın düzelebileceğini söyledi. ve tabiki o yağların alınması lazımdı. zor alınmış yağlar. o yüzden şu an bacaklarım şiş.ama silikonda yağdaki acıyı yaşamadım. 4.günü yürüyebiliyordum aşırı zorlanmadan. yağ alındığı için kalçamın şekli deforme oldu. ikisinde de çorap giyiliyor. tabi bunlar benim yaşadıklarım. kişiye göre değişir. kimine göre yağ kolaydır iyidir bilemem.Tesekkurler dr silikon konusunda israr etmez herlade diye umuyorum somucta o da bunu gorecektir..yag enjeksiyonu da silikon gibimi basincli coraplar vs .. Bunun agrili olmamasi gerek degil mi?
yag enjeksiyonu yaptrgnda diz iclerine müdahale edilmiş miydi senin ?yağ enjeksiyonu daha kolaydır diye düşündüğüm için silikondan korkmuştum. ilk yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. kalcamdan karnımdan ve dizlerimden yağ alınıp bacaklarıma enjekte edildi. ve berbattı sonuç. kendime gelemedim günlerce. tuvalete bile gitmekte güçlük çektim . mosmordu. ve yağ bir yerde birikmişti. iyileşince farkettim ki sonuç berbattı. diz altımın ortasında iki taş vardı sanki hem çok sertti hem eğri olan yerde değil ortada idi yağlar. yağ değil sanki taştı. 4 yıl sonra ikinci ameliyatı oldum başka yerde tabiki. dr sadece silikonla bacaklarımın düzelebileceğini söyledi. ve tabiki o yağların alınması lazımdı. zor alınmış yağlar. o yüzden şu an bacaklarım şiş.ama silikonda yağdaki acıyı yaşamadım. 4.günü yürüyebiliyordum aşırı zorlanmadan. yağ alındığı için kalçamın şekli deforme oldu. ikisinde de çorap giyiliyor. tabi bunlar benim yaşadıklarım. kişiye göre değişir. kimine göre yağ kolaydır iyidir bilemem.
palmadoro'cuğum merhaba, sırf bu ameliyat için siteye üye oldum. sorularım ve tereddütlerim çok fazla.Kisaca yazmak istiyorum cok vaktim olmuyor ama bugun sizi merakta birakmamak icin girdim tekrardan.Bende cok kilo vermeme ragmen hic erime olmadi diyebilirim ama bu sizi cesaretlendirmesin cunku kemikler egri oldugu surece hicbir zaman bacaklariniz manken bacagi gibi olacak sanmayin,ben mutluyum ama belkide beni disarda gorseniz bacaklara bak nasilda etek giymis diyebilirsiniz,memnuniyet tamamen beklentilerinizle sinirli ameli
beni de izlemeye alabilir misiniz rica etsem ^^İzlemeye aldım ,görebilirsin .
Ayyy canim cok sevindim ameliyat olmana burayi eskisi kadar takip edemiyorum. Simdi okuyunca cok ama cok mutlu oldum.☺Evet ,ben yeni ameliyat oldum.Benim bacaklarım da kalın ve çarpıktı.Ben silikon düşünmedim hiç,zaten dr da olmaz dedi.O yüzden yağ dolgusu yapıldı.
Yağ ile şekil verelim silikon ili şekil vermekkten daha zor Dr için çünkü mm rik şekilde yavaş yavaş vermeli diğer türlü top top kalır falan homojen olmaz ama sonuç ta yağ ve doğal :) iyileşme süresi biraz kişisel biraz DR ile alakalı aynı hafta içinde üç kişi aynı Dr a olduk onların ki bana göre daha kolaydI alınan yağ bölgeleri çok olunca daha fazla acı oluyor artık eminim.. Ama 4 gün işe dönülüyor.. Beni merdiven inmek zorlamıştı kazak çocuk gibi tek tek inip çıktım bi hafta falan sonra .... morluklar hala geçmedi kkontrolüüm var şimdiden bişey yazmak istemiyorum ama ameliyat sonrası bikaç aksilik oldu belirtmeden geçemem..
bu nedir şimdi sen doktorların adamımısın.kaç kere dedik fiyat ve doktor ismi ulu orta yazmayın diye özelden yazışın diye.fiyat yükseltiyorsubuz sizin zararınıza bizler olduk bitti.kendi kendinizi kazıklamaya bayılıyorsunuz.kusura bakmayın biraz sert oldu ama öyle.dilimizde tüy bitti fiyat ve doktor ismi yazmayın diye.6000 tl. 8000tl.siz yükselttiniz.alkışlıyorum sizi.yazık bundan sonra ameliyat olanlaramerhaba silikon 8,000 - 11,00 arası yag ise 7000-8000 arası benim sorduklarım bana bu fiyatı verdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?