ne kadar izmirdeDr cok onemli ins icine sinen bir doktor bulursun.Benim anlamadigim istanbul da dr lar neden fiyat konusunda bu kadar ucuklar.Yazik gunah! o kadar para kolay kazanilmiyor.GErci izmir istanbula gore ucuz ama yinede cok para ya Allah yardimciniz olsun.3yil onceki halim geldi aklima.
birde redim rklermidin cok mersk ettimne kadar izmirde
O Dr bize mail olarak silikon yaptığı bacakların fotosunu attı resmen sakın olmayın bu ameliyat ı der gibiydi o derece yyani ice sitesinde tel var direkt kendi çıkıyo sekreteri yokarkadadim silikon ysptirdi doktor E.K.mahvetmiş kizı.bende simdi ysptiricam oytul idil nasil acaba toplu gitsek indirim olur
İzmir fiyatlarını bilmiyorum ama ist zaten izmire göre pahalı malesef şehir olarak ve Dr lar hep en lüks semtlerde bi bardak çayın 3 tl olduğu yerde onların da ücreti de yüksek oluyor demekki tabi isim ve reklam da çok önemli avrupa kanallarında sürekli reklam döndüren haliyle bi yerden çıkaracaklar olan bizlere oluyorDr cok onemli ins icine sinen bir doktor bulursun.Benim anlamadigim istanbul da dr lar neden fiyat konusunda bu kadar ucuklar.Yazik gunah! o kadar para kolay kazanilmiyor.GErci izmir istanbula gore ucuz ama yinede cok para ya Allah yardimciniz olsun.3yil onceki halim geldi aklima.
O Dr bize mail olarak silikon yaptığı bacakların fotosunu attı resmen sakın olmayın bu ameliyat ı der gibiydi o derece yyani ice sitesinde tel var direkt kendi çıkıyo sekreteri yok[/QUOTE,
Aynen ben yanlış aradım galiba dedi yo ben Dr oi dedi nasıl yani dedim randevu Al yazıyordu ben yatıyorum dedi niye şaşırdınız herkes şaşırıyor ben böyle birebir konuşmayı tercih ediyorum dedi ben bakıyorum tele bi tek ameliyat ta bakmıyorum çünkü eksi ikinci katta tel çekmiyor dediAynen soocute banada mail atti berbatti silikon yaptığı bacaklar.Her Dk arasan ulaşıyorsun cepten bende çok sasirmistm
Aynen ben yanlış aradım galiba dedi yo ben Dr oi dedi nasıl yani dedim randevu Al yazıyordu ben yatıyorum dedi niye şaşırdınız herkes şaşırıyor ben böyle birebir konuşmayı tercih ediyorum dedi ben bakıyorum tele bi tek ameliyat ta bakmıyorum çünkü eksi ikinci katta tel çekmiyor dedi
Yok arkadaşım keşke bütün Dr lar kendi baksa telefona daha ne isteriz dimi web sitesinide kendi yapmış zatenArkadaşım sonuç güzel olsun da telefona kim bakarsan baksın.
Yok arkadaşım keşke bütün Dr lar kendi baksa telefona daha ne isteriz dimi web sitesinide kendi yapmış zaten
Kesinlikle aynen öyle bu mesleği yapanlar müşteri olarak değil hatta hasta olarak bile bakmalılar mutlu etmeye çalıştıkları insanlar olmalıyız onlar içi.. . Bizim mutluluğumz isteklerimiz ön planda olmalı çok haklısınValla sonuç güzel olmadıktan sonra ,kendi baksa ne olur, asistanı baksa ne olur. Ve tabi en önemlisi de operasyon sonrası sorun yaşandığında da bu kadar kolay ulaşabilmek. Hastasının ve de hatasının arkasında durabilmek.Bütün dr lardan beklentimiz ve isteğimiz de bu yönde. Hastalarını müşteri gibi görmemek,bir psikolog edasıyla yaklaşmak......
ne kadar izmirde
İzmir fiyatlarını bilmiyorum ama ist zaten izmire göre pahalı malesef şehir olarak ve Dr lar hep en lüks semtlerde bi bardak çayın 3 tl olduğu yerde onların da ücreti de yüksek oluyor demekki tabi isim ve reklam da çok önemli avrupa kanallarında sürekli reklam döndüren haliyle bi yerden çıkaracaklar olan bizlere oluyor
ben silikon olmadım .benimki yağ.ama resmin varsa anladığım kadarıyla yağ mı silikon mu söylerim.artık anlıyorum galiba bu iştenArtu cum yakut zümrüte özelden silikonla ilgili şeyler yazıcaksan benide bu konuda bilgilendirirmisin,
silikon düşünenlerden biriside benim...
h.f güzel pazarlık edersen bence o daha iyi .bizler forumda gezerken ameliyat öncesi yanıldık ,yanıltıldık çok pahalı yapıyor diye gitmemiştim ona şimdi pişmanım.çünkü ona ameliyat olan arkadaşlar pahalıya olmadılar.pazarlıkla uygun olmuşlardı.a.k asistanı gerçekten küstah.ben içerde muayenem bitmeden içeri dalıp hastanız bekliyor demişti .başka bir hasta çok bozulmuştum.sanki babasının hayrına yapıyor ameliyatıRandevu aldım h.f ama iptal ettim.a.k görüşücem. Sonrada h.f ile sanırım.....
bir ay kadar önce fiyat aldım silikon+yağ 13.000tl dedih.f güzel pazarlık edersen bence o daha iyi .bizler forumda gezerken ameliyat öncesi yanıldık ,yanıltıldık çok pahalı yapıyor diye gitmemiştim ona şimdi pişmanım.çünkü ona ameliyat olan arkadaşlar pahalıya olmadılar.pazarlıkla uygun olmuşlardı.a.k asistanı gerçekten küstah.ben içerde muayenem bitmeden içeri dalıp hastanız bekliyor demişti .başka bir hasta çok bozulmuştum.sanki babasının hayrına yapıyor ameliyatı
pazarlıksız tabi, pazarlıkla ne kadar olurki çok çok 1000tl düşerbir ay kadar önce fiyat aldım silikon+yağ 13.000tl dedi
pahalı ama
tamamen katılıyorum buna. dr. sana güzel olmayan ve gerçekten ciddi sorunlu bacağı güzel diye kabul ettirmeye çalışır mı? Ya da sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun der mi? Der , diyenler var. ama ben yaşadığım hatalar konusunda biraz da kendimi suçluyorum. Biraz daha araştırsaydım, ani karar vermeseydim. Dr. başlıkları altında yazılanlara da fazla itimat etmeyin. insan önceleri saf saf bunların hepsinin gerçek olduğunu sanıyor. en ufak bir eleştiride üstünüze atlar bazı kişiler sanırsın ki dr. kendileri. bunların neye hizmet ettiği meçhul. Ama çok uyanık olun kızlar. En önemli referans o dr. ameliyat olmuş gerçek kişiler. sorun yaşamış kişiler de en büyük referanstır benim gibi. sorunlara nasıl yaklaşıyor bir bakın. Mutlaka hatalar olur olmayanı yoktur o durumda hastasına nasıl davranıyor? Bunları yazarken aklıma yaşadıklarım geliyor yeniden. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şu da var artık teknoloji çağındayız buralara uğramadan gözü kapalı gidip ameliyat olan var mıdır? Dr.lar da bunun farkında yok grup indirimi filan yapalım demek buradan haberdar olmak demek.Buranın gücünün farkında olmak demek. ona göre davranalım. herkesin bir yerleri tavan yaptı resmen.İyi sonuçlar veren dr. hakkını alsın, yapamayan da karşılığını alsın.Benim dr. da telefona çıkıyordu. Hem de her seferinde. aaa dedim ne güzel ilgleniyor hastasıyla. ama sorun çıkınca asistanımı arayın demeye başlamıştı.Valla sonuç güzel olmadıktan sonra ,kendi baksa ne olur, asistanı baksa ne olur. Ve tabi en önemlisi de operasyon sonrası sorun yaşandığında da bu kadar kolay ulaşabilmek. Hastasının ve de hatasının arkasında durabilmek.Bütün dr lardan beklentimiz ve isteğimiz de bu yönde. Hastalarını müşteri gibi görmemek,bir psikolog edasıyla yaklaşmak......
aman Allah'ım fiyata bakın bu ne Allahaşkına. Silikonun çifti 1800 Tl. Valla distribütörle irtibata geçin. alın silikonları ve bunları takın deyin artık. bu ne ya herşeyin de bir oluru var. Bu parayı verip ameliyat mı olunur allahaşkına? Bunlar bizi ne sanıyorlar?bir ay kadar önce fiyat aldım silikon+yağ 13.000tl dedi
pahalı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?