- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 53
- 52
Evet benim yag. Eskisine gore cok daha iyi. Badirlar cok az eridi ama yinede ikinci gerekicek. Tam degil
Merhaba oncesi ve sonrasi resim var miEvet benim yag. Eskisine gore cok daha iyi. Badirlar cok az eridi ama yinede ikinci gerekicek. Tam degilbirde benim ust bacak alta gore bayagi kalin.
O disa cikiklik vardi hala var ama dr ordanda yag aldi. bayagi bir delik vardi bendede :) iyilesme surecine ben bile sasirdim.
Şimdi kabaca hesap yaptım 1800 cc yağ çıkarıp 1200 enjekte ettiğine göre sanda 1200 cc çıkarıp 800 cc enjekte ettiğine göre çıkan yağın 3 te 2 si kalıyor ayrışınca....arkadaşlar bende 25 martta hızlı bır kararla yag enjeksıyonu oldum dr umu ısteyenlere ozelden yazabılırım burayı takıp edıyordum zaten ,ve hepınızı cok ıyı anlayabılıorum herkesın korkuları var benım de vardı ama hıc zorlanılacak bı ıslem degıl ben 2 .günümde 4 saatten fazla araba kullandım . tabı morluklar sıslıkler falan bıraz zorluyo ama hareket etmeye cok engel degıl herkesın bunyesı farklı olmakla beraber 3 gun sadece zor duşunun . benım 10 gunum doldu hala morluklar var tabı memnunluk herkese gore degısıyo ve ben cok zayıf gırdım 50 kg boyum 166 dr um 1200 yag cıkartmıs ve 800 enjekde edılmıs yıne resım paylatıgımda yorumlarınızı alırım cok sık nete bakamıyorum o yüzden gec yazdım ..
Ben kilo zor verrebiliyorum quatr hastasiyim bana dr.problem ola ilir demisdi onlara 23 nde bakdiriyorum ve sonuclarini e-maille göndermemi istedi ayrica ben belden karin bölgesinden alinmasini istedim diz iclerinden ve üst bacakdan da alirsak daha dpzgün olur dedi offf kizlarrr 42 yasina girdim yeni ve sigara kullaniyorum ameliyattan sonra insallah cabuk iyilesme olur
arkadadim silikon ysptirdi doktor mahvetmiş kizı.bende simdi ysptiricam oytul idil nasil acaba toplu gitsek indirim olurBana slikonda olur.yağda olur.tercih senin dedi.bende yağ dedim.yağ fazlam var ama bacaklarım nasibini alamamış
kizlar oytul idil nasil yaptiran yokmu toplu yaptirsak ucuza gelirO dr u duymadım açıkcası. Bc. Ak. Hf. ....Bunların dışında pek bilmiyorum.
memnunmusun kim yaptis
silikon takılınca öle git kontrole gerek yok diyemez.Benim bacagımda silikon var ben tam 1 yıl belirli aralıklarla gittim kontrole .( yanlış hatırlamıyorsam ameliyatdan sonra ilk ay 2 hafta arayla gitmiştim sonra 2 ay da bir cagırmıstı)
mrb kime ne yaptirdin silikon muben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz
kizlar toplu fiyat alalim silikon icin oytun idil nasil ya o yspiyo ama iyimi kijblal..canım bir ümit verdin..kayboldun...biraz bilgi verseydin keşke. Nasıl bişey yaptırdın..nerede...kim yaptı..
Lütfen bir cevap...:dance:
Evet cok sukur memnunum.Ben izmirde prof dr A.S ye ameliyat oldummemnunmusun kim yapti
istanbulda h.f ve o.i nasil ben onlari aradyiriyorumEvet cok sukur memnunum.Ben izmirde prof dr A.S ye ameliyat oldum
bencede hemen hemen ole oluyo ölüyor dıgerlerıŞimdi kabaca hesap yaptım 1800 cc yağ çıkarıp 1200 enjekte ettiğine göre sanda 1200 cc çıkarıp 800 cc enjekte ettiğine göre çıkan yağın 3 te 2 si kalıyor ayrışınca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?