Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar ben silikon yapali 3 yil oldu. Bu konuda merak ettiginiz ne varsa sorabilirsiniz. Sadece resim yuklemiyorum onun disinda herseyi tek tek seve seve cevaplarim

T Tchibo1 senin de yagdi degil mi? Senindemi disa atiklik vardi? Bicok dr bana bunun sorun oldugunu yazdi
Evet benim yag. Eskisine gore cok daha iyi. Badirlar cok az eridi ama yinede ikinci gerekicek. Tam degil birde benim ust bacak alta gore bayagi kalin.
O disa cikiklik vardi hala var ama dr ordanda yag aldi. bayagi bir delik vardi bendede :) iyilesme surecine ben bile sasirdim.

arkadaşlar bende 25 martta hızlı bır kararla yag enjeksıyonu oldum dr umu ısteyenlere ozelden yazabılırım burayı takıp edıyordum zaten ,ve hepınızı cok ıyı anlayabılıorum herkesın korkuları var benım de vardı ama hıc zorlanılacak bı ıslem degıl ben 2 .günümde 4 saatten fazla araba kullandım . tabı morluklar sıslıkler falan bıraz zorluyo ama hareket etmeye cok engel degıl herkesın bunyesı farklı olmakla beraber 3 gun sadece zor duşunun . benım 10 gunum doldu hala morluklar var tabı memnunluk herkese gore degısıyo ve ben cok zayıf gırdım 50 kg boyum 166 dr um 1200 yag cıkartmıs ve 800 enjekde edılmıs yıne resım paylatıgımda yorumlarınızı alırım cok sık nete bakamıyorum o yüzden gec yazdım ..

Merhaba oncesi ve sonrasi resim var mi

Şimdi kabaca hesap yaptım 1800 cc yağ çıkarıp 1200 enjekte ettiğine göre sanda 1200 cc çıkarıp 800 cc enjekte ettiğine göre çıkan yağın 3 te 2 si kalıyor ayrışınca....

Valla süpersiniz bu gidisle cogumuz uzman olcak bu konuda bi yandan mecburuzda hic bisi bilmeden gidip ameliyat olmak ne kötü kizlar burda ben okadar cok sey ögrendimki

Bence sigarayı ameliyatdan önce bırakmaya çalış.Dr ların ilk sorduğu sigara içiyormusun sorusu.

Dr cok onemli ins icine sinen bir doktor bulursun.Benim anlamadigim istanbul da dr lar neden fiyat konusunda bu kadar ucuklar.Yazik gunah! o kadar para kolay kazanilmiyor.GErci izmir istanbula gore ucuz ama yinede cok para ya Allah yardimciniz olsun.3yil onceki halim geldi aklima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…