Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tatlım sana silikon olmaz eski halini ararsın. bacakların kalın zaten. az bir baldır çıkıntısıyla güzel olur. dış bacak yağ ise alınabilir biraz o da ne kadar farkediyor bilmiyorum. bacakların vahim değil hatta birçoğumuza göre güzel ble sayılır.

Uçmuş bu dr.lar .Eh biraz da bizim sayemizde tabi.Baş harflerini bile yazmak reklam için yeterli aslında.

Arkadaşım geçtim aracılarla forumu takip etmeyi,dr lar editör bile olmuş,kendi isimleriyle.Şaşırtıcı,ne denir ki bilmiyorum ........

Lavendel blu bence kararsizliga kapilmasan hemen senin bacaklar baya dolgun dislarda bence birazda olsun yag vardir scoute baksana ne kadar zayifti kilo almak icin caba sarfetti fazla alamamisdi yag bulamaz diye korkarken fazlasiyka bulmusdu de.u bi git görüsmeye iyi bi dr.dokundugunda anlar zaten yyag mi kasmi

Zaten çok zenginler her ne kadar mütevazi görünüyor olsalarda insanlarla istedikleri gibi konuşup alaya alıp sonra espri yaptım diyebililorlar ( ama yemezler ) ya da otur eski haline bak daha iyi mi daha iyi. .. Burdan birbirinin referansı ile ne kadar çok giden var ve hepsi bunun farkında.... ilgim alakam yok
Hf ak dan daha uygun sanırım taksit olayı da var asistan konusunda çok ilgili alakalılar ameliyat sonrası işimiz bitti modunda değiller eğer buna önem veren varsa bilinmesi gerekli ak ya hiç gitmedim yorum yapamıycam

hf randevu almak uzereyim bakalım ne diyecek...zaten az once gorusmekte oldugum bir dr asistanı cuma gunu bana verilen fiyatla bugun verilen fiyat birbirini tutmadı , asla pazarlıkcı degılımdır ama bu olmadı , kabul edilir degıl..

A artikyeteroff ornegin hf benim resmime bakıp karar veremedi gormek gerek dedı ..yani nukadar dr ıle konustum sadece hf gormelıyım dedı aslında bu iyi bir sey ama adam yazmıs kas ise faydalı olmayabilirmis ..uzgunum .. cok uzgunum dr'a boyle boyle yap diyemem kı.." ic bacaktan biraz al az birsey baldıra ekle tamamdır " oofff offff

artu senin operasyon öncesi sonrası fotograflarını göreblr mym
proflinde var mı beni izler msn rica etsem

Ameliyat günü planlama ve çizim yapıyorlar mesela benim üst bacak piyasada yoktu bile o gün kendisi yağ yeterse üste de koyarım dedi..

tabi ki şöyle böyle yap denmez ama ne istediğini anlatabilirsin....

Kızlar bugün kontrolüm vardı üst iç bacakta biraz gariplik vardı bi taraf az alınmış gibiydi Dr şimdilik spor önerdi ama düzelme olmazsa küçük bi rötuş ile hallederiz dedi bacaklar nerdeyse son hali bundan sonra çok erimez eriyen erimiş dedi inş öyle olur ..

Bu arada üç haftalık halini önden ve arkadan foto ekledim..

merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfaları inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)

mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takılmış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben olarak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. diğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceğini sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir estetisyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat durumu olur inş.

Arkadaşım yanlış anlama ama böyle kocalara önce iyi bir sopa çekip sonra çözüm bulmak lazım.Ankara da ameliyat olan leydi ve ikicanımvar arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsin.

memlolik teşekkür ederim cevabın için ve evet kesinlikle öyle.. kötü olmak çok kolay ayrılmayı bile düşündürdü bu durum beni ama eğer bu tedavi işe yararsa neden kızımı babasından ayırayım ve kendimi de sevdiğimden.. ahh ahh işte zormuş çok ya

Fotograflarini nasil gorebilirim beni izlemeye alabilirmisin

Pardon ama normalde bi erkek böyle bişey demez çok mu kötü cidden bahane ediyor olmasın bu durumu bence çok ayıp ya benim de bi sürü eksikliğim vardı bi kadın için en önemli şey memedir ve bende yoktu gittim silikon taktırdım sonra bacak yaptırdım ama eşim hiçbir zaman git yaptır demedi silikonu.. hatta gerek yok dedi böyle güzel falan filan benimki öküz olduğu halde böyleydi bence kafana takma çaresiz değil bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…