tatlım sana silikon olmaz eski halini ararsın. bacakların kalın zaten. az bir baldır çıkıntısıyla güzel olur. dış bacak yağ ise alınabilir biraz o da ne kadar farkediyor bilmiyorum. bacakların vahim değil hatta birçoğumuza göre güzel ble sayılır.Merhaba Arkadaslar ben de hf randevu aldım ok derse 23-24 operasyon olanlayacak tabi bana uygundur derse cunku resimlerimi gorup dısa atıklık kassa operasyondan verim alamayacagımı yazmıstıcok kotuymusum anlasılan bir bakmıssınız " sana mudahale edilemez " dermıs vallahi yıkılırım..bir bakın ya cok kotu gercekten moralım bozuldu
aman Allah'ım fiyata bakın bu ne Allahaşkına. Silikonun çifti 1800 Tl. Valla distribütörle irtibata geçin. alın silikonları ve bunları takın deyin artık. bu ne ya herşeyin de bir oluru var. Bu parayı verip ameliyat mı olunur allahaşkına? Bunlar bizi ne sanıyorlar?
tamamen katılıyorum buna. dr. sana güzel olmayan ve gerçekten ciddi sorunlu bacağı güzel diye kabul ettirmeye çalışır mı? Ya da sen hiçbir şeyi beğenmiyorsun der mi? Der , diyenler var. ama ben yaşadığım hatalar konusunda biraz da kendimi suçluyorum. Biraz daha araştırsaydım, ani karar vermeseydim. Dr. başlıkları altında yazılanlara da fazla itimat etmeyin. insan önceleri saf saf bunların hepsinin gerçek olduğunu sanıyor. en ufak bir eleştiride üstünüze atlar bazı kişiler sanırsın ki dr. kendileri. bunların neye hizmet ettiği meçhul. Ama çok uyanık olun kızlar. En önemli referans o dr. ameliyat olmuş gerçek kişiler. sorun yaşamış kişiler de en büyük referanstır benim gibi. sorunlara nasıl yaklaşıyor bir bakın. Mutlaka hatalar olur olmayanı yoktur o durumda hastasına nasıl davranıyor? Bunları
yazarken aklıma yaşadıklarım geliyor yeniden. Allah hiç kimseye yaşatmasın. Şu da var artık teknoloji çağındayız buralara uğramadan gözü kapalı gidip ameliyat olan var mıdır? Dr.lar da bunun farkında yok grup indirimi filan yapalım demek buradan haberdar olmak demek.Buranın gücünün farkında olmak demek. ona göre davranalım. herkesin bir yerleri tavan yaptı resmen.İyi sonuçlar veren dr. hakkını alsın, yapamayan da
karşılığını alsın.Benim dr. da telefona çıkıyordu. Hem de her seferinde. aaa dedim ne güzel ilgleniyor hastasıyla. ama sorun çıkınca asistanımı arayın demeye başlamıştı.
Yag alinan yerler bel karin misal sonradan nasil olurki alinan yerler belli oluyomu olan arkadaslar yazabilirmi
Zaten çok zenginler her ne kadar mütevazi görünüyor olsalarda insanlarla istedikleri gibi konuşup alaya alıp sonra espri yaptım diyebililorlar ( ama yemezler ) ya da otur eski haline bak daha iyi mi daha iyi. .. Burdan birbirinin referansı ile ne kadar çok giden var ve hepsi bunun farkında.... ilgim alakam yokBenim ameliyat oldugum zaman ben 5.500 tl odemistim ama ayni zamanda ameliyat olan istanbuldan bir arkadas 7000 tl odemisti. Benim anlamadigim talep cok olunda dr larin burunlarindan kil aldirmamali.Dusunsenize biz sadece bacak dolgusu basligindakileriz da bunun burun estedigi,gogus estetigi bolumleri var.Resmen sayemizde köşe oluyorlar. Bari biraz az para alin yazik valla.Ben kurtuldum bu dertten ama inanin hep sizler icinde dua ediyorum.
Hf ak dan daha uygun sanırım taksit olayı da var asistan konusunda çok ilgili alakalılar ameliyat sonrası işimiz bitti modunda değiller eğer buna önem veren varsa bilinmesi gerekli ak ya hiç gitmedim yorum yapamıycamh.f güzel pazarlık edersen bence o daha iyi .bizler forumda gezerken ameliyat öncesi yanıldık ,yanıltıldık çok pahalı yapıyor diye gitmemiştim ona şimdi pişmanım.çünkü ona ameliyat olan arkadaşlar pahalıya olmadılar.pazarlıkla uygun olmuşlardı.a.k asistanı gerçekten küstah.ben içerde muayenem bitmeden içeri dalıp hastanız bekliyor demişti .başka bir hasta çok bozulmuştum.sanki babasının hayrına yapıyor ameliyatı
artu senin operasyon öncesi sonrası fotograflarını göreblr mymh.f güzel pazarlık edersen bence o daha iyi .bizler forumda gezerken ameliyat öncesi yanıldık ,yanıltıldık çok pahalı yapıyor diye gitmemiştim ona şimdi pişmanım.çünkü ona ameliyat olan arkadaşlar pahalıya olmadılar.pazarlıkla uygun olmuşlardı.a.k asistanı gerçekten küstah.ben içerde muayenem bitmeden içeri dalıp hastanız bekliyor demişti .başka bir hasta çok bozulmuştum.sanki babasının hayrına yapıyor ameliyatı
Ameliyat günü planlama ve çizim yapıyorlar mesela benim üst bacak piyasada yoktu bile o gün kendisi yağ yeterse üste de koyarım dedi..A artikyeteroff ornegin hf benim resmime bakıp karar veremedi gormek gerek dedı ..yani nukadar dr ıle konustum sadece hf gormelıyım dedı aslında bu iyi bir sey ama adam yazmıs kas ise faydalı olmayabilirmis ..uzgunum .. cok uzgunumdr'a boyle boyle yap diyemem kı.." ic bacaktan biraz al az birsey baldıra ekle tamamdır " oofff offff
merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfaları inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)
mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takılmış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş
merhaba arkadaşlar
ben ilk defa yazıyorum çok fırsatım olup oturup sayfal
arı inceleyemedim üç binin üzerinde mesaj olması ve minnak bir bebişim olması itibariyle :)
mevzuya gelecek olursak... benimde çarpık bacak ve kalça problemim var ve bu sorunu bir an önce çözmek istiyorum zira evliliğim böyle sapsaçma bi mevzuya takıl
mış durumda. ben bu saydığım iki bölge dışında dışardan hoş bir bayan profili çiziyorum kanımca ama gel gör ki erkekleri vücut güzelliği tatmin ediyormuş bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben ola
rak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. diğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceği
ni sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir estet
isyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat du
rumu olur inş.
bunu evlenince eşimden öğrenmiş oldum. bence oldukça bayağı bir durum bu ya bu konuda isyanlardayım ve beni ben olarak kabulllenemeyişini hazmedemiyorum.. di
ğer taraftanda onu seviyorum ve istediği görüntüye kısa sürede kavuşmak istiyorum( o kilo aldığımda bunun çözüleceğini sanıyor fakat bizde ırsi olarak zayıf ve ince kalça bacak olayı olduğunu biliyorum çünkü annem sıska bacaklara ve kalıınca bi vücuda sahip )... bunları sanırım içimi size dökmek için yazıyorum.. aslında sormak istediğim şey ankarada benim işimi görecek iyi bir e
stetisyen ismi & kliniği..? para döküp rezil olmadan ve sağlığım etkilenip bebeğimin (6 aylık şuan ) hakkına girmeden şöyle temizinden bir oh şükür elh diyeceğim bir dr lazım bana. taksit imkanı da olan yerlerden bahsetmişsiniz birde öyle olursa yeme de yanında yat durumu olur inş.
Fotograflarini nasil gorebilirim beni izlemeye alabilirmisinKızlar bugün kontrolüm vardı üst iç bacakta biraz gariplik vardı bi taraf az alınmış gibiydi Dr şimdilik spor önerdi ama düzelme olmazsa küçük bi rötuş ile hallederiz dedi bacaklar nerdeyse son hali bundan sonra çok erimez eriyen erimiş dedi inş öyle olur ..
Bu arada üç haftalık halini önden ve arkadan foto ekledim..
Sen beni alırsan görebilirsinFotograflarini nasil gorebilirim beni izlemeye alabilirmisin
Pardon ama normalde bi erkek böyle bişey demez çok mu kötü cidden bahane ediyor olmasın bu durumu bence çok ayıp ya benim de bi sürü eksikliğim vardı bi kadın için en önemli şey memedir ve bende yoktu gittim silikon taktırdım sonra bacak yaptırdım ama eşim hiçbir zaman git yaptır demedi silikonu.. hatta gerek yok dedi böyle güzel falan filan benimki öküz olduğu halde böyleydi bence kafana takma çaresiz değil bu durummemlolik teşekkür ederim cevabın için ve evet kesinlikle öyle.. kötü olmak çok kolay ayrılmayı bile düşündürdü bu durum beni ama eğer bu tedavi işe yararsa neden kızımı babasından ayırayım ve kendimi de sevdiğimden.. ahh ahh işte zormuş çok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?