vardır canım. iki bacak farklı eriyebilir. bunu kimse kestiremez. baldır çıkıntısının oranını ve simetrisini sağlamak dr.un sanatı artık. farklılık olursa 2. op. veya rötuşla halledilebilir. Bu nedenle dr.unuza sorun rotuş yapıyor mu ? 2. yi nasıl yapıyor. Kafanızda 2 . gerekebileceği her zaman bulunmalı. Bu da çok önemli inanın. yağda ilk seansta orantıyı tutturmak zor özellikle açıklığı fazla olanlarda. 2. ye aynı parayı almıyor olması lazım belki sadece hastane parası ya da hiç almaması lazım. Dr.ları biz yaptık biraz da böyle 15bin eurolar filan. Nedir yani herşeyin bir oluru var. açıklık fazla değilse zaten 1. de hallolabilir.Merhaba arkadaslar yaj enj. sonrasında bacaklar birbirnden farklı olma ıhtımalı varmıdır yanı biri daha ince biri kalın veya baldır cıkıntısının biri yukarda biri aşağıda ? yada erime miktarı bir bacaka farklı digerinde farklı olabilir mi ?
Senin ameliyat ne kadar dı??Yağ için 7.5 bile çok
Ben eski hastası olduğum için bi miktar indirim yapmıştı ama forumdan olanlar bahsedilen fiyatların altında olduSenin ameliyat ne kadar dı??
hangi doktor dedi bilmiyorum ama gerçekten 9 ay sonra erime oluyorrrBana ameliyat sonrası yatmak yok yürüyeceksin demişti yağ erimesi için en az 40 dk spor yapmak lazımmış ben o kadar yapmıyorum eriyeceğini sanmıyorum çünkü bana el hareketi ile gösterdi şu an yapamıyorum ama ben onları şu şekilde koymadım bu şekilde koydum dedi kayma ihtimali yok yağın .... artık kısmet tutundu ise spor yapsan da kalır tutunmadı ise diğer arkadaş ların ki gibi 8 9 aydan sonra da erir ....
Fotoğraflarını göremiyorum.Kızlar yeni fotoğraf yükledim.3 hafta oldu,şimdilik iyi ama 3 .ayi beklemek gerekiyor tabi.
artu biz üç ay üç ay derken şimdi sen eridi diyorsun 9 ay sonra moralim bozuluyor şahsen stres oldum har gün deli gibi aynaya bakıyorum foto çekiyorum ölçüyorum falan eridi mi eridi mi diye iki haftadır aynı duruyor bunalım yeminle Dr a sormuştum erimesin diye ne yapmalıyım söyle yapayım dedim hiçbir şey dedihangi doktor dedi bilmiyorum ama gerçekten 9 ay sonra erime oluyorrr
Sordugum doktor arda katircioglu digerinden cevap gelmedi.2800euro ne kadar edio doviz kuru hesaplayabilen bi konsey uyesi varmi:))
artu biz üç ay üç ay derken şimdi sen eridi diyorsun 9 ay sonra moralim bozuluyor şahsen stres oldum har gün deli gibi aynaya bakıyorum foto çekiyorum ölçüyorum falan eridi mi eridi mi diye iki haftadır aynı duruyor bunalım yeminle Dr a sormuştum erimesin diye ne yapmalıyım söyle yapayım dedim hiçbir şey dediinsan ne yapacağını şaşırıyor mecbur her gün bi sürü yol yürüyorum merdiven inip çıkıyorum koşmam gereken yerde koşuyorum napayım Of ne dert bu yağ işi
Bende çabuk kilo verebilen biriyim faranjitim VR hemen iki günde iki kilo gider o yüzden hiç hasta olmak istemezdim şu an biraz kırıklık var iştahim kesilmesin diye uğraşıyorum yağlar tutunsun diye bunun sırrını çözseler çok iyi olacakBen de aynı şeyi sordum dr a ,dr :biz de henüz tam sebebini bilemiyoruz dedi.Kimi insanda hepsi tutuyor ,kimin de çok az.Ben de :normalde yağım çok ,demekki yağ tutuyorum ,bu şansımı arttırır mı dedim.dr :3 ay sonra göreceğiz dedi.Yani ister 3 ay uzan,ister her gün yürü tutarsa tutar.Giden gider kalan sağlar bizimdir:)))
Ameliyat sonrası veriyorlar taburcu olunca da hap olarak içiyorsun 10 tane ve ağrı kesiciMerhaba Arkadaslar yag enjenksiyonu sonrasında antibiyotik vb ilaclar kullanılıyor mu ?
Bir kutu antibiyotik kullanılıyor sadece.Merhaba Arkadaslar yag enjenksiyonu sonrasında antibiyotik vb ilaclar kullanılıyor mu ?
artuu ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını koyablr msnhangi doktor dedi bilmiyorum ama gerçekten 9 ay sonra erime oluyorrr
Yarın mı oluyorsunhayırlısı bakalım ınsallah yarın bir an once olur biter sterss tavan yaptı dusunuyorum dusunuyorum oglusumu dusunuyorum beni esas geren bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?