Bacak dolgusu yaptıran var mı?

vardır canım. iki bacak farklı eriyebilir. bunu kimse kestiremez. baldır çıkıntısının oranını ve simetrisini sağlamak dr.un sanatı artık. farklılık olursa 2. op. veya rötuşla halledilebilir. Bu nedenle dr.unuza sorun rotuş yapıyor mu ? 2. yi nasıl yapıyor. Kafanızda 2 . gerekebileceği her zaman bulunmalı. Bu da çok önemli inanın. yağda ilk seansta orantıyı tutturmak zor özellikle açıklığı fazla olanlarda. 2. ye aynı parayı almıyor olması lazım belki sadece hastane parası ya da hiç almaması lazım. Dr.ları biz yaptık biraz da böyle 15bin eurolar filan. Nedir yani herşeyin bir oluru var. açıklık fazla değilse zaten 1. de hallolabilir.

mm dr.mla bu durumu detaylı konusmalıyım ..stresim basladı zaten heycanlıyım su an ellerim buz..soguk kanlıyımdır ama Carsamba gunu ne olurum bilemiyorum

Kızlar yeni fotoğraf yükledim.3 hafta oldu,şimdilik iyi ama 3 .ayi beklemek gerekiyor tabi.

Yağ enj değil canım,silikon ücreti bu.

hangi doktor dedi bilmiyorum ama gerçekten 9 ay sonra erime oluyorrr

hangi doktor dedi bilmiyorum ama gerçekten 9 ay sonra erime oluyorrr
artu biz üç ay üç ay derken şimdi sen eridi diyorsun 9 ay sonra moralim bozuluyor şahsen stres oldum har gün deli gibi aynaya bakıyorum foto çekiyorum ölçüyorum falan eridi mi eridi mi diye iki haftadır aynı duruyor bunalım yeminle Dr a sormuştum erimesin diye ne yapmalıyım söyle yapayım dedim hiçbir şey dedi insan ne yapacağını şaşırıyor mecbur her gün bi sürü yol yürüyorum merdiven inip çıkıyorum koşmam gereken yerde koşuyorum napayım Of ne dert bu yağ işi

Sordugum doktor arda katircioglu digerinden cevap gelmedi.2800euro ne kadar edio doviz kuru hesaplayabilen bi konsey uyesi varmi:))

Arkadasim ,ben bacak dolgusu yaptirdim. Aquafilling dolgusu. Fakat öyle bir infeksiyon kaptim ki, hala atlatamadim. ameliyati lokal anesteziyle yapti. Ikinci gün sag bacagim cok fena sisti . Yaklasik 1,5 ay cektim tam gecti dedim. 2 ay sonra, yani 10 gün önce bu seferde sol bacagim kötü oldu. Yataklara düstüm. o kadar aci cektim ki. Tam bir hafta tuvalet ihtiyaci disinda (Bunu bile inanin aglayarak yaptim) kalkamadim. Antibiotikler fayda etmedi. Sisen deriye kücük kesikler atarak icirdeki cerehatin akmasini sagladi. simdi bu yüzden enfeksiyon kuruyana kadar antibiotige devam edecegim. Yani ev dr.dedigi ya malzemenin icinde bulunan mikropdan bulasmis ya havadan hijyen, ya da aletlerden. Artik bilemiyorum bildigim bir tek sey pisman olusum. Keske zamani geri cevirebilsem ve bunlari yasamamis olsam. Simdi siz böyle isim vererek yazinca dayanamadim . Lütven dikkatli olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de aynı şeyi sordum dr a ,dr :biz de henüz tam sebebini bilemiyoruz dedi.Kimi insanda hepsi tutuyor ,kimin de çok az.Ben de :normalde yağım çok ,demekki yağ tutuyorum ,bu şansımı arttırır mı dedim.dr :3 ay sonra göreceğiz dedi.Yani ister 3 ay uzan,ister her gün yürü tutarsa tutar.Giden gider kalan sağlar bizimdir:)))

Bende çabuk kilo verebilen biriyim faranjitim VR hemen iki günde iki kilo gider o yüzden hiç hasta olmak istemezdim şu an biraz kırıklık var iştahim kesilmesin diye uğraşıyorum yağlar tutunsun diye bunun sırrını çözseler çok iyi olacak
yatılacak olsa valla yatardım ama Dr normalde ne yapıyorsan yap dedi kader kısmet işte yağ tutmak için dua edeceğim aklıma gelmezdi kilo alma ta istemiyorum kısa boyluyum zaten göreceğiz zamanla

hayırlısı bakalım ınsallah yarın bir an once olur biter sterss tavan yaptı dusunuyorum dusunuyorum oglusumu dusunuyorum beni esas geren bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…