Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar yani bu durumda her doktorun onerisi carkli mi oluyor kimi yatmalisin diyor kimi yurumelisin hangisi dogru aceba? Bir de sunu merak ediyorum her iki bacakta erime ayni orandami olur hani bir sure sonre biri ince biri klain olmaz degil mi ?

ne saçma görerek almadı mi seni ne ayıp o kendine baksın

Ben 14 Nisan da silikon oldum. Henüz 6 gün geçti. Ilk üçgün doktorun operasyon sonrası giydirdiği Basınçlı çoraplar kalıyor. Parmaklar açık dize kadar rahatsız edici olmayan bir çorap. Daha sonra 3 hafta varis çorabı giyiliyor. Benim varis çorabındaki 3. Günüm. Sabah giyip gece yatarken çıkarıyorsun varis çorabını giymeyi öğrenmek kolay, bir kutu doktor eldiveni alırsan çok işine yarar giyerken. Ilk 2 gün zor olsa da sadece tuvalete gitmek için kalkıyorsun. 3. Günden itibaren hareket kolaylaşıyor. Bugün 6. Günüm ve sadece ilk kalkarken bir rahatsızlık hissediyorum sonra Açılıyor ayaklarım. Başka soracakların olursa seve seve yanıtlarım. Sevgiler

beonya kime oldun ne kadar resjmde paylasirsan özelden sevinirim.gecmis olsun

Merhaba arkadaslar yaj enj. sonrasında bacaklar birbirnden farklı olma ıhtımalı varmıdır yanı biri daha ince biri kalın veya baldır cıkıntısının biri yukarda biri aşağıda ? yada erime miktarı bir bacaka farklı digerinde farklı olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…