- 3 Nisan 2015
- 113
- 35
- 28
Haydi bakalim. Umarim istedigin gibi olur ve sonuncusu olur :)canlar benim haftaya rotuşum vardı öne alındı dün rotuşum yapıldı :)) evde yatıyorum, şuan şiş pek anlayamasamda eşitlenmiş görünüyor,inşallah bitti artık....
teşekkür ederim aminbendeistiyorum alıntıların çok karışık
tşk ederim beğenmene darısı sana olsun
Dişler Denizli de Yapıldı ist değil :)
ne saçma görerek almadı mi seni ne ayıp o kendine baksınbahane etmiyor cidden onun için bacak ve kalça çok mühim. benim kalçam küçük ve bacaklarım ince üstelik doğum yaptım ama vücudumda yağ da yok yani eskisi gibiyim. millet vücudumu çok beğenir kısa etek tayt giymeyince bunlar ortaya çıkmıyor herkes zayıflığın peşinde bense balık etli olmak istetiliyorum. bu durum beni altüst ediyor.. eşine öküz demişsin ama sana öyle söylemediyse öküz sayılmaz. benimkine gelirsek..öküz kibar bi hayvan sanırım!
aa nasil hasta foto.paylaşòyo ya hiç etik dO Dr bize mail olarak silikon yaptığı bacakların fotosunu attı resmen sakın olmayın bu ameliyat ı der gibiydi o derece yyani ice sitesinde tel var direkt kendi çıkıyo sekreteri yok
silikon düşunen varsa iyi rok bulan olursa brnide haberdar edin kuzlar
Ben 14 Nisan da silikon oldum. Henüz 6 gün geçti. Ilk üçgün doktorun operasyon sonrası giydirdiği Basınçlı çoraplar kalıyor. Parmaklar açık dize kadar rahatsız edici olmayan bir çorap. Daha sonra 3 hafta varis çorabı giyiliyor. Benim varis çorabındaki 3. Günüm. Sabah giyip gece yatarken çıkarıyorsun varis çorabını giymeyi öğrenmek kolay, bir kutu doktor eldiveni alırsan çok işine yarar giyerken. Ilk 2 gün zor olsa da sadece tuvalete gitmek için kalkıyorsun. 3. Günden itibaren hareket kolaylaşıyor. Bugün 6. Günüm ve sadece ilk kalkarken bir rahatsızlık hissediyorum sonra Açılıyor ayaklarım. Başka soracakların olursa seve seve yanıtlarım. SevgilerArkadaşlar ben de silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum. acaba geç mi kaldım diye düşünüyorum. Yani ak ancak mayıs sonuna gün veriyor. hf ile de çarşamba görüşücem, hf nin asistanı daha erken olabilir dedi telefonda. en kötü mayıs sonu olsam ameliyatı bütün yaz iyileşmekle mi geçer acaba? rahat yürür hale gelmek ne kadar sürer ? bir de ameliyat sonrası giyilen çoraplar ne kadar süre giyiliyor? dize kadar mı çoraplar yoksa bütün bacağa mı? gece gündüz mü giymek gerekiyor?
Ameliyat olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim. O kadar korkuyorum ki uykularım kaçıyor...
doktorun kim özelden yazarmisin rica etsemMerhabalar kısmetse 23 Nisanda bacaklarıma silikon taktıracagım önceden bunu tecrube etmişarkadslardan yarım istiyorum
bende resim görmek istiyorumçok sağol moralin için ama içe çok çıkıntı var baksana
mrb 5000 iyiymis hangi doktorArkadaşlar Bir dr silikon için 7500 tl fiyat verirken diğeri 5000 euro diyor,nasıl bu kadar fark oluyor anlamış değilim
kim bu doktorKizlar az once dusundugum doktorlardan biri aradi beni elimden geldigi kadar fazla yag koyucam ve ikinci amliyati olupta sizi magdur etmemek icin elimden geleni yapicam dedi. Ne kadar cok inanmak istedim :)
mrb elsa sen kime ne yaptirdinBu takip işi nasıl yapılıyor acaba?
beonya kime oldun ne kadar resjmde paylasirsan özelden sevinirim.gecmis olsunMerhaba beonya.. Bende nisan ayında yap ve silikon olacağım ama korkuyorum. İyileşme sürecin ve sonuç hakkında bilgi verebilir misin? Operasyonu kime oldun, hareketlerin kısıtlandı mı, bacakların istediğin gibi oldu mu? Ayrıca resim paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkürler
Vazgectim aslinda ona gitmiycem ama ozelden bi msj atiyim sanakim bu doktor
5000 EURO canım yaklaşık 15 bin tlmrb 5000 iyiymis hangi doktor
Yağ için 7.5 bile çok5000 EURO canım yaklaşık 15 bin tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?