Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Herkese yeniden merhaba,

Çok uzun bir süre gelmedim buralara. Eski mesajlarda bulabilirsiniz yazdıklarımı. 2010 yılında bacak dolgusu yaptırdım. Kendi yağım kullanıldı 5 sene olacak ve hala çok mutlu bir şekilde kullanıyorum. Erime ya da başka bir sorun olmadı çok şükür. Sizlere bilgi vermek en büyük borcum. Ben de bu siteden burada paylaşılanlardan güç alarak oldum ameliyatı. Umarım hepiniz için Hayırlısı olur :*

çok saol o kadar süre sonra geli pbilgilendirdigini çin
rica estem foto koyablr msn acaba ?

Ne mutlu sana demoniak arada böyle mutlu sonla biten arkadaslar yazsalar büyük moral olcak yarin ameliyat olacak lavendel insallah süper tam istedigin gibi olur

Ne güzel,böyle haberler almak eskilerden.

çok saol o kadar süre sonra geli pbilgilendirdigini çin
rica estem foto koyablr msn acaba ?

Ne mutlu sana demoniak arada böyle mutlu sonla biten arkadaslar yazsalar büyük moral olcak yarin ameliyat olacak lavendel insallah süper tam istedigin gibi olur

Ne güzel,böyle haberler almak eskilerden.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Sizin için en kısa zamanda foroğraf koymaya çalışacağım emin olun.

Bir süreye kadar en azından her ameliyat yıldönümünde siteye girip haber veriyordum ama tekrar gelemedim.

Ameliyattan önce ben de çok endişeliydim. Para biriktirdim, her şeyi göze aldım. Sonradan erime gibi bir ihtimal bile psikolojimi zorluyordu. Bacağımdaki şişlikler inince eridi sandım. Korktum. Benim cildim çok hassas. Hemen morarıyor ve ben süt beyazdı bir tene sahibim. Ameliyat sonrası bacaklarımın büyük bir kısmı mor değil; lacivert olmuştu. Şişliklerimin iyileşmesi benim toparlamam (hassas olduğum için) uzun sürdü. Yalan söyleyemem çok acı çektim. Ağrı eşiğimi geçtiği durumlarda Ağladım ama hep sargılı bacaklarıma bakıp moral buldum.

Şimdi çok dikkatli bakıldığında bacak içlerinde ve yağ alınan yerlerde aşı izine benzer 3-4 mm'lik küçük izler var.

Ameliyattan sonra ben hiç pişman olmadım. Hayatım boyunca verdiğim en doğru kararlardan birisiydi.

Eski mesajlarıma bakma şansınız varsa her aşamayı yazdım. Inceleyebilirsiniz. Faydalı olacaktır. Ameliyattan sonra uyandığımda bile sedyede buraya mesaj gönderiyordum.

Sorularınız olursa seve seve cevaplarım

dışa atıklık ne ben anlamadım. dizlerinin dışa doğru daha çıkık durması mı. sorun oysa çıkıklığın kralı bende var. :)) doktora muayeneye gittiğimde bana bu sorun olabilir dememişti hiç. konusu bile geçmedi. o çıkıklık yüzünden evet daha kalın bir bacak olacaktır ce daha az düzgün görünecektir. ama ameliyat yapılamayacak dedirtecek ne gibi bir sorun olabilir ki.

Belkide kas diildir uzulme hemen. Muayenede belli olur. Ben de kas kas diye dolandim heo bi gittim kas yokmus bile ben de

Şey demek istedi dizin altı dışa doğru eğer kassa fazla verimli olmaz yağ ise alırız demiş Dr düz inişli bi bacak olur içeriden ki muhakkak yağ da vardır bence

Çok iyi moral oldun bize mutlulugun daim olsun çok sevindim

merhaba iyi akşamlar herkese, ben epeydir girmdim buraya. Arkadaşlar baya değişmiş. Ben de h.f.ye bacak dolgusu yaptırmıştım. Fakat hala bacaklarıma güvenmiyorum. Çok eğri duruyorlar. Pantolon bile güzel durmuyor . Bugün foto çektim ama bilgisayara atmayı beceremedim, yarın tekrar denerim. Bence en iyi sonuç silikon. Verdiğim emeğe yazık. Eşim bile dalga geçiyor. Yine mi bacak estetiğine bakıyorsn diye. Aklından çıkar diyor. Herkes umarım istediği bacağa sahip olur.

tamamı mı eridi mendis yoksa koyulan yag mı azdı

Aranizda triot hastasi olupda ameliyat olan varmi acaba dr.um bu sorun olabilir dedi ve ben yikildim cok üzgünüm kilo verme sorunum var zaten bu yüzden ama dr.un demesi tüm hormon ve dengeyi sagladigi icin bünyeyi ekledigi icin dedi lütfen bu rahatsizligi olup ameliyat olan varsa yazarsa sonuc nasil gecti cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…