Valla kurtulmussun canim bu efsaneden cok guzel masallah gule gule gonul rahatligiyla giy etek elbise ne istiyosan:)
Canim bana da foto atar musin rica etsem?Kızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
Kader merhaba, olmayı düşünüyorsun sanırım. Suandaki durumun nasil foto gorebilmemiz mumkun mu? Ne kadar bir erime oldu acaba?Merhabalar.. uzun zamandır girmiyordum sitede değişikler olmuş. ameliyat olanlara acil şifalar diliyorum. KEŞKE sana özelden mesaj atamadım ikinci ameliyatı düşünen biri olarak fotolarını merak ettim ekleyebilirmisin beni de
iyi bir doktor ismine ihtiyacım var bu ay olsun istiyorum. Yardımcı olur musun lutfenArkadaşlar uzunca bir aradan sonra tekrardan yazıyorum. Eşim izin verdiii çok mutluyum. Şimdi parayı toparlayacak.
Be ak ye gitmiştim. 7200 ameliyata demişti. Grup halde olursa indirimli olacamış. 6000 6500 arası. Sekreterine yazdım ama geri dönmedi. Zaten hep geç cevap veriyor...
Banada 2. Ameliyat olursan hastane masrafı dedi. Uyuz oldum. Bir sürü para veriyoruz.hemde ne zorluklarla. 2. Onlardan 8lnalı. Sonuçta istenilen sonuç tutmuyorsa bu bizim de onlarında suçu değil. Ozaman bidahakini ücretsiz yapmalılar.
Bana da yollar miskn rica etsemGönderdim canım... Hakkınızda hayırlısı olsun.
yapılan işleme göre değişmekle birlikte,benim ki 2,5 saat sürmüş.Ameliyat olan arkadaşlar işlemleriniz kaç saat sürdü acaba
Keske banada resim lutfen. Bende ikinciyi dusunenlerden.Hayırlısı olsun canım senin adına. Özelden gönderiyorum şimdi foto...
iyi bir doktor ismine ihtiyacım var bu ay olsun istiyorum. Yardımcı olur musun lutfen
Hayırlısı olsun canım senin adına. Özelden gönderiyorum şimdi foto...
O halde o fotolardan isteyebilir miyimKızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince.
Çok dikkatli bakınca bacakların da sorun olan bir çok insanın dizleri içe dönük sanırım. Ben de de var .Bacağın altı dışa doğru olunca ,diz iç tarafta oluyor mecburen.Kızlar fotolardan gördüyseniz sag bacağım dizi daha doğrusu içe dönük bugün ortopedi Dr una gitcem bakalım ne diyecek kalçamdan kaynaklı olduğu için ağrı yapıyor bazen sürtünme sesleri geliyor allahım bu yaşımda 70 lik neneler gibiyim belki bi tedavi falan vardır
senin önceki halin bile güzel olduğu için sonraki hali süt olmuş resmen çok güzel daim olsunArkadaşlar, operasyonumun üzerinden 20 gün geçti. Şimdilik sonuçtan çok memnunum. 8.gün resim çekmiştim ama evde telefonumdan yükleyememiştim. Şimdi 8.gün çektiğim resimleri yükledim. Bakıp görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler
Geçmiş olsun kızlarSelam kızlar, yağ transfer ameliyatımı oldum 5.günümdeyim. Sonucu 1 ay sonra belli olacak dedi dr.um. Size bilgi vereceğim. Hepinize teşekkürler,, yazdıklarınızdan cesaretinizden etkilenerek karar verebildim. Umarım herkes istediği bacaklara kavuşur...
Görüntü olarak değil de benim ağrısı çok kalçadan kaynaklı aşınma oluşuyor kemikte gittiğim Dr diğer hepsi gibi başka bi yere yönlendirdiÇok dikkatli bakınca bacakların da sorun olan bir çok insanın dizleri içe dönük sanırım. Ben de de var .Bacağın altı dışa doğru olunca ,diz iç tarafta oluyor mecburen.
çok geçmiş olsunnKızlar size fena bir haberim var. Enfeksiyon kapmışımdr damardan antibiyotik dedi. 2 gün kalıcam. Çok berbat durumdayım
Canım üstünden 3 yıl geçti. Ama doktorum ameliyattan sonra ayıldığımda, operasyonun 1.5 saat geçtiğini söylemişti sanırım.Ameliyat olan arkadaşlar işlemleriniz kaç saat sürdü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?