Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla kurtulmussun canim bu efsaneden cok guzel masallah gule gule gonul rahatligiyla giy etek elbise ne istiyosan:)
Canim bana da foto atar musin rica etsem?

Kader merhaba, olmayı düşünüyorsun sanırım. Suandaki durumun nasil foto gorebilmemiz mumkun mu? Ne kadar bir erime oldu acaba?

Arkadaşlar Merhaba,
Bacak dolgusu slikon yöntemi ile yaptıran var mı? Gözlerimde problem olduğunda yazıların tamamını Okuyamiyorum maalesef. Bana iyi birkaç doktor ve memnuniyet bildirirseniz çok çok sevinirim. Bu operasyonu olmak istiyorum gecikmeden. Bu arada burada yeniyim Teşekkür ederim

iyi bir doktor ismine ihtiyacım var bu ay olsun istiyorum. Yardımcı olur musun lutfen

Kızlar fotolardan gördüyseniz sag bacağım dizi daha doğrusu içe dönük bugün ortopedi Dr una gitcem bakalım ne diyecek kalçamdan kaynaklı olduğu için ağrı yapıyor bazen sürtünme sesleri geliyor allahım bu yaşımda 70 lik neneler gibiyim belki bi tedavi falan vardır

O halde o fotolardan isteyebilir miyim

Selam kızlar, yağ transfer ameliyatımı oldum 5.günümdeyim. Sonucu 1 ay sonra belli olacak dedi dr.um. Size bilgi vereceğim. Hepinize teşekkürler,, yazdıklarınızdan cesaretinizden etkilenerek karar verebildim. Umarım herkes istediği bacaklara kavuşur...

Çok dikkatli bakınca bacakların da sorun olan bir çok insanın dizleri içe dönük sanırım. Ben de de var .Bacağın altı dışa doğru olunca ,diz iç tarafta oluyor mecburen.

senin önceki halin bile güzel olduğu için sonraki hali süt olmuş resmen çok güzel daim olsun
Geçmiş olsun kızlar

Çok dikkatli bakınca bacakların da sorun olan bir çok insanın dizleri içe dönük sanırım. Ben de de var .Bacağın altı dışa doğru olunca ,diz iç tarafta oluyor mecburen.
Görüntü olarak değil de benim ağrısı çok kalçadan kaynaklı aşınma oluşuyor kemikte gittiğim Dr diğer hepsi gibi başka bi yere yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…