Canım sen beni görsen üst göbek sırf yağ.ordan almadı bile. Sadece bacaktan çıkardı o yağı ve basenden. Oyüzden bacaklarım gerim gerim. Ben doğumdan sonra çok kilo aldım. Ön sayfalarda paylaşmıştım Resmimi. Hatta sende beğenmiştin :)Kaç kilosun o kadar yağ çıkartmış senden woww bi foto atar mısın merak ettim 2000 cc yağı bende benim ki çok sanıyordum 1800 cc çıkartmış 1200 enjekte etmiş bana
Ayakta daha iyi fark eder o yüzden evet gördüm yatarkenCanım sen beni görsen üst göbek sırf yağ.ordan almadı bile. Sadece bacaktan çıkardı o yağı ve basenden. Oyüzden bacaklarım gerim gerim. Ben doğumdan sonra çok kilo aldım. Ön sayfalarda paylaşmıştım Resmimi. Hatta sende beğenmiştin :)
Boyum uzun olsa diyecem benim bacaklarEki Görüntüle 1209712
Eki Görüntüle 1209713 Eki Görüntüle 1209714 Eki Görüntüle 1209715
Güzel bacağın tanımı 😍😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arkadaş var isim veremem ona söyliyim sana ulaşsın ama o silikon oldu tek bacağa diye biliyorumbenim sol bacağım sağ bacağımdan daha ince ,fakat nedeni küçükken geçirmiş olduğum kaza sonrası yapılan bir ameliyat. sol bacağıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum fakat farklı bir durumdan kaynaklandığı için çok kararsızım. yağ erirmi yada tek bacağa uygulanan bir durum mu ?
Oh ne güzel sevindimTriot tahlil sonucu iyi cikdi sükür dr.uma göndercem bakalim ne diycek yapabilcek tüm tahlilleri yaptirdim sükür
Hayirdir cnm ne için tahlil yaptırdın kötü bişey yoktur umarimOh ne güzel sevindim
Pardon ya ben scoote yaptırdı sandımHayirdir cnm ne için tahlil yaptırdın kötü bişey yoktur umarim
Yanlış alıntı yaptın canım artikyeteroff adına ben cvplayayım Dr istemiş troid tahlili kansızlık vs bi sorun var mı diye ama yokmuşHayirdir cnm ne için tahlil yaptırdın kötü bişey yoktur umarim
o arkadaş adına sevindim sende son durum nedir yaglarda erime yok dimiYanlış alıntı yaptın canım artikyeteroff adına ben cvplayayım Dr istemiş troid tahlili kansızlık vs bi sorun var mı diye ama yokmuş
Bence aynı duruyor yağlar benim bugün 6. hafta fotosu eklemem lazımdı hemen ekliyimo arkadaş adına sevindim sende son durum nedir yaglarda erime yok dimi
Kızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecekBenn geldimmmm nasilsinizzz kizlarrr silikon + yag enjeksiyonlu bacak aramaktan gozlerim bozuldu
izmirde bacak dolgusu yaptıran var mı ? bana yardımcı olabilir mi?
Keske erimemesine yani en azindan seni mutlu edicek kadar kalmasina cok sevindim.foton varsa gorebilirmiyim benide izlermisinKızlar merhaba. Ben de 3 sevindim.yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?