Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok sevindim senin adına inş bizimkilerde öyle kalır son halleri var mı

Keske erimemesine yani en azindan seni mutlu edicek kadar kalmasina cok sevindim.foton varsa gorebilirmiyim benide izlermisin

Çok sevindim senin adına inş bizimkilerde öyle kalır son halleri var mı
Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince.

Valla kurtulmussun canim bu efsaneden cok guzel masallah gule gule gonul rahatligiyla giy etek elbise ne istiyosan:)

Banada yollayabilirmisiniz rica etsem

Merhabalar.. uzun zamandır girmiyordum sitede değişikler olmuş. ameliyat olanlara acil şifalar diliyorum. KEŞKE sana özelden mesaj atamadım ikinci ameliyatı düşünen biri olarak fotolarını merak ettim ekleyebilirmisin beni de

Arkadaşlar ben bugun bi doktora görüşmeye gittim bana sende hiç bişey yok tamamen takıntı seninki şimdiye kadar etek Tayt giyimediysen sorun sende dedi☺

Arkadaşlar ben bugun bi doktora görüşmeye gittim bana sende hiç bişey yok tamamen takıntı seninki şimdiye kadar etek Tayt giyimediysen sorun sende dedi☺
Hangi Dr Muş merak ettim özelden yazar mısın ne kadar güzel işte para için ameliyat etmeyen bi Dr zor bulunur başkası olsa 20 cc bile koysa yapardı
bana göre dizin alt kısımları dolsa daha iyi olur hafif te baldıra geçiş yapsa seni motive etmek için demiştir

Keşke özel msj atmak istedim ama alamadım rica etsem banada resim atarmisin bende inş bu ay içinde ameliyat olucam

Ne derse desin dr.lar inanin yag enjekde sinde illede 2nci sart gibi simdiye kadar ameliyat olan arkadaslain hepsi 2nci oldu ameliyat olmayan arkadaslar benim gibi baya bilgilendik burda dr.la görüsdügümüzde basdan söyleyelim 2nci ameliyat icin kac ay ara ve fiyatini soralim ne dersiniz....

BLOMMA merhaba. Tanıdın mı, hatırladın mı beni? :)) TEKBENMİYİM ve senle sürekli irtibattaydım ameliyatımdan önce. Tekbenmiyim kayboldu forumda, yok. Senin yazını görmek de heyecanlandırdı beni. Gerçi aralık ayında yazmışsın bu mesajını.
Sürecini okudum. Sen de Tekbenmiyim gibi silikon taktırıp sonra çıkartmışsın. Hayırlısı olsun. Şu an eskisine göre memnunsan gerisi önemli değil. Kendine iyi bak. :)

Beni izlemeye alabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…