- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Çok sevindim senin adına inş bizimkilerde öyle kalır son halleri var mıKızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
Keske erimemesine yani en azindan seni mutlu edicek kadar kalmasina cok sevindim.foton varsa gorebilirmiyim benide izlermisin
Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...Çok sevindim senin adına inş bizimkilerde öyle kalır son halleri var mı
Çok sağol canım. İsteyen herkes kavuşsun inşallah. Ben çok kafa yordum, çok üzüldüm, çok korktum. Ama şimdi hepsi geçti. Darısı herkesin başına.Valla kurtulmussun canim bu efsaneden cok guzel masallah gule gule gonul rahatligiyla giy etek elbise ne istiyosan:)
Banada yollayabilirmisiniz rica etsemKızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince.
Banada yollayabilirmisiniz rica etsem
Gönderiyorum kızlar...Banada yollarmisin keske happy end olduguna sevindim
Keşke bende istiyorum foto.Çok sağol canım. İsteyen herkes kavuşsun inşallah. Ben çok kafa yordum, çok üzüldüm, çok korktum. Ama şimdi hepsi geçti. Darısı herkesin başına.
Hangi Dr Muş merak ettim özelden yazar mısın ne kadar güzel işte para için ameliyat etmeyen bi Dr zor bulunur başkası olsa 20 cc bile koysa yapardıArkadaşlar ben bugun bi doktora görüşmeye gittim bana sende hiç bişey yok tamamen takıntı seninki şimdiye kadar etek Tayt giyimediysen sorun sende dedi☺
Keşke özel msj atmak istedim ama alamadım rica etsem banada resim atarmisin bende inş bu ay içinde ameliyat olucamKızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
Senin doktor cnmHangi Dr Muş merak ettim özelden yazar mısın ne kadar güzel işte para için ameliyat etmeyen bi Dr zor bulunur başkası olsa 20 cc bile koysa yapardı
sen ona bakma (çok sorunlu değil evet) :) dizin altı dolsa gayet güzel olur imkan varsa diz altları dolsa daha iyi olurSenin doktor cnm
gerek yok ama istersen yapalım dedi bende tabiki yapalım dedim eşimle konuşup parayi ayarlayinca hemen aricam doktorusen ona bakma (çok sorunlu değil evet) :) dizin altı dolsa gayet güzel olur imkan varsa diz altları dolsa daha iyi olur
Gönderdim canım... Hakkınızda hayırlısı olsun.Keşke bende istiyorum foto.
Hayırlısı olsun canım senin adına. Özelden gönderiyorum şimdi foto...Keşke özel msj atmak istedim ama alamadım rica etsem banada resim atarmisin bende inş bu ay içinde ameliyat olucam
BLOMMA merhaba. Tanıdın mı, hatırladın mı beni? :)) TEKBENMİYİM ve senle sürekli irtibattaydım ameliyatımdan önce. Tekbenmiyim kayboldu forumda, yok. Senin yazını görmek de heyecanlandırdı beni. Gerçi aralık ayında yazmışsın bu mesajını.Merhaba kizlar, bilmem benin hatirlayan varmidir, bende eskilendenim. Kisaca anlatayim ben üc kez ameliyat oldum basta silikon istedim ama ameliyata gittigimde cesaret edemedigimden yag enjeksiyonu yaptirdim sanirim ekim 2011 dí ama istedigim düzelmeyi elde edemedim aklimda hep silikon oldugundan üc ay sonra silikon taktirdim ama bu sefer cok kalin ve sekil olarak hic begenmedigim bir sekil oldu alti ay zor dayandim o silikonlara sonra gittim ve cikarttirdim ayni operasyonda birazda yag koydurdum sanirim temmuz 2012 oluyor o günden bugüne kadarda bacak sorununu sildim kafamdan, belki harika degiller ama ilk haline göre mükemmeller. operasyonlarimi hep ayni doktora oldum, iyilesme sürecim hep cabuk oldu silikonda bile, izlerim tamamen kaybolmadi tabi ama denizde bile beni rahatsiz etmeyecek durumdalar. Cok yogunum ama ara sira bakip sorulariniz olursa cevaplarim can arkadasim palmadoraya söz verdim ve yazdim biz onunla yuzyuze tanistik ve hic kontagi kesmedik, arkadasim umarim hersey gönlünce olur:))
Beni izlemeye alabilir misiniz?Kızlar merhaba. Ben de 3 yıl önce yağ enjeksiyonu operasyonu geçirdim. Param yoktu. Kredi çektim. Ve ödemenin son taksiti bu haziran ayında yeni bitecek3 yıldır kredi ödedim bu ameliyat için. Çok şükür ama, çektiğim sıkıntıya değdi. Şu an çok mutluyum. Sosyal anlamda baya rahatladığımı hissediyorum. Dilediğim gibi etek, elbise giyebiliyorum artık. Haaa, çok mükemmel mi bacaklarım var şu an, hayır. Ama eskisine göre çook çook iyiler. Ve ben mutluyum. Allah'ım isteyen herkese bu mutlu sonu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?