- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
merhaba... :) ferruh beyin kliniğinde oldum 2500 ytl.
dior güzel dileklerin için çok saol.inşallah herkesin gönlündeki olsun.
angelim sen daha önce olduğun için biliyosun ağrılar ve morluklar tam olarak ne zaman geçiyor.ben sabahları ilk kalktığımda baya zorlanıyorum yürürken.
Zeni, doktora mail yollamıştım Ferruh Bey'e silikon ve yağ transferi hakkında. Olumlu olumsuz taraflarını sordum ama resim yollamamıştım. Bana iki işlemide yaptığını yazdı. Ben kararsızım. Çok endişelerim var... Ortopedi doktoruyla görüşerek halledilebilir bir durum var mı yok mu onun araştırmasındayım. Küçükken daha eğri olan bacaklarım için doktor bir çizme vermiş ancak ailem ne gerek var! diye almamış... Şu an bu durumda olmayabilirdim yani....((
mayabngl, benimde mesajlarım 50 ye ulaşmadı. yalnız aklıma takılan bişey var. bu hafta içinde regl olacağım. önümüzdeki günlerde hemen yaptırmalıyım yada bir süre daha beklemeliyim. çünkü çok ağrılı geçiyor adet dönemlerim.
rica ederim.tabki sorabirim gttğimde ve yıne sana haber veriirim bu hafta işlerim var ben de ancak 9ndan sonra gidebirim sz telefonda gün alırsınz ki bir sorun olursa adınıza gidip konusabilrim.cumartesi günleri amelıyat yapıyor ama pazar gününü bilmiyorum
spicy geçmiş olsun canım doktorunla konuştunmu belki neden olduğuna dair bilgisi vardır... inşallah angelim biraz kilo alsam belki düzelicek ama gördün hiç kilo alıcak tipim yok :) ikinci bir ameliyata bünye olarak şuan hiç hazır değilim valla anca topluyor insan kendini biraz daha geçsin belki sonbahara o da belki kararsızım tekrar olurmuyum bilemem...
digucum hala karar vermedinmi hangi doktora ameliyat olacağına??
arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)
Eki Görüntüle 43361
Eki Görüntüle 43362
Eki Görüntüle 43363
arkadaşlar bunlarda benim bacaklarım sizce yağ transferi çare olabilir mi? Biri diğerinden daha yamuk sanki :S ve dizlerimi birleştirmek için yoğun çaba harcamam gerekiyor
tam 17 sinde bir programım var. 17 sinden sonraki bir güne alsak senin için uygun olur mu? hafta içi çarşamba mesela? zor mu senin için. hemen kalkabileceğimi bilsem 15 i de olur ama 1 gün yeterli gelmez diye düşünüyorum sunum yapacağım çünküangelim, bugün telefonla aradım Ferruh beyi, bakalım bir gün ayarlayabilirsek ameliyat için zeni ile birlikte, haberleşiriz. cumartesi benim için daha uygun olur aslında. bakalım. herşey için teşekkürler. yakınlarda olduğunu bilmek güzel..
Yağ enjeksiyonu kalıcı değil arkadaşlar, sürekli tekrarlandığında bir süre sonra kalıcı olduğu söyleniyor.Ama sadece enjeksiyon araları uzuyor.Yani yaptıranlar mutlu değil .Bu konuyu çok iyi araştırın canım.Herkese merhaba,
Az önce bi doktora muayene oldum. (Dr. Can Çınar ) Güya yağ enjeksiyonunu sorup fiyat alacaktım. Bana yağ enjeksiyonunun kesinlikle kalıcı olmadığını söyledi. Ne kadar kalacağı ilk seansta zaten belli olur dedi. İlk seanstaki şişliklerle birlikte hasta düzelmiş görüp tatmin olur ama sonra erir gider dedi. Boşa gideceği için önermedi. Tabi bunu benim bacak yapıma göre söyledi. Benim bayağı eğri. O yüzden bana çözüm olmuyormuş. Çok hafif eğrilikte belki diz altı oyuğunu doldurmada faydalı olur ama o da zamanla erir dedi. İlla silikonu önerdi. 1 saatlik bir operasyonmuş. Düzgün yapılırsa ve de çok büyük protez seçilmezse sorun çıkarmaz dedi.
Kısacası kafam karıştı. Birkaç seans yağ enjeksiyonu yaptırıp o kadar para verip hayal kırıklığına uğramak var. Ne yapacağımı şaşırdım....
Canım merhaba.Bacakların kötü görünmüyor önce bunu belirteyim.Bana öyle geldi ki senin ki kemik yapınla ilgili bir durum .Çünkü bacak aralarında bir yağ eksikliği yok ki.Bu operasyon sadece bacak aralarındaki boşlukları doldurmak için yapılıyor.Ben senin bacaklarında hiçbir boşluk göremedim.Sen de konuyu iyi araştır canım .Çünkü bu sektör biraz riskli ve para için insanı mutsuz eden doktorlarla dolu bir sektör.Konuyu çok iyi araştır, kendini iyice incele derim .Önce senin bu konudaki düşüncelerin önemli .Kemik yapınla ilgili bir görünümse hiçbir faydası olmaz.Ayrıca hiç de kötü durmuyor .Sevgiler...Eki Görüntüle 43361
Eki Görüntüle 43362
Eki Görüntüle 43363
arkadaşlar bunlarda benim bacaklarım sizce yağ transferi çare olabilir mi? Biri diğerinden daha yamuk sanki :S ve dizlerimi birleştirmek için yoğun çaba harcamam gerekiyor :
(
Eddas gerçekten çok başarılı olmuş operasyon peki, klinikte ortam nasıldı, birde sanırım genel aneztesi olmuyormuş, uyanırken zorlandınmı ve hissettin mi operasyonu.? Bende orada olacağım ama çok endişeliyim..
benm diz içinden ve göbegmden alınmstı 2 hafta mosmordu.2 haftandan sonra düzeldi morluklar cok cok azaldı.3.haftada birsey kalmadı.agrıya gelince uzun süre bi yerde oturup birden kalkınca agrısı cok oluyordu onuda 3haftaya yakın hissettim sonra gecti.5 ay oldu artık hiç ameliyat olmamısım gibi gelyorr
insan üzülüyor tabi ailesinin bilinçli davranmamasına ama bundan sonrasında sen daha bilinçli davranmalısın. önce ortopedi dokroruyla mutlaka görüş. estetiğe birlikte karar verirsiniz.acele etme çok iyi araştır. ama kulaktan dolma bilgiler olmasın. direkt olarak ortopedi doktoruyla görüş.örneğin ferruh bey benim ne resmimi ne de kendimi gördü. ama ameliyata karar verdi. bu kadar basit mi bu işler çok kafam karışık doğrusu.
gel gelelim içime söz geçiremiyorum. ne olursa olsun bu operasyonu geçireceğim.
Demoniac;
Senin bacaklarım benimkilere çok benziyor. Sen kime ne zaman amaliyat olacaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?