Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ahmet Bey'e superdry yöntemi ile birlikte ameliyat olan arkadaşlar operasyon için 10.000 mi ödediniz yoksa biraz daha indirim yaptı mı?

benm diz içinden ve göbegmden alınmstı 2 hafta mosmordu.2 haftandan sonra düzeldi morluklar cok cok azaldı.3.haftada birsey kalmadı.agrıya gelince uzun süre bi yerde oturup birden kalkınca agrısı cok oluyordu onuda 3haftaya yakın hissettim sonra gecti.5 ay oldu artık hiç ameliyat olmamısım gibi gelyorr

insan üzülüyor tabi ailesinin bilinçli davranmamasına ama bundan sonrasında sen daha bilinçli davranmalısın. önce ortopedi dokroruyla mutlaka görüş. estetiğe birlikte karar verirsiniz.acele etme çok iyi araştır. ama kulaktan dolma bilgiler olmasın. direkt olarak ortopedi doktoruyla görüş.örneğin ferruh bey benim ne resmimi ne de kendimi gördü. ama ameliyata karar verdi. bu kadar basit mi bu işler çok kafam karışık doğrusu.
gel gelelim içime söz geçiremiyorum. ne olursa olsun bu operasyonu geçireceğim.

mayabngl, benimde mesajlarım 50 ye ulaşmadı. yalnız aklıma takılan bişey var. bu hafta içinde regl olacağım. önümüzdeki günlerde hemen yaptırmalıyım yada bir süre daha beklemeliyim. çünkü çok ağrılı geçiyor adet dönemlerim.

spicy geçmiş olsun canım doktorunla konuştunmu belki neden olduğuna dair bilgisi vardır... inşallah angelim biraz kilo alsam belki düzelicek ama gördün hiç kilo alıcak tipim yok :) ikinci bir ameliyata bünye olarak şuan hiç hazır değilim valla anca topluyor insan kendini biraz daha geçsin belki sonbahara o da belki kararsızım tekrar olurmuyum bilemem...
digucum hala karar vermedinmi hangi doktora ameliyat olacağına??

zeni, benim de durumum aynı 9unu beklemem gerekiyor. ben 15i cumartesi diye düşünmüştüm. sana da uygun mu o haftasonu. arayıp o gün müsait mi sormak lazım plan yapmadan önce.

angelim, bugün telefonla aradım Ferruh beyi, bakalım bir gün ayarlayabilirsek ameliyat için zeni ile birlikte, haberleşiriz. cumartesi benim için daha uygun olur aslında. bakalım. herşey için teşekkürler. yakınlarda olduğunu bilmek güzel..

Canım çok büyük ihtimal Ferruh Bey'e yaptıracağım. bu haftaiçi randevu alıp tekrar görüşmeye gitmeyi ve ameliyat gununu ayarlamayı düşünüyorum. Sen elinde model bir resimle gittin mi yoksa doktora mı bıraktın?

arkadaşlar bugün bandajlarım çıktı henüz şişlikler ağrılar var ama şimdilik güzel görünüyo umarım hiçbirimizin yağları erimez:)

Eddas bacakların gerçekten harika görünüyorlar. Umarım kalıcı olur.

Bu arada ben bu formu çok uzun bir süredir takip ediyorum. Yıllardır muzdarip olduğum bu dertten kurtulabileceğim gibi bir umudum hiç yoktu. Bu sorunumu ailem dahil kimseyle paylaşmadım. Paylaşamam çünkü çok utanıyorum. Evliyim eşim de bunun farkındadır tabiki ama görmezden geliyor. Ve şimdi görüyorum ki bir şans var. Her gün sizlerin yaşadıklarını okuyup heyecanlanıyorum. İçimdeki cesaret artıyor. Şuan bir bebeğim var emziriyorum ve ameliyat olmak gibi bir durumum olamaz ama hergün bunu düşünür oldum. Bebeğim 1 yaşına geldi ve emzirme dönemim bitince ameliyat olmayı düşünüyorum. Tabi öncelikle bunu eşime açıklamam ve onun onayını almam lazım. Çünkü yalnız bir operasyon geçirecek kadar güçlü değilim. Ama sizlere hayran kaldığımı söyleyebilirim. Yalnız operasyona gidenler bile var aranızda. Umarım bu derdi yaşayan herkes bir çözümünü bulur. Ben düşünmekteyim. 2011 mayıs gibi olabilirim. B uzaman kadar eşime bu durumu nasıl açıklayacağım bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun...

tam 17 sinde bir programım var. 17 sinden sonraki bir güne alsak senin için uygun olur mu? hafta içi çarşamba mesela? zor mu senin için. hemen kalkabileceğimi bilsem 15 i de olur ama 1 gün yeterli gelmez diye düşünüyorum sunum yapacağım çünkü

Yağ enjeksiyonu kalıcı değil arkadaşlar, sürekli tekrarlandığında bir süre sonra kalıcı olduğu söyleniyor.Ama sadece enjeksiyon araları uzuyor.Yani yaptıranlar mutlu değil .Bu konuyu çok iyi araştırın canım.

Canım merhaba.Bacakların kötü görünmüyor önce bunu belirteyim.Bana öyle geldi ki senin ki kemik yapınla ilgili bir durum .Çünkü bacak aralarında bir yağ eksikliği yok ki.Bu operasyon sadece bacak aralarındaki boşlukları doldurmak için yapılıyor.Ben senin bacaklarında hiçbir boşluk göremedim.Sen de konuyu iyi araştır canım .Çünkü bu sektör biraz riskli ve para için insanı mutsuz eden doktorlarla dolu bir sektör.Konuyu çok iyi araştır, kendini iyice incele derim .Önce senin bu konudaki düşüncelerin önemli .Kemik yapınla ilgili bir görünümse hiçbir faydası olmaz.Ayrıca hiç de kötü durmuyor .Sevgiler...

Eddas gerçekten çok başarılı olmuş operasyon peki, klinikte ortam nasıldı, birde sanırım genel aneztesi olmuyormuş, uyanırken zorlandınmı ve hissettin mi operasyonu.? Bende orada olacağım ama çok endişeliyim..

Eki Görüntüle 43583

Eki Görüntüle 43584

Eki Görüntüle 43585

herkese selam,
yazıları bi süredir takip ediyorum ama hiç bu zamana kadar yorum yazma fırsatım olmadı.bende geçen sene nebil bozdoğan'a operasyon oldum..fakat istediğim sonucu elde edemedim..tabiki mükemmel bi sonuç beklemiyodum ama biraz daha fazla yağ enjekte edebilirdi diye düşünüyorum.şimdi 2.operasyonu olmak istiyorum ama çok da kararsızım açıkcası.çünkü kolay bişey değil.ekte resimleri gönderiyorum,fikirlerinizi bekliyorum..

:)çok tesekkürler beren darısı başına ve inşallah hep böyle kalır.klinikte ortam oldukça iyi zaten 2 güzel hemşire arkadaş herşeyle ilgleniyorlar bi ameliyathanenin soğukluğu yok ve genel anestezi yerine lokalanestez ve sedasyon denilen bi teknikle yapılıyor tabi buda genel anestezinin rsklerini ortadan kaldırıyo yani daha güvenilir uyanmada sorun yaşamıyorsun ve inan mışıl mışıl uyuyorsun.benim gibi aynı yerde olan bi çok arkadaş var eminim aynı şeyleri söyleyeceklerdir endişelnmeni gerektircek bişe yok. Allahın izniyle bişecikler olmadan sende yeni olucak arkadaşlarda başarılı bi şekilde olur çıkarlar.ama yanınızda mutlaka birileri olsun ve ameliyattan sonra enaz 3 gün ayırın kendinize dinlenmek için.

:)ne güzel inşallah bende öle hissederim.bide sigara içiyormusun ben ameliyat gününden beri(9gün) en fazla 3 tane içtim sanırım yağların kalıcılığını baya etkilyomuş ama canım çok istiyo

slm fff hoşgeldin=) bakmaya calıştım fotolarına ama malesef acılmıyor sitede link degsklıği olmuş anlamdım valla=/
EDDAS ben sigara kullanmıyorum ve amelıyattan cıktıktan sonra yanımda sigara içlmesne bile izin vermedim ericek korkusundan=)

Evet canım, doğru söylüyorsun. Kemikler gelişimini tamamladıktan sonra ne kadar düzelir bilemiyorum. İnceliğinden yana bir sıkıntım yok. O çarpıklık geçsin, aradaki boşluk kapansın yeter. Bende iyice araştırdıktan sonra, son çare olarak ameliyatı düşünüyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor kurtulmak istiyorum.

Demoniac;

Senin bacaklarım benimkilere çok benziyor. Sen kime ne zaman amaliyat olacaktın?

Canım ben ameliyat için karar veremedim. Ameliyatsız çözülebilirmi onu araştırıyorum. Ferruh Bey ile görüşmüştüm mailde, yağ enjeksiyonuda silikonda yapabileceğini söyledi. Ama ben hala kararsızım. Resimlerde çok karanlık çıkmış, daha net bir resim ekleyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…