Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba canım, evet iyice araştırıp karar vereceğim. Ameliyat son çare, şu an onu düşünmüyorum. Diğer alternatifleri araştırıyorum. Bazen sağından solundan tutup bacaklarımı birbirine çekiştiriyorum yamukluğu düzelteyim diye :) O çarpıklık bi gitse başka birşey istemem. Akşam yeniden resim ekliycem onlar daha net birde onlara bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim canım sevgiler,

Merhaba spicy, walla yazdıkalrını okuyunca çok şaşırdım demek sadece sana super dry uygulandı ve ameliyat sırasında karar değişikliği olabiliyormus.
Aslılıyada mı başka yöntem uygulandı?
Bu arada kolun için tekrar geçmiş olsun...

Merhaba digocum
aslili,ben ve bnc süper dry olduk sadece bizde cihaz kullanilmadi.spcyde cihaz kullanıldı
gecmis sayfarda bize uyguladigi yontemi anlatmıştım canım

Demoniac kullanıcısından alıntı
Eklenti 43361

Eklenti 43362

Eklenti 43363

canım aynı benim bacaklarıma benziyor.. hattı tıpatıp aynısı ... :).... ben ameliyat olmak istemiyorum... bacak egzersizleri yapmaya başladım... baldır kısmını biraz şişirirsem daha düzgün bi görüntü elde ederim diye düşünüyorum...

Ahmet beye ameliyat olan arkadaslar operasyona yada ongorusmeye gittiginizde cok beklediginiz oluyormu yoksa zamaninda aliyorlarmi? Birde ben istanbula gelmisken biraz alisveris yapmak istiyorum, ameliyattan sonra sizce yuruyebilir durumda olabilirmiyim? (sanki her sorun bittide tek derdim bu kalmis gibi:) )

Spicy kolun nasil oldu arkadasim iyimisin

doktor bey, yağ durumunuza göre ameliyat yöntemini belirliyor. diğerler arkadaşlar ve benim yöntemim arasındaki fark, melik_e nin de dediği gibi ilgililerinin Amerika'dan gelerek ayarlamalarını yaptığı bir cihaz. bu cihazla alınan yağlar saflaştırılıyormuş ve o şekilde enjekte ediliyormuş. alınan yağın saflaştırma sırasında neredeyse %50'si cihazın içerisinde kaldığı için yeterli yağınızın olması gerekiyor. bununla aslında anlatmak istediğim tek şey, doktor beyin ne kadar profesyonel çalıştığı ve kişinin durumuna göre yöntem uyguladığı.

bu arada kolumda malesef hala bir gelişme yok. senağlama

Melike ve Spicy verdiğiniz cevaplar için çok çok teşekkür ederim.

Bende Ferruh Bey de karar kıldım eğer son görüşmede karar değiştirmezsem :)
Bugün aradım bu hafta randevu veremiyorlarmış. Önümüzdeki hafta görüşmeye gidip ameliyat tarihini belirleyeceğim dediğim gibi eğer muaynehanede karar değiştirmezsem :)
Ameliyat olup istediğim sonucu alamazsam eğer seneye de Ahmet Bey'i denicem :) Tabi aslılı, spicy ve melike memnun kalırsanız.

Ameliyat olan arkadaşlar sizler nasıl oldunuz? inşallah bir sorun yoktur.

görüşmek üzere...

zeni, ben Ferruh beyle görüştüm ama senin mesajını okumadan önce konuştum. senin uygun olmadığını bilmiyordum. bana ayın 15i için uygun olduğunu söyledi. birkaç bilgi verdi ameliyat ile ilgili. izmirden geleceğimi söyleyince saat 11de ameliyata alacağını daha sonra orada dinlendikten sonra akşam 11de dönüş yapabilirsiniz dedi. ama benim şöyle bir durumum var onu da söylemem gerekir sana. benim hamilelik durumum olabilir. ayın 9dan sonra belli olacak işte ondan sonra kesin bir karar verebilirim. seni yarı yolda bırakıyormuş gibi olmayı hiç istemem ama işte böyle bir durum var.
senin için hangi gün uygun olur?

Merhaba Sanem ,
biz aslili ile ilk görüşmeye gittiğimizde biraz beklemiştik.
Alışveriş için biraz bekleyebilirsen daha iyi olur bence :)benim tavsiyem en az 3gun dinlenmen çok fazla ayakta kalırsan ağrıların olur ve iyileşme sürecin uzayabilir..

slm arkadaşlar bir süredir nete giremiyorum bazı sebeplerden dolayı ailevi benim durumum normal yaşantıma döndüm ameliyattan sonrada zorlanmadım allahıma çok dua ettim 3 tane ağrı kesiciyle bu zaman geldim şu anda iyiyim morluklarım geçti denilicek kadar açok az ödemler inmeye başladıkça ilk günkü odun görünümü gidiyo ikinci bir operasyon gerekirmi bilmiyorum bunu zman göstercek arkadaşlar seselinadan ses çıkmıyo çok merak ediyorum bugüne kadarda hiç yazmamış inşallah bi sorun yoktur da bacaklarının keyfini çıkarıyodur ben forma resim koymak istiyorum beceremedim yardımcı olursanız sevinirim herkeze iyi akşamlar

spicy sanada geçmiş olsun arkadaşım

Kızlar,

Oytun idil de bacak ameliyatı yapıyomuş.. Kendisine yaptıran oldu mu bilmyorum.silikon implant için 5500TL dedi. kendisi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba nasıl bir doktor? özelden de olsa cevaplarnızı bekliyorum. görüşmeye gideceğim.

seselina naptın canım nasıl geçiyor iyileşme sürecin keşke telini alsaydım çok merak ettim seni en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım geçmiş olsun bacakların umarım hep istediğin gibi kalır. Resim eklemek için en aşağıda gelişmiş cevap var oraya geliyorsun, sonrada üst satırda yer alan ataç işaretine tıklayıp resimleri bilgisayarından yüklüyorsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Seselina yı bende merak ettim. Umarım herşey yolundadır. Msn ya da cep verdiği kimse yokmuydu kızlar ordan ulaşalım...

arkadaşlar nerdesiniz nasılsınız... gecen hafta ameliyat olan arkadaşlar nasılsınız... sağlığınız nasıl... morluklar geçti mi?

kizlar yuzlerce sayfa var okumam gereken ah bir baslasam okumaya mesajima karsilik verenler olmus ama ben yine uzun zamandir girmedim.
leydicim seninle konusmustuk msnde dogru hatirliyorsun. ben onumuzdeki hafta birkez daha gidicem kontrole hem morluklar icin hem de son halini gostermek icin bu ay tam 1 sene oldu asllinda bu morluklarla butunlestim tek sorun diger seanslari morluklar yuzunden yaptiramamam ama ben boyle bir terslik cikicagini tahmin etmistim
doktora gittigim gun dediklerini yazarim bu da bambaska bir tecrube olur sizlere
hepiniz icin iyi dileklerim umarim hayallerinize kavusursunuz
surekli takip edemesemde bu sayfadaki herkes icin guzel seyler geciriyorum kalbimden emin olun

sevgiler

charms canım sen enfeksiyon mu kapmıştın yoksa, çünkü morluklar o yüzden geçmezmiş moralini bozmak istemem ama kalıcıymış... doktorunla açık konuş...

charms merhaba, senin morlukların neden olmuştu? cildin hassas olduğu için mi yoksa başka sebepten mi? çok geçmiş olsun.
zeni sen neye karar verdin? ya moralim çok bozuk çünkü eşim önce çok karşı çıkmasa da şimdi kesinlikle olmaz diyor. acayip moralim bozuldu fikrini nasıl değiştireceğim bilmiyorum. ondan gizli hayatta yaptıramam. ailem de aynı şekilde kimse desteklemiyor şuan çok mutsuzum ne yapsam bilmiyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…