Canım merhaba.Bacakların kötü görünmüyor önce bunu belirteyim.Bana öyle geldi ki senin ki kemik yapınla ilgili bir durum .Çünkü bacak aralarında bir yağ eksikliği yok ki.Bu operasyon sadece bacak aralarındaki boşlukları doldurmak için yapılıyor.Ben senin bacaklarında hiçbir boşluk göremedim.Sen de konuyu iyi araştır canım .Çünkü bu sektör biraz riskli ve para için insanı mutsuz eden doktorlarla dolu bir sektör.Konuyu çok iyi araştır, kendini iyice incele derim .Önce senin bu konudaki düşüncelerin önemli .Kemik yapınla ilgili bir görünümse hiçbir faydası olmaz.Ayrıca hiç de kötü durmuyor .Sevgiler...
digucum; bizlerden malesef bir tek bende superdry yöntemi uygulanabildi. doktor bey, diğer arkadaşlara operasyon sırasında yöntemin uygulanamayacağına karar vererek başka bir yöntem uygulamış. anlayacağınız, her isteyene bu yöntem uygulanamıyor. ben bu rakamdan biraz daha fazla ödedim.
bu arada kızlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. bugün doktorumla kolumdaki uyuşma ve his kaybıyla ilgili görüştüm. operasyonla bir ilgisi olmayacağını ama operasyon sonrası yatmaktan, kolun uzun süre hareketsiz kalmasına bağlı olarak, benzer bir durumun görülebileceğini ve geçici olduğunu söyledi.
Merhaba spicy, walla yazdıkalrını okuyunca çok şaşırdım demek sadece sana super dry uygulandı ve ameliyat sırasında karar değişikliği olabiliyormus.
Aslılıyada mı başka yöntem uygulandı?
Bu arada kolun için tekrar geçmiş olsun...
Ahmet beye ameliyat olan arkadaslar operasyona yada ongorusmeye gittiginizde cok beklediginiz oluyormu yoksa zamaninda aliyorlarmi? Birde ben istanbula gelmisken biraz alisveris yapmak istiyorum, ameliyattan sonra sizce yuruyebilir durumda olabilirmiyim? (sanki her sorun bittide tek derdim bu kalmis gibi:) )
Spicy kolun nasil oldu arkadasim iyimisin
doktor bey, yağ durumunuza göre ameliyat yöntemini belirliyor. diğerler arkadaşlar ve benim yöntemim arasındaki fark, melik_e nin de dediği gibi ilgililerinin Amerika'dan gelerek ayarlamalarını yaptığı bir cihaz. bu cihazla alınan yağlar saflaştırılıyormuş ve o şekilde enjekte ediliyormuş. alınan yağın saflaştırma sırasında neredeyse %50'si cihazın içerisinde kaldığı için yeterli yağınızın olması gerekiyor. bununla aslında anlatmak istediğim tek şey, doktor beyin ne kadar profesyonel çalıştığı ve kişinin durumuna göre yöntem uyguladığı.
bu arada kolumda malesef hala bir gelişme yok. senağlama
slm arkadaşlar bir süredir nete giremiyorum bazı sebeplerden dolayı ailevi benim durumum normal yaşantıma döndüm ameliyattan sonrada zorlanmadım allahıma çok dua ettim 3 tane ağrı kesiciyle bu zaman geldim şu anda iyiyim morluklarım geçti denilicek kadar açok az ödemler inmeye başladıkça ilk günkü odun görünümü gidiyo ikinci bir operasyon gerekirmi bilmiyorum bunu zman göstercek arkadaşlar seselinadan ses çıkmıyo çok merak ediyorum bugüne kadarda hiç yazmamış inşallah bi sorun yoktur da bacaklarının keyfini çıkarıyodur ben forma resim koymak istiyorum beceremedim yardımcı olursanız sevinirim herkeze iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?