bu da başka
Mayabngl benim de çevremde herkes beni engellemeye çalışıyor. o sebeple iyice cesaretim kırıldı. ben burada gidip geçici dolgu maddesi enjekte ettirmeye karar verdim. yazı bu şekilde geçiririm diye düşünüyorum.
Beautypink gecmis olsun,
Bende biraz önce ahmety beyin muaynehanesinden geldim.Benim dikişler alındı.
Tulsa ve sanemlede orada tanisdik:)
Dr dün bir arkadasınız daha operasyon oldu dedi demek o senmişsin.
yürümen 3-4 gunde düzelir canım, soran olursa da düştüm dersin:)
tekrar gecmis olsun
slm zeni ameliyattan vazgeçmişsin üzüldüm geçici dolgu enjekte yaptırcam demişsin böyle işlemi yapan yerler varmı araştırdınmı fiyatları nasıl benim arkadaşımda yaptırmak istiyo ama yağ aldırmak istemiyo sen araştırdıysan nerde kaça yapılıyo bizi bilgilendirirsen seviniriz arkadaşımMayabngl benim de çevremde herkes beni engellemeye çalışıyor. o sebeple iyice cesaretim kırıldı. ben burada gidip geçici dolgu maddesi enjekte ettirmeye karar verdim. yazı bu şekilde geçiririm diye düşünüyorum.
Kızlar 18 mayısda Ferruh Bey'e ameliyat olucam. Ferruh Bey'e ameliyat olan arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
1) Ameliyattan önce herhangi bir tahlil yaptırdınız mı?
2) ameliyat öncesi ve sonrası yememeniz gereken şeyler varmıymış?
3) ameliuyata giderken yanınızda ne götürdünüz?
4) Kaç günde işe gidebilecek duruma geldiniz?
cevaplar için şimdiden teşekkürler .
digucum sana ve ameliyat olucak bütün arkadaşlara öncelikle allah yardım etsin umarım hepimizin gönlündeki olur.amleiyattan önce ben herhangi bi tahlil yaptırmadım gereken soruları soruyolar sanırım ona göre gerk duyuluyor yada duyulmuyor.ameliyattan 2 hafta öncesine kadar aspirin ve alkol almamak gerekiyor onun dışında yememen gerekn bişe yok ameliyattan 6-7 saat öncesinde yemek yemeği kesiyorsun.sonrasındada sigara içiyosan içmemekte fayda olduğunu söylediler bana ama yiyecek konusunda herhangi bir sorun yok.ameliyata giderken eşofman tarzı rahat kıyafetlerle gitmen yeterli,yanında götürmen gereken 2 şey var 1. varis çorabı 2.ameliyattan sonra koluna gireceğin biri:)sonrası ben 3 gün sonra işe döndüm zaten bence enaz 3 gün dinlenmekte fayda var.şimdiden sana ve bütün arkadaşlara geçmişler olsun.umarım yağlarımız hiiçç erimesin:)
Beautypink gecmis olsun,
Bende biraz önce ahmety beyin muaynehanesinden geldim.Benim dikişler alındı.
Tulsa ve sanemlede orada tanisdik:)
Dr dün bir arkadasınız daha operasyon oldu dedi demek o senmişsin.
yürümen 3-4 gunde düzelir canım, soran olursa da düştüm dersin:)
tekrar gecmis olsun
charms canım sen enfeksiyon mu kapmıştın yoksa, çünkü morluklar o yüzden geçmezmiş moralini bozmak istemem ama kalıcıymış... doktorunla açık konuş...
Merhaba melik-e, öncelikle tşk ederim geçmiş olsun dileğin için.Bana 100 cc bir bacağa 100 cc diğer bacağa olmak üzere 200 cc koymuş doktor.sana kaç cc yağ koydu. Bu arada alt bacağının kalınlığını ölçtün mü hiç acaba kaç cm.buarada sen
varis çorabı giyiyor musun , zaten siyah tayt gibi bişey var, birde üstüne varis çorabı mı giyiyorsun.doktor bana varis çorabı giy dedi sonrada gerek tok dedi..
sen ne yaptın..birde bunların bedenleri varmış hemşire bana verdi,ama bedenine dikkat etti mi bilmiyorum.denedim giymeyi tek başıma beceremeyince bıraktım..
sen ne yaptın, varis çorabı kullanıyor musun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?