Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba Efece,
bacakların çok güzel olmuş, maaşallah diyeyim, hep böyle kalır inşallahçç
yalnz bu resmi ameliyattan sanırm 4 gün geçtikten sonra mı çektin, bende Ahmet karacalara dün ameliyet oldum.Bana 3 hafta korseni çıkarmayacaksın dedi ve sadece banyo için çıkarabilirsin 0da 15 dakka oturarak banyo yap ve hemen giy dedi..
sen korseni çıkardın mı ne kadar kullandın yada kullanıcan..
birde ben yürürken normal yüremiyorum yürüyüşün ne zaman düzeldi.Yağ alınan yerler içinde korse verdi mi sana..
çok soru sordum ama benim amliyatım çok ani oldu, bana doktor gün ayarlamaya çalışıcam dedi ve aniden cuma yaparım yada haziranın 2.ci haftasına kalır dedi, bende işten bir gün izin alıp yaptırdım..

Mayabngl benim de çevremde herkes beni engellemeye çalışıyor. o sebeple iyice cesaretim kırıldı. ben burada gidip geçici dolgu maddesi enjekte ettirmeye karar verdim. yazı bu şekilde geçiririm diye düşünüyorum.

merhaba Asya ve Sanem,

ben dün ameliyat aldum, maalesef ahmet karacalar pahalı yöntemi yapamadı, çünkü yeterli yağ çıkmadı.superdry oldum ama o alet kullanılmadı.ağrım yok normal yatarken ama yürüken normal yürüyemiyorum, yavaç yürüeyebiliyorum.
bacaklarım şuan korseden gördüğüm kadar ile güzel ama erirse bilemem

bakalım ne olucak, pazartesi iş başı yapmam lazım,eşim dışında kimse ameliyat olduğumu bilmiyor.Ameliyatımın günü belli değildi biliyorsunuz, doktor bey ayarladı 2 gün önce söyledi cuma yapabilirim dedi , bende okayledim ve dün ameliay oldum.mide bulantım pek olmadı.sadece belimdeki korse çok bunaltıyor ve yürüken zorlanıyprum.Pazartesi nasıl işe gidicem bilmiyorum, yürümemden insanlar bir gariplik olduğunu anlarlar.
buarad siz alt bacağınızı hiç ölçtünüz mü, en kalın yeri kaç cm.

Beautypink gecmis olsun,
Bende biraz önce ahmety beyin muaynehanesinden geldim.Benim dikişler alındı.
Tulsa ve sanemlede orada tanisdik:)
Dr dün bir arkadasınız daha operasyon oldu dedi demek o senmişsin.
yürümen 3-4 gunde düzelir canım, soran olursa da düştüm dersin:)
tekrar gecmis olsun

seni çok iyi anlıyorum zeni, aslında ben sadece eşimi ikna etsem yeterli kimseye söylemezdim ama o da inanılmaz karşı çıkıyor. ne yapacağımı bilemiyorum. geçici dolguyu nerede nasıl yaptıracaksın, araştırdın mı? bir yan etkisi var mı?

Beautypink çok geçmiş olsun..umarım çok mutlu olursun sonuçtan.

MElike'cim sizden sonra ben biraz daha kaldım Ahmet Bey ile ve 14 hazirana gün aldım, operasyon iptali olursa daha erkene alabilecek belki..bakalım..

Orda senin bacaklarının son halini görünce kesin kararımı verdim :) bu yaz da böyle gecmez! Temmuz ayında 18 saatlik bir uçuşum olacağını ve sakıncası olup olmayacğı sordum, o vakte kadar iyileşmiş olacksın merak etme dedi..Umarım herşey yolunda gider.
BU arada sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum, verdiğin bilgiler ve yardımın için çok teşekkürler melikecim tekrar :)

Sanem de pazartesi olacak operasyon için çok heyecanlı..İnşallah gönlünce olur.

Merhaba kızlar iyi dileklerini için çok teşekkürler.. Uzun zamandır giremiyorum çünkü artık işyerimden girmeye çalıştıımda sıkıntı yaşıyorum. Kızlar en son msjım baya bi karamsardı ama msjımın üzerinden bikaç kez banyo yapabildim ve korse çıktığı zamanki görüntü çok çok daha iyi. Yani demek ki gerçekten de korse varis çorabına oranla daha çok anatomik yapıyı ortaya çıkarıyo.. Yani şu zamana kadarki durumdan memnunum tek korku bu yağların erimesi bu aşamada. Ha bi de bacak çlerimdeki morlukların gitmemesi.. Bşkaca şikyetim yok. Bernim gibi bacakları olan birinin bile son halimdeki noktaya gelebilmesi gerçekten çok güzel. Korseyi çıkarınca son halimi gönderirim. Muhtemeen bir-bir buuk hafta daha giymem gerekecek.
Tek derdim doğru dürüst banyo yapamamak. Yağ eklenen yere kıyamıorum :) banyo yaparken çok çok hafif şekilde sabunluyorum ki banyoda vücuduma karşı çok acımasızdım. Şanda yağ eklenen yerde hafif bi sertlik var.. ınanın ki ödü kopuyo o kısmın erimesinden. Yürürken birle çok fazla ağırlığımı iç kısımlara vermemeye çalışmaktan paytak yürümeye başladım. Amlyt olan ve olacak herkese geçmişler olsun.. Çok kolay bişe değil buna karar vermek evet ama inanın ki amlyttan bir hafta sonra herşey eskisi gibi oluyo.. Ve tabii yağlarınız da erimezse çektiğiniz kısa süreli acı bile önemsiz kalıyo.. Şimdilik hoşçakalın..

CHARMS morlukların neden gitmediğini çok merak ettim. lütfen doktora gittikten sonra bizi bilgilendir. ASLILI en son yazdığın karamsar mesajdan sonra kendini daha iyi hissetmene ve güzel şeyler yazmana çok sevindim. gerçekten bu ameliyata karar vermek çok zor. nede olsa bacak. vücudun tüm yükünü çeken organ. üstelik olunan ameliyatın garantiside yok. ama ameliyat olmaktan başka çarede yok. işte böyle zor bir durum malesef... ameliyat olan arkadaşlardan iyi haberler geldikçe gerçekten çok seviniyorum... inşallah herşey yolunda gider...

Mehaba Arkadaslar, ben yeni üyeyim. Almanya da yasiyorum. Benim de bacak problemim var. Daha cok dizimin kalinligi beni rahatsiz ediyor. Nisan basinda ıstanbul a geldim. Doktorum programinda gördügüm Hasan Fındık a gittim. Hic problemsiz istedigim gibi ince bacaga sahip olabilecegimi söyledi. Bacak ici ve diz bölgelerinden yag alacak (liposaction), diz altindan da 1-2 cm inceltecegini söyledi.
46 yasindayim. Etek ve elbiseyi cok sevmeme ragmen kesinlikle giymiyorum. Ama cok hosuma giden bir model olursa alirim. Cok samimi arkadaslarima giderken kalin corapla giyinirim. Artık bu komplekse bir son verip, kendine daha güvenli olarak etek de elbise de giymek istiyorum.
ıcinizde diz ve bacak inceltme (liposaction) yaptiran var mi? Ahmet Karacalar a gitmek istedim. Muayene ücreti 300 lira biraz fazla geldigi icin gidemedim. Tavsiye edeceginiz bir doktor var mi?
Bu sayfada okudugum genel problem bacak kalinlastirmak ve carpik bacaklar. Belki okumadigim sayfalarda benimle ayni problemi paylasan bir arkadas vardir. Beni bilgilendirirseniz coook sevinirim.
Hepinize gecmis olsun diyorum ve hayallerinizin gerceklesmesini diliyorum.
Saglikla ve mutlu kalin.
Gülbin

slm zeni ameliyattan vazgeçmişsin üzüldüm geçici dolgu enjekte yaptırcam demişsin böyle işlemi yapan yerler varmı araştırdınmı fiyatları nasıl benim arkadaşımda yaptırmak istiyo ama yağ aldırmak istemiyo sen araştırdıysan nerde kaça yapılıyo bizi bilgilendirirsen seviniriz arkadaşım

Herkese merhaba!

Forumu uzun zaman önce keşfettiğimde çok mutlu olmuştum yalnız değilim diyerek :) ben de sizlerle aynı sorunu paylaşıyorum ve kendimi bildim bileli etek giyemiyorum. bacaklarımı birleştirdiğimde dizden aşağısında boşluk oluşuyor ve diz içlerinde de yağlanma var. ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyorum, umarım herşey istediğiniz gibi olmuştur.

sizlerden cesaret alarak 2 hafta önce Eskişehir'den Ankara'ya Ferruh Bey'e muayeneye gittim. bana ameliyatta hangi yöntemi kullandığını nasıl uyguladığını anlattı. fakat babamın henüz haberi olmadığından dolayı ameliyat kararımı daha sonra bildireceğimi söyledim. konuyu babama açtım veeee mutlu haber! eğer mutlu olacaksan tamam dedi. Ferruh Bey'den bugün randevu aldım, cuma günü saat 16.00'da ameliyat oluyorum. umarım her şey yolunda gider.

Sevgiler :)

kızlar bende Ahmet Bey e bugün ameliyat olacaktım ama malesef ertelemek zorunda kaldım aradığımda haziranın 2. haftasına kadar doluyum demişti bakalım arada boşluk olursa bildirecek.

birkaç gündür forumu takip edemiyordum sanem bugün ameliyat olacaktı inş. iyi geçmiştir
bende bugün ameliyat olmayı çok isterdim ama olmadı. beauty ve ameliyat olan diğer arkadaşlara çok geçmiş olsun

Kızlar 18 mayısda Ferruh Bey'e ameliyat olucam. Ferruh Bey'e ameliyat olan arkadaşlar sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
1) Ameliyattan önce herhangi bir tahlil yaptırdınız mı?
2) ameliyat öncesi ve sonrası yememeniz gereken şeyler varmıymış?
3) ameliuyata giderken yanınızda ne götürdünüz?
4) Kaç günde işe gidebilecek duruma geldiniz?

cevaplar için şimdiden teşekkürler .

digucum sana ve ameliyat olucak bütün arkadaşlara öncelikle allah yardım etsin umarım hepimizin gönlündeki olur.amleiyattan önce ben herhangi bi tahlil yaptırmadım gereken soruları soruyolar sanırım ona göre gerk duyuluyor yada duyulmuyor.ameliyattan 2 hafta öncesine kadar aspirin ve alkol almamak gerekiyor onun dışında yememen gerekn bişe yok ameliyattan 6-7 saat öncesinde yemek yemeği kesiyorsun.sonrasındada sigara içiyosan içmemekte fayda olduğunu söylediler bana ama yiyecek konusunda herhangi bir sorun yok.ameliyata giderken eşofman tarzı rahat kıyafetlerle gitmen yeterli,yanında götürmen gereken 2 şey var 1. varis çorabı 2.ameliyattan sonra koluna gireceğin biri:)sonrası ben 3 gün sonra işe döndüm zaten bence enaz 3 gün dinlenmekte fayda var.şimdiden sana ve bütün arkadaşlara geçmişler olsun.umarım yağlarımız hiiçç erimesin:)

Canım cevabın için çok teşekkür ederim .Gerçekten çok çok açıklayıcı oldu benim için. Bir sorun daha var umarım onu da cevaplarsın.
Doktor ameliyatı lokal anestezi ile yapıyor değil mi? genel anestezi yok.
Güzel dileklerin için ise çok çok teşekkür ederim. İnşallah başarılı bir ameliyat olur ve sonuç da tatmin edici olur. Verdiğimiz karardan pişmanlık duymayız.

Merhaba melik-e, öncelikle tşk ederim geçmiş olsun dileğin için.Bana 100 cc bir bacağa 100 cc diğer bacağa olmak üzere 200 cc koymuş doktor.sana kaç cc yağ koydu. Bu arada alt bacağının kalınlığını ölçtün mü hiç acaba kaç cm.buarada sen
varis çorabı giyiyor musun , zaten siyah tayt gibi bişey var, birde üstüne varis çorabı mı giyiyorsun.doktor bana varis çorabı giy dedi sonrada gerek tok dedi..
sen ne yaptın..birde bunların bedenleri varmış hemşire bana verdi,ama bedenine dikkat etti mi bilmiyorum.denedim giymeyi tek başıma beceremeyince bıraktım..
sen ne yaptın, varis çorabı kullanıyor musun...

16.04.10 da ameliyat oldum oncelikle pek acı falan yok olacak arkadaslar rahatlayabilirler ki ben daha once hic ameliyat olmamistim bende pek morluk falanda olmadi once yurumekta zorlaniyorsunuz ama yurudukce acılıyor sadece 1 hafta yikanamamak zor ama insan onada alisiyor bide o varis corabi cok gicik .sonuca gelince benimki tam fiyasko oldu ameliyattan sonrada inceydi simdide neredeyse pek fark yok ustelik 1 bacagim digerinden ince yani 4250 tl havaya uctu bır suru sıkıntı cektim canım ne gıyınmek ne dısarı cıkmak ıstıyor bılıyorum cok abartıyorum ama elımde degıl kasım da tekrar amelıyat olacagım ama bu sefer baska bır doktor deneyecegım doktora gore sonuc ıyıymıs ayrıca zayıf mısım ondanmıs sızce ustelık bır prof dr un bunu daha once soylemesı gerekmezmıydı para ıcın ınsanların hayallerı ıle oynanmamlı haklarımızı nasıl arayabılırız acaba bu arad bana yagların %60 ının kesın kalacagını soyledı kılo aldıkca bacaklarımında alacagını soyledı ne kadar zaman yagların erımesı ıcın rısklı zaman yanı kac ay sonra rahatlıyacagım topuklu ayakkabı gıymeye ne zaman baslayabılırım acaba

Merhaba beautypink
Bana sanirim 240cc civarı koydu ama nereye ne kadarkoydu bilmiyorum canım.
bu arada bacağımı ölçmedim ama ilk haline göre tabiki daha kalın umarım erimez
ben varis çorabı giymiyorum sadece siyah korseyi giyiyorum.Dr. bize en az 3hafta giyeceksiniz dedi.ilk baslarda giymek sıkıntılı oluyor ama 1haftadan sonra daha rahat giyip cikartabilirsin
tekrar çok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…