Bacak dolgusu yaptıran var mı?

zeni geçmiş olsun inşallah bir daha böyle birşey yaşamassın ve etik hareket edenler karşına çıkar aşkosun dediğinede katılıyorum wallahi bu topicte dr.lar hakkında görüş söyleyince sıkıntı oluyor o yüzden susıyım ama üzücü birşey bu ferruh bey muayene ücreti almıyormuş helal olsun adam işi biliyor işte sonuçta sadece elle ve gözle muayene ediliyor sanırım ilk başta kızlar bu tahminim yanlışım varsa düzeltin ama ne bileyim ürolojiye gidersin ultrasonografi çeker fiziğe gidersin nöralterapi dener ona eywallahta iki çift lafa ayıp yani o para:umursamaz:

kızlar hakkaten seselina nasıl acaba leydi güzel fikir düşünmüşsün ya bende takip ediyordum ama artık yok endişelenmedim değilbilmiyorumkismile

aslılının bacakları bence harika olmuş maşallah kızlar tüm operasyon geçirenlere maşallah dr.larında eline sağlık güle güle gezin tozun yaşayın inşallahhkaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba bana cok soru soran olmus ozellıkle morluklarla ılgılı ancak ben hala fırsat bulup kontrole gıtmedım
morlukların enfeksıyondan olup olmadıgını sormustu bır arkadas hıc boyle bır prblem yasamadım ama benım lıpo yapılan her yerım koyu kaldı gercı yag verılen yer kadar mor degıl ama sanırım tek sebep benım tenım
ama doktora gıdınce detaylarıyla sorucam ve sıoze de yazıcam kızlar

bu arada ben onur erola yaptırdım soranlar ıcın daha detaylı soruları ozelden atarsanız cvap vermem kolay olur cunku sık sık gırmıyorum bu nedenle her msjı okuyamıyorum ozelden hc olmazsa maıle dusuyor okuyorumm
sevgıler

macrolane yapan var ama fiyat oyle 1000/1500 tl degil murat tezcan yapiyor sanirim bulent cihantimurda ben kasimda bir yag transferi daha yaptiracagim heralde ama sunu soyleye bilirim neredeyse 2 ay oldu ne morluk ne erime var ama bence benim bacaklarim hala ince(((

Allah korusun bizi böyle doktorlardan. Eğer Ankara'da yaşasaydım çoktan Ferruh beye ameliyat olmustum. Ama yine de yanıma bir destekçi bulursam gideceğim inşallah.
Ulvi Bey diyorki yağ aldıktan sonra canlı kök hücreleri birbirinden ayırmak için her bir kişiye özel tanesi 1250 € değerinde alet kullanıyorum. Ferruh beyin tüm ameliyat için aldığı para kadar yani :)
neyse daha fazla konusmayayım bari :)

demoniac hiç röntgen çektirdin mi? eğriliğin kemikten kaynaklandığından emin misin?

aykr o yazdıp editledigin mesajı tekrar yaz seni göreyim çok cesursan silme ben yokken
mademki yazmaya cesaretın var tutmaya da olsun
tükürdüğünü yalama

beren80 merhaba biraz anlatırmısın ameliyat kaç saat sürdü çıkınca ne zaman eve dönebildin?yürüyerek mi? ne kadar ödedin?ne zaman işe dönebildin? görüntü nasıl oldu? istediğin gibi mi? korse falan bişey kullandın mı? ay ne çok sordum yaa kusura bakma nolur çok merak ediyorum bende ameliyat olucam da
:kedi:

arkadaşlar nerdesiniz. nedir bu sessizlik... ameliyat olan arkadaşlar. nasılsınız. iyileşebildiniz mi? işe başladınız mı?

merhaba dior,
ben 20 mayıs ta ameliyat oldum.Bir kaç gün önce işe başladım, ameliyat sonrası işe başlayan arkadaşlar gibi değildim. Bünye meselesi sanırım, şu anda bile ayakta çok durduğum zaman acı hissedip hemen oturuyorum. Varis çorabı ise benim için tam bir işkence oldu, hala da öyle.. Bacaklarımdaki şişlik ne zaman inecek ve şekli ne zaman tam olarak belli olacak bilmiyorum ama şu andaki görünümlerinden hiç memnun değilim, doktor daha çok yeni şekli 1 aya kadar belli olur demişti, umarım öyle de olur. Diz kapağımın hemen altındaki kısım çok şiş, bileklerim ince, çok kötü bir görünümü var şu anda, bazen hiç yaptırmasaydım diyorum..

ANKAL öncelikle çok geçmiş olsun. Varis çorabından herkes şikayet ediyordu zaten. yani bir tek sana özgü bir durum değil. Hatırlarsan ilk ameliyat olduğunda ASLILI da hiç memnun değildi. Ama şişlikler inince gerçekten güzel görünüyordu. Bozma moralini. Büyük olasılıkla seninkide öyle olacaktır. Keşke yaptırmasaydım deme. Hep aklında kalacaktı. Hiç olmazsa sen cesaret edip denedin. Emin ol ağrılarda bir süre sonra geçecektir. Sonuçta ameliyat bu. ıyi haberlerini bekliyoruz. Tekrar geçmiş olsun.

Ankal, Çook geçmiş olsun. Umarım istediğin sonuca ulaşırsın. Hiç kolay bir durum değil. Hemen karar verme bence daha yeni ameliyat olmuşsun. Kime yaptırmıştın ameliyatı ? Resim var mı? Çok merak ettim. Benin bünyemde hiç kuvvetli değildir. Bende en çok bundan korkuyorum. Biraz daha detaylı anlatırsan özellikle resim eklersen çok memnun olurum. bu kış bişiler yaptırmayı düşünüyorum ben de

Ayrıca yağ transferi için Bursa'da tek alternatif Bülent Cihatimur gibi duruyor... Oooff ...Başka bu işi iyi yapan var mı burada bilemiyorum ((

DıGUCUM sen nasıl oldun. Sen ameliyattan sonra çok memnundun. Umarım hala öylesindir. Geçtimi ağrıların?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…