kızlar bugün ulvi güner'e muayeneye gittim. yanına girmeden önce 150 tl muayene ücreti aldılar. ücret alınca ayrıntıl olarak muayene yapacak ve tamamen konusmalarıyla beni tatmin edecek diye düşünmüştüm. şöyle bir bacaklarıma baktı. kök hücre tekniği ile yağ transferi yapacağını söyledi.
macrolane yöntemini yağı olmayan kişilere yaptığını belirtti.
yağ transferinin fiyatı 6000 tl. macrolane'nın fiyatı da 6000 tl. (macrolane 80 cc için)
biraz konuştuktan sonra sekteri içeri girdi ve doktor bey beklediğiniz telefon geldi dedi. ulvi bey daha soracağınız birşey var mı diye bile sormadan ayağa kalktı. yani kısacası güle güle dedi.
benim anladıım kadarıyla doktor muayene ücretlerinden çok iyi para kazanıyor. ameliyat fiyatlarını da yüksek tutarak arada bir ameliyat yapıyor. paralı kesime hitap ediyor yani. muayeneye gitmeyi düşünen arkadaşlar bu paraları göze alıyorlarsa gitsinler. doktor gülümsüyor falan ama samimiyetsiz geldi bana.
zeni geçmiş olsun inşallah bir daha böyle birşey yaşamassın ve etik hareket edenler karşına çıkar aşkosun dediğinede katılıyorum wallahi bu topicte dr.lar hakkında görüş söyleyince sıkıntı oluyor o yüzden susıyım ama üzücü birşey bu ferruh bey muayene ücreti almıyormuş helal olsun adam işi biliyor işte sonuçta sadece elle ve gözle muayene ediliyor sanırım ilk başta kızlar bu tahminim yanlışım varsa düzeltin ama ne bileyim ürolojiye gidersin ultrasonografi çeker fiziğe gidersin nöralterapi dener ona eywallahta iki çift lafa ayıp yani o para:umursamaz:
kızlar hakkaten seselina nasıl acaba leydi güzel fikir düşünmüşsün ya bende takip ediyordum ama artık yok endişelenmedim değilbilmiyorumkismile
aslılının bacakları bence harika olmuş maşallah kızlar tüm operasyon geçirenlere maşallah dr.larında eline sağlık güle güle gezin tozun yaşayın inşallahhkaydirigubbakcemile5
zeni bu işi sırf ticaret gibi gören bi çok doktor var malesef doktor beyin telefon görüşmeleri için ayrı bi odasımı varmış bende sekreterim banada yaptırırlar böyle numaralar bu amaliyat ve sonucu bizim için çok önemli maddiyat bi yana maneviyat olarak o yüzden doktor seçerken çok iyi düşünmek lazım gerekirse şehir dışında yaptır
Evet biraz uzun bir tedavi ama benim bacaklarım için yağ enjeksiyonu diğer arkadaşlarda olduğu gibi sonuç vermeyecek gibi. Eğrilik düzelse bana yetecek ondan bu yöntemi düşündüm ama karar veremedim daha...
Foruma üye olmadan önce ben de 1.5 ay nerdeyse en başından beri tüm konuları okudum :) Biraz yorucu oluyor tabi :)
merhaba dior,
ben 20 mayıs ta ameliyat oldum.Bir kaç gün önce işe başladım, ameliyat sonrası işe başlayan arkadaşlar gibi değildim. Bünye meselesi sanırım, şu anda bile ayakta çok durduğum zaman acı hissedip hemen oturuyorum. Varis çorabı ise benim için tam bir işkence oldu, hala da öyle.. Bacaklarımdaki şişlik ne zaman inecek ve şekli ne zaman tam olarak belli olacak bilmiyorum ama şu andaki görünümlerinden hiç memnun değilim, doktor daha çok yeni şekli 1 aya kadar belli olur demişti, umarım öyle de olur. Diz kapağımın hemen altındaki kısım çok şiş, bileklerim ince, çok kötü bir görünümü var şu anda, bazen hiç yaptırmasaydım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?