Ses seda yok. Oysa ben hergün merakla açıyorum bu sayfayı. Ameliyat olanların güzel haberlerini bekliyorum. Bülent Cihantimura gidicem galiba. Bursa için başka şansım yok gibi(((
Arkadaşlar kusura bakmayın ben bana soran arkadaşlara cevep yazmaya çalıştım ama tam kullanmayı bilmiyorum sanırım karıştı biraz..
Arkadaşlar kusura bakmayın ben bana soran arkadaşlara cevep yazmaya çalıştım ama tam kullanmayı bilmiyorum sanırım karıştı biraz..
Kızlar kusura bakmayın uzun zamandır yokum ama işe döndüm ve bir sürü iş beni bekliyormuş gelince öğrendim şimdi onlarla boğuşuyorum. Akşmaları da ev bakıyorum onun için giremiyorum internete. En kısa zamanda size durumumla ilgili bilgi vericem. Ama şu kadarını söyleyeyim benim kemikler yamuk olduğu için illaki %100 düzelme olmadı beklemiyordum da zaten ama %80 lik bir düzelme var. Daha önce de söylemiştim benim bacaklarım gerçketen yamuk. Hala varis çorabını çıkarmadım çünkü ameliyat olalı daha 2 hafta oldu. Çıkarınca resimleri ekleyeceğim.Kısacası ben şuanki görüntüden memnunum bu kadarını bile beklemiyordum. İnşallah erimez böyle kalır. Görüşmek üzere.
Digucum çok sevindim. Benim de 1,5 aya yakın oldu amlyt olalı. Maşallah eriyen bişey yok. Ama sağ bacağım sol bacağa göre çarpık kalmış, ama etek giyilmicek bgibi değil, fakat ben hala etek giymeye cesaret edemedim :)[/QUO
Merhaba Aslılı, senin sürecini takip etmiştim. Erime olmamasına çok sevindim inan. Ayrıca bacaklarının resimlerini de gördüm. İnan bana senin bacaklarının son hali bende olsa, etek giyer hiç çıkarmam. Etekle yatar kalkarım. Lütfen sen de giy :)
Beren merhaba.Ben de Ferruh beye ameliyat olmayi dusunuyorum.senin bacaklardaki probllem neydi?bende cok ince bacaklar,acaba faydasi olcakmi ameliyatin?ne tavsiye ediyorsun?
BERENCİM umarım şişlikler geçtikten sonra iki bacağınında simetrisi aynı olur. Belki şişlikten öyle görünüyordur. Hasan Fındık a yaptırdığımda daha az acı olmuştu diyorsun. Ama oda daha az yağ koymuş. Konulan Yağ miktarı artıkça acıda artıyormu acaba? Ne kadar zor bu bacak ameliyatı. Üstelik eriyip birde ikincisini denemek de ayrı bir zorluk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?