Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gop ile havaalanı arası uzakmııııııııııı ??????????????????

ya irem kusura bakma iş çok yoğun bu aralar ben sık sık bakamıyorum cevapsız bırakmışız seni,
evet iki vasıta, ama zor değil, havaalanı da uzaktır ama o da zor değil, ankarada her şekilde yolunu bulursun korkma
şu an ankarada olsam sana yardımcı olurdum üzüldüm şimdi

ben henüz olmadım 1 aydır okumaya çalışıyorum bu forumu, bir fikir edinebilirsem olacağım.
senin güzel haberlerini bekliyorum ama.

EDGE sen ameliyat olalı nerdeyse 4 ay olacak. Hiç erime varmı?

merhaba arkadaşlar giremiyorum biraz yoğunluk var bu aralar kusura bakmayın evet ben şubatta oldum erime bacakta var mı bilemiyorum yani zayıfladım biraz onun etkisimi yoksa erimeden mi bilemiyorum inanın ama hala hiç etek giymedim diyebilirim

melikeciğim bu macrolinedan bahsetmişsin rütuş olarak nasıl bişey belki bende rütuş olarak yaptırabilirim ikinci bir ameliyat hayatta daha casaret edemem yani ilkinde nasıl yaptım bilmiyorum :) ameliyat değil demişşin ne kadar sürüyor nasıl yapılıyor zararı varmıymış fiyatı nedir canım ne zaman yaptırcaksın istanbuldasın nasılsa olmadı bende gelirim nasıl yapılıyormuş bu merak ettim açıkçası

merhaba kızlar ben iremle beraberdim bugün yanına gittim maşallah iyiydi biraz mide bulantısı çekti hepsi o kadar havaalanına gittik uçakla dönücekti 20 45 de idi uçagı şuan uçaktadır telinide aldım uçaktan inince arıcam dilerim gönlüne göre olmuştur kıyafettini falan giydirmişlerdi pek bakamadım açtırmakta istemedim canı yanarsa die ama görünüş olarak güzel görünüyordu dilerim istedigi gibi olmustur ve hep öyle kalır tekrar geçmiş olsun canım güzel haberlerle beklıyoruz seni :)))

uçak biletini almamış olsaydı bize götürcektım aradık thy ı ama değiştirmediler gelmeniz gerek falan dediler aslında taksiyle gidilip değiştirilirdi şimdi aklıma geldi yaaaaa

iremle şimdi konustum uçaktan inmiş eve geçiyormus.... forumdan senı merak etmiş arkadaşlar dedim herkese sevgilerini yolladı.... mide bulantısı varmıs biraz hafif de agrısı varmıs ama dayanamıcak kadar diil dedi...bu arada iremcim hediyen için de çok teşk ederim canım benim ömür boyu hatıran olucak saklıcam biran önce iyileş inşlh....)

iremin iyi olduguna sevindim:))
darisi hepimize degilmi:)) temmuza az kaldi ahmet karacalari dusunuyordum ameliyat icin ama iki gundur dr ferruhun olumlu onuclarida dusundurdu ...karar vermeliyim..peki ankarayada diger arkadaslar da oldugu sekilde ucakla ayni gun gidip gelme olayini yaparsam...ooofff ooooffff

leydi...sana ne diyeyim bilmiyorum...bir insan bukadar mı iyi olur...
forumu takip ediyorum..irem için kesinlikle senin yaptığını yapardım..okadar kaygılanıyordum ki,aynı şehirde olsam kesinlikle senin yaptığını yapardım...
Dün gece hep irem i düşündüm..onca yolu gelecek..hiç bilmediği bir şehir...operasyon dersen...başlıbaşına bir dert...heyecan...belirsizlik..hemde tek başına...allahım onun yerinde olmayı hiç istemezdim diyordum sürekli...nasıl heyecanlı nekadar zor durumdadır kimbilir diye de sabaha kadar uyuyamadım...hep dua ettim allahım neolur yardım et diye..
Şimdi senin mesajını görünce nasıl sevindim nasıl..anlatamam.
Nasıl biri olduğunu zaten biliyordum ama,bukadarını beklemiyordum..
İnsanlığın için seni tebrik ediyorum.
Allah herşeyin engüzelini..bu güzel gönlüne göre versin canım.

hiciv canım çok teşk ederim güzel dileklerin için.... bu forumda olan tüm arkadaşlar yani sizlerde benim için öylesiniz hepiniz bitanesiniz.... saol canım... yeterki kurtulsun herkes bu dertten o bize yeter biz burda biriz olumunekankayizsmile

LEYDı harikasın. Yaptığın bütün iyilikler fazlasıyla sana dönsün. ırem in uçakla dönmesine ve iyi olmasınada sevindim.

merhaba arkadaslar:) ben ameliyat oldum dun evet.bu arada leydi gerçekten bana cok yardimci oldu.ameliyattan sonra gözünü açınca basinda birinin yaninda olması sana destek olması cok guzel bir sey. allah razi olsun.her sey istedigi gibi olsun inş.ömür boyu dua edicem. tabi sizlerede dua edicem arkadaşlar.beni merak etmeniz düşünmeniz bile yanimda olmuş kadar oldu.:) biraz bilgi vereyim. belki bi care olur. ameliyat ucreti 2500 tl ama nakit alın yanınıza yoksa kart cekerlerse %10 fazla (2750tl) aliyolarmıs. ben persembe karar verdim cuma ameliyat oldum arkadaslar.düsün düsün nereye kadar.karar verin ve hareke gecin.beklemek daha kötü. ferruh beyin muayenehanesinde ameliyat oldum. sabah 11 de gittim biraz yogundu ve dr.gec gelmişti 2 de ameliyata girdim. korkulacak hicbir şey yok sedasyon yöntemiyle uyutuyorlar.tam narkoz değilmiş bu yoksa kendine gelmen zaman alıyor.2de ameliyata girdim.gözümü açtım giyiniktim.hemsire kızlar beni giydirmislerdi.kendimi o an rahat hissettim. az basim donuyordu o kadar.leydiyi de yanimda görünce öyle mutlu oldumki zzaten.allah razı olsun beni ucaga kadar goturdu.ameliyattan sonra yuruyememe gibi bir durumum olmadı.hatta koşabilirdimde:) ignede yapmıslardı agrı kesici. aksam eve geldim rahat rahat yurudum.fakat bugun ilkgunude olması sebebiyle agrilarim cok değil ama yuruyemiyorum dogrulamıyorum zorlanıyorum.şiddetli agrı yok inanın ilac alıyosunuz zaten ama yuruyemiyorum cok zor wc ye gidiyorumeğilmek felan zor.vucudumun farklı bolgelerinden yag aldılar kalca diz ve karın gibi. kök hucre ile oldugu icin kalıcı bir yontem.yani erime pek gorulmuyor ve 3ayda bi transfer yaptırılmıyor.bi senelik hastaların fotolarını gosterdi gayet duzgundu.sunu soylemek istiyorum manken bacaklı olmuyorsunuz belki tam boslukta kapanmıyor bacagın durumuna gore.ama en azından bacak duzgun gorunuyor.ben bunun için şükrediyorum.bu gunlerde gecicek inş. ilk gunler zor olması normal.ama ben ferruh beyi tavsiye ederim.ve uygunda ben 6milyarı nerden bulucamda gidicem.baska dr.lar cok pahalı.butcenize gore davranın tabiki.durumunuz iyiyse en iyi luks yerde olun ilgileri artar mutlaka.bana dualarınızı eksik etmeyin. bende sizin dua edicem arkadaslar.

dior teşkler canım kim olsa aynısını yapardı:)
irem canım tekrar geçmiş olsun korseni giy ayaklarını dik dinlen zaten biliyosun... duan içinde ayrıca teşkler canım bendimde dualarım sizlerle hepinizle... dilerim gönlüne göre olmuştur öptüm:)

irem canım geçmiş olsun..şükürler olsun bu işi hayırlısıyla atlatmışsın...iyi olmana çok çok çok sevindim.
cesaretin için de ayrıca tebrik ediyorum seni...
ınşallah istediğin gibi olmuştur...olmasa bile neolursa olsun eskisinden daha iyi olmuştur.
Bu işi olumlu bir şekilde başarmış olman bile güzel canım..
Sıcağı sıcağına bizleri bilgilendirdiğin için de teşekkürler...
Sakın buradan uzaklaşma..habersiz bırakma bizleri...
mutlu günler diliyorum canım.

ELAYCAN nasıl acaba? oda yok epeydir. umarım memnundur son halinden. MELıKE ne zaman yaptıracaksın dolguyu tarih belli mi? dolgudan sonra da çorap giyilecekmiymiş?

Ben hala dolguyu bekliyorum canım .ilaç yurtdışından gelecek
ama ne ara gelecek bilmiyorum.Tatil dönemime denk gelirse mecburen ertelemek zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…