arkadaşlar aynı dertten yakınıyorum insanın psikolojisini çok yıpratıyor ben de biran önce ameliyat olmak istiyorum yazdıklarınızı hep takip edicem gerçekten birbirimize yol gösterebiliriz.irem inşallah herşey gönlünce olur güzel haberlerini bekliyoruz
bu gece binicem otobuse.yarin sabahin korunde ankaradayim:) nasil bulucam napicam bilmiyorum otogardan gop yakin mi???? ferruh beye ameliyat olucam arkadaslar. heyecanlıyım. pinkred bence sen de fazla bekleme.düşünmekten kafayı yiyiyor insan.ben çok araştırdım. artık birazda kısmet. inş. iyi olur.
ya tek merakım endişem ameliyattan sonra otobus yolculuğu yapacak olmam.uzun yol oldugu icin problem yaratırmı endişe ediyorum. ama her şeyi göze aldım.sonuçta implant değil. herkes yürüyebildiğini söylüyor ameliyattan sonra. bi on saat katlanacağım artık ameliyattan sonra ayrıca aile bireylerinin haberi olmaması da sıkıntı ama kimseye de soylenmiyor yaa::((
ıREMCıM şimdiden çok geçmişolsun. Umarım herşey yolunda gider. Ama ameliyattan sonra 10 saatlik yolculuk çekilmez. bari uçak varsa eğer uçakla dön. AYKR EDGE34 ameliyattan sonra hemen döndüler ama onlar uçakla döndüler.Ameliyatı bırak normal bir insanın bile 10 saatte bacakları ağrıyor şişiyor. Bunu bir kere daha düşün derim canım. Birde tek başına olacaksın. Sana yardımcı olan biride yok.
hic ameliyat olmadığım için endişe ediyorum evet haklısın. bugun bilet alırken gidiş dönüş uçak bileti alayım dedim ama tek uçak olduğu için yer yokmuş. kaldım boyle((sen ameliyat oldunmu dior
irem terminalden gop araba ile 15 dk
toplu taşıma kullanmak istersen aştiden ankaraya bin kızılaya git, aştinin güvenpark çıkışından çıktığın zaman gop otobüslerini göreceksin.
Arkadaslar ben 10 mayista Ahmet beye oldum 6250 YTL odedim. Superdry yontemi olmadi cunku yeterli yag yoktu. Geri kalani icin macrolane onerdi ama ben kabul etmedim.
İremciğim senin güzel sonuçlarını bekliyoruz.Ben de sizlerden cesaret alarak kendim için ne gerekiyorsa inşallah yapıcam yoksa bu dert beni bitirecek boshayallersmile
ırem'i çok merak ettim. O halde nasıl yolculuk yapacak bu kız ( Keşke ankara olsam giderdim yanına .. Çoz üzüldüm şimdi. Yalnız çok zor bi durum. allahım ona yardımcı olsun nolur. Herşey kolayca olup bitiversin.