Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar, size cok komik bir itirafta bulunacagim, ben yillarca dar pantolon ve ustune cizme giyerken cizmenin o bos yerine 3 e katkadigim bir corap koyaridim, tavsiye ederim ise yariyor:)

5-6 sene önce süet çorap gibi ince botlar modaydı o zamanlar ben de bir iki kez boşluğa çorap koyup etek giymiştim çok da güzel olmuştu, ancak daha sonra birinin yanında botlarımı çıkarmak zorunda kalırım diye çok tırsmış bırakmıştım çorap koymayı, eteği de tabi ))))))))))

Arkadaslar,

Bana acele Ankara da macrolane dolgu yapan bir doktor tavsiye eder misiniz? Biraz once bacaklarimin resmini cektip fotoshopladim ve anladim ki dizlerin arasindaki bosluk dolunca daha iyi duruyor... Hemen pazartesi yaptirmam lazim :) Lutfeeeen cok acele....

ankarada ferruh bingöl yapıyormus jezabel macrolane... hatta penis bile yapmıs afedersiniz:)))) burdan bir arkadaş yazmıstı.... ama tabi iyi araştırmak lazım macrolane yerine kendi yagını neden tercih etmiyorsun sonucta oda eriyor tabi karar senın tşkler arkadaşlar tekrar

Jazebel
macrolanenin 2 çeşidi var 20'lik göğüs bolgesi için kullanılıyormuş daha yumuşak 30'luk ise bacak ve kalçada kullanılıyormuş.su sıralarda malesef 30 lük piyasada yok yurtdışından geliyormuş ben ithalatcisi ile görüştüm q med diye bir firma getiriyor.10cc yaklaşık 130 Euro civarında.
Yalnız ben anlayamadım sen çok kalın dıyordun macro yaptırırsan daha da kalın bir görüntü olusmazmi canım.
buarada ben senin bacaklarını çok beğenmiştim bence gerek yok ama sen bilirsin tabiki

leydi...bak şimdi sana çok kızdım!
kötü kötü diye beğenmediğin bacaklar buysa...biz dönüp dönüp ağlayalım halimize!
yok yok sen bizle dalga geçiyordursun inşallah...
Yemin ediyorum bu bacaklar bende olsaydı, operasyon falan hiç aklıma bile gelmezdi..eminim.
başka bişey demiyorum.

Kızlar ben bugün biraz deli cesaretiyle gidip kendime ayakkabı aldim Flo dan ayakkabı polarıs marka bu gladyatör dedikleri ayakkabıların onu kapalı yazlık çizme gibi olanları egriligi kapatmıyor ama dikkat çekmiyor yani eğri olduğunu anlamak için çok dikkat etmek lazım. Baktım güzel duruyor hemen aldım :) beğenipde alamadığım bı elbise vardı onuda aldım :) ayakkabının resmini ekliycem size kızlar. ınsallah giyerken son anda cesaretimi kaybetmem :) Bu arada silikonlu çorap fikride supermis :) çorabın icine vatka fln diksek olurmu acaba :)
leydicim bacakların çok güzel benimkiler okadar olsa daha bisey istemezdim:) etek gitmeyerek kendine haksızlık yapıyorsun bence:) hemen giy bigun klasik topuklularla bı gün spor ayakkabilarla off off bende de okadar olsaydı keske

Son düzenleme:
hiciv canım çok tşkler....) yok nie dalga geçiyim olurmu... işte herkesin beklentisi farklı ben zaten hiç bir zaman kötü demedim ama aradakı açıklık olmasa istediğim gibi olurdu tam dedim yoksa şükrediyorum herzaman halime işte biraz alışkanlık meselesi giyinmek

LEYDı sana bir soru sormuştum. Ama yazılanlar çok olunca i farketmedin galiba. Senin ameliyatının üzerinden epey zaman geçti. Ameliyat yerlerinde morluk yada iz kaldımı? Zaman zaman ağrı hissettiğin oluyor mu?

Sevgili Leydi,
Fotoshop`u ben bilgisayarcima yukletmistim. Ben macrolane i sadece tam diz icindeki minik oyuga yaptirmak istiyorum. Azicik bisey yani... O yuzden macrolane tercih ettim. Azicik bi yag icin de ameliyat olamam... Ben Ferruh Bingol le bi goruseyim... Muayne ucreti aliyor mu acaba???

yok canım muayene ücreti almıyormuş.bende mail atmıştım ordan biliyorum ücretsiz demişti...cesaretimi toplayabilirsem bende gidip görüşmek istiyorum...bu arada eğer görüşürsen bizi de bilgilendir lütfen

Ben herhalde yarin yada pazartesi giderim, sizler ne konuda bilgi istiyorsunuz? Yani ben azicik bi macrolane icin gidecegim, ne sormami istersiniz?

dior canım görmemişim sanırım kusura bakma morluk yok agrı sızı yok ama biyere çarptıgım zaman ufakta olsa yada biri bastırırak dokunursa ozaman biraz agrı oluyo oda normal galiba
jezabel amelıyat olmana gerek yok kı şırınyagla çekiyolarmıs yagı kan alır gibi:)) sana konulacak yag zaten cok az olur çünkü görmüştüm dediğin bölgeyi tabiki sen daha iyisini bilirsin

Ben herhalde yarin yada pazartesi giderim, sizler ne konuda bilgi istiyorsunuz? Yani ben azicik bi macrolane icin gidecegim, ne sormami istersiniz?

macrolane ne kadar kalıcı onu sor mesela...macrolane yaptırdıktan sonra hemen işe dönebilirmiyiz ertesi gün gibi....bir de fiyat konusu tabii yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…