Bacak dolgusu yaptıran var mı?

DıGUCUM saol canım tavsiyen için belki aradakı boşluga düşünebilirim tabi cok cok sonra bu arada sende ankaradasın sanırım bütün ankaradakı bayanlar bigün buluşsak olmamı:))

Son düzenleme:
demoniac güzel olmus canım değişik bir tarz birleştirmezsen farkedilmez die düşünüyorum buketcim ekleyim tekrar resim sende bak:))))))))

yahu bana da özel mesajla gönder bari ya geç giriyorum ya erken çıkıyorum
bana daaaa bana daaaa
öf hafiye olduk ben tembel insanım halbüki bu kadar takip ettiğim bi forum daha yok allah sizi inandırsın

Kızlar...gecenin bu saatinde araştırma çalışmaları :)) yaparken..google de bir site buldum..çevirisi yapılmış ama pek fazla anlaşılamıyor....
Linki yazayım..bi bakın isterseniz..özellikle de sol taraftaki ''fotograflar'' kısmına.

Arkadaşlar özür diliyorum.. heyecanla siteyi tam incelemeden yazmışım (
Şu bilindik ıLLAZAROV mudur nedir! aynı konu olduğunu bilemedim üzgünüm....
ama orada KOZMETOLOJı falan görünce..değişik bir yöntem zannettim...yani dıştan destekli bir aletmiş gibi geldi fotoğraflara bakınca...
Ne güzelde kandırıyorlar insanı...o aleti takıyorsun...hooop düzeliyor
sanki!
Tekrar özür diliyorum.

merhaba arkadaşlar
bugün aylar sonra bu konuya tekrar baktım. neden aylar sonra derseniz umutlarım söndüğünden bakmaktan kaçmıştım. o kadar zayıf bacaklarım varki ne etek ne dar pantolon giyemiyourm. önce yağ enjeksiyonunu öğrenmiştm sonra araştırdığımda anladımki vücudumdan çıkıcak yağ yeterli olmıycak yada ben artık o kadar taktımki kafama kesin yetmez diye bakıyorum olaya çünkü gerçekten çok zayıf bacaklarım var sopa gibi. sonra silikonu araştırdım ama ondanda korktum çünkü dans ediyorum ve ilerde bunu engeliycek bi duruma yol açmasından korktum görüntü olarakda bileklerim çok ince kalır diye çekiniyorum. o yöntemdede kararsız kaldım yani.o yüxden daha fazla araştırmak istemedm uzun süre uzak kalmak istedim ama yaz geldi ve yine kaçamıycağımı anladım artık kurtulmak istiyorum bu eksiklik duygusundan ama neyapıcam hangi yöntemin peşine düşücem bilemez oldum.yağ enjeksiyonu olurda erirse yine umutlarımın sönmesinden ve tekrar aynı ameliyatı omak zorundA kalmaktan korkuyorum bi okadarda maliyeti tekrar kaşılamak çok çok zor.silikonun çok zayıf olan bacağımda kötü durmasında korkuyorum ve sorun çıkarmasından bileklerim çok ince onlar neolcak ozaman bilmiyorum .anlıycağınız artık bıktım ve tek olmam gereken ameliyat bacaklarımda değil daha önce burun ameliyatı oldum ve tekrar olmam gerek çünkü şekilde fazlaca sorun var ayrıca zayıflıktan göğüslerimde nasibini aldğı için artık onlarada katlanamaz duruma geldim inanın bunlar takıntı değil gerçekten problemli bir vücudum var ve ben hayatımı zorlaştırdığını düşünüyorum artık normal yaşamak istiyorum istediklerimi giymek kırksaat düşünmemek insanın bir yeri probemli oldumu sorun çok olmuyor en azından sadece orayı düşünüyor ama benm evden giyinip çıkmam kadar uzun bir süre yok etek giysem olmaz dar pantolon giysem olmaz hadi altı hhallettim sütyen dolgulu ötesi olmalı giydiğim tişört daha kalıplı göstermeli sürekli bi ayarlama içindeyim ve inanın çok yoruldum.artık yavaş yavaş bunlardan kurtulmak istiyorum ama nerden başlıycağımda bilmiyorum.işte bu yüzden bi süre hiçbişeyle ilgilenmemeye karar verdim estetik adına ama harekete geçmeye başlama zamanı bide daha önce istesemde ameliyat olamazdım çünkü akne tedavisi gçrdüm ve bu sürede kullandığım ilaç ameliyat olmamı engelliyor ilacı bırakalı bikaç ay oldu ve ameliyat için 6 ayın dolmasın beklemeliyim.anlıycağınız sürekli bi engelle karşı karşıyayım( umarım herkes istediği bacaklara sahip olur sorunsuz ve hepimiz artık mutlu oluruz tek istediğim bu

Merhaba Pamuk. Seni anlıyorum. Evet insan şükretmesini bilmelii yetinmeli, belkide hiç bacağı olmayanları görüp sevinmeli ama olmuyor. Görsellik önemli. Çarşafla gezilmiyor ki. ınsan rahatça giyinip salına salına gezmek istiyor. Utanmadan. Kafası rahat bir şekilde yani. Bazen düşünüyorum. Allahım beni bu bacaklarla yararttın. Neden beğenmiyorum diyorum kendime. Ama bu mutlu yapmıyor beni. Ben çok güzel manken bacağı istemiyorum. ıdare eden, göze batmayan bacak istiyorum. Mini etek giyip bacak gösterisi yapmak istemiyorum. Yazın sıcağında hiç değilse dizlerimde bir eteği rahatça giyebilmek istiyorum. Güzellik göreceki bir şey belki ama çirkin oan şey de hep çirkin işte. Çarpık bir bacak nerden nasıl bakarsan bak çarpık. Bu da insanı huzursuz etmeye yetiyor. Teknoloji gelişiyor. ama bu sorun sanki tam olarak çözülemiyor. Emin olamadığım bir yönteme onca para vereceğim acılar çekerek. Sonra 6 ay sonra eskisine dönecek. Bu çok kötü. Daha kalıcı bir çare olmalı.

Arkaşdaşlar, Eskiler, Şu güzel bacaklara sahip olup da bir daha dönmeyenler. Sizlerden bilgi bekliyoruz. Umut bekliyoruz. Biz de sıradayız. Biz de yeni hallerimizi sevinçle eklemek istiyoruz. Ama bunun için sizin bilgilendirmelerinize ihtiyacımız var. Bir ses verin nolur ? Kötü olduysa sonuçlar gene de bilgi verin. Bize örnek olun. ıyi ya da kötü. Lütfen kendinize saklamayın ((((((((((((((((((

Hayatta sağlıklı ve düzgün bir vücuda sahip olmak ne büyük bir lüksmüş. Tamam sağlık çok önemli ama yetmiyor bir yerde. Düzgün vücutlu olup hasta olmanında bir güzelliği yok. Düzgün vücuttan kastım manken vücudu değil. Boyla orantılı bir kilo, düzgün bacak ve kollar ,sağlıklı güzel bir cilt... Ve evden çıkarken neremi saklasam diye düşünmeden çıkabilmek... NE BÜYÜK BıR LÜKSMÜŞ TANRIM...

Arkadaşlar herkes bir yerlerini beğenmiyor gidip yaptırıyor. Ama en şanssızı biziz. En zor olanı bacak ameliyatı. Tüm vücudu çeken organ. Ve tam olarak MALESEF bir çaresi yok. Daha önce forumda bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlamıyorum. Demiştiki ; bacaklarımızı keşke bir aletin içine koysak oda güzel şekilli olarak çıkarsa :))) Çok hoşuma gitmişti. Kim bilir belki biz görmeyiz ama gelecek nesiller böyle bir yöntemi görür. Ve bu dertten kurtulur.

Off yaaa. Evet lüks. Öyle görünüyor ki bu iş bir ameliyatla olmuyor. Hersene hiç olmadı 2 senede bir en az 4000 TL ayırcan bu iş için... Bi de ay eridi vay erimedi korkusu var ( Ameliyat çilesini saymıyorum bile... Evet galiba bir lüks artı çileee (((((

Sevgili Pamuk,

Inan seni cok iyi anliyorum...ama bilmeni isterim ki, kusursuz vucut diye birsey yok, olanlarda zaten ya manken ya fotomodel falan oluyor. Cevrende kac insan var gercekten vucudu ile ilgili sorunu olmayan? Bacagin ince olmasi, vucudunun diger yerleri ile orantili oldugu surece bence bir kusur degil, bircok insanin hosuna bile gidiyor. Ama egri olmasi, gercekten buyuk bir kusur... Heleki bir yuzunuz guzel, havasi yerinde biriyseniz, bacaklarinizin gorunmesinden iyice korkar oluyorsunuz. Mesela bir erkek arkadasiniz var, sizi cok begeniyor, sonra sizi tatile cagiriyor... Iste kabus o zaman basliyor... Evlendigim zaman ne halt edecegim ben diye dusunuyor insan, Tam bir karabasan....Hele ki bir de bizim ulkemizde... Amerikalilarda meme bizde bacak hastaligi...

Sanki kucukken bir program izlemistim, Peter Ustunov diye bir adam vardi, uzay cagi teknolojisi ile ilgili bir program, orda lazer gibi bir aletle egri kemikleri duzeltiyorlardi :)

DİGUCUM saol canım tavsiyen için belki aradakı boşluga düşünebilirim tabi cok cok sonra bu arada sende ankaradasın sanırım bütün ankaradakı bayanlar bigün buluşsak olmamı:))

Ben varım buluşmaya hatta süper bir fikir harika olur. Ben akşam 6 da işten çıkıyorum ya 6 dan sonra buluşalım ya da öğle araları 12-2 arası bana uyar. Benim iş yerim biraz ters bi yerde onun için Ankamall buluşma yeri olarak super olur :) kızlar buluşmak isteyenler burdan haberleşip bi gün ayarlayalım

Merhaba kızlar,

Dün lise hayatımdan sonra ilk kez etek/elbise giydim. O ayakkabılar olmasa gene giymezdim. Allahtan bacaklarım ince değil sadece yamuklardı. Kimsenin dikkatini çekmedi senelerdir iş yerinde "hiç" etek giymeyince herkes bendeki farklılığı anlamakla değişikliğe alışmakla uğraştı :) Kendimi çok iyi hissettim ama o çizmeye benzer ayakkabılarla nekadar daha etek giyerim bilemiyorum sadece geçici bir çözüm bu... Size katılıyorum kızlar estetik eksikliğimiz keşke bacak değil de başka bir yer olsaydı. En zoru bacak gerçekten. Bugün kendimi kötü hissediyorum. Arkadaşım kapri pantalon altınada converse ayakkabı giymiş çok güzel olmuş. Ben gene kotumu giydim ve çıktım. Yaz aylarından nefret ediyorum. Jezabel keşke bi kalıp olsa bacağımızı soksak dümdüz çıksa :) Ben bazen uyanınca kontrol ediyorum. Annemde yazık dua ediyor. Mucize olacak ya sabah kalkınca dümdüz olacak...
Leydicim, ben de Ankaradayım. ış yerinde olmazsam ya da mesai olduğu zamana denk gelmezse ben gelirim buluşmaya, ama bir şartla :) Etek giyersen kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ama giysen fena olmaz :jeyyar:

Son düzenleme:

Canım ben de 6 da çıkıyorum işten. Ankamall benim için de çok iyi bi yer Öğle arasında bana uymaz 1 saat vakit var çünkü, yetişemem...

ben ameliyat yaptıralı 1 yılı geçti ve erime olmadı. Bacaklarım aynı ..Dr. Cihantimur yöntemi 1 kerelik bir yöntem ve gerçekten bende işe yaradı...tabi hiç sigara kullanmıyor olmamın ve doktorun söylediği herşeye uymamın da büyük etkisi var..artık etek elbise giyip bacaklarımı düşünmeden yani dert etmeden dolaşabiliyorum..binlerce kez şükürler olsun...darısı hepinizin başına arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…