Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar merhaba,
foruma yazı yazmıyorum ama hergün girip okuyorum yazdıklarınızı.Resim ekleyeceğim ama bir türlü zamanım olmuyor bu ara düğün hazırlıklarıyla uğraştığım için iş çıkışı hep dışardayım 11 gibi eve kendmii zor atıp hemen uyuyorum. ama aklımda, fırsat bulur bulmaz resim çekip ekleyeceğim.

bugün ameliyat olalı tam 1 ay oldu. Bacaklarımdaki morluklar hafif siyah bir leke gib iduruyor dikkatli bakınca belli oluyor, bacaklarıma dokunduğumda çok hafif de olsa acıyo, hızlı hareket ettiğimde sonradan yağ eklenne yerler hareket ediyor sanki. Ama ben bunları normal olarak karşılıyorum çünkü her ne kadar estetik de olsa sonuçta bir ameliyat geçirdim ve 1 ayda tamamen düzelmenin mumkun olmadığını düşünüyorum. Elimizi kestiğimizde bile yatanın tam kapanması, izinin yok olması 1 ayı buluyor.

Şimdilik bir erime yok gibi inşallah boyle kalır. Bu pazartesiden itibaren etek giymeye başlamdımbile tabi siyah çorapla giyiyorumki bacaktaki hafif siyahlık belli olmasın diye :)

Bacaklarımın arasındaki boşluk tam olarak kapanmadı. zaten kapanamazda çünkü benim bacaklarım çok yamuktu doktor oranın hepsini doldurmaya kalksa bacaklarım çok çok kaln ve çirkin olurdu. Bu görüntüden memnunum anlayacağınız, benim için yeterli. Bacaklarımın arası kapanmıyor ama yamuk da durmuyor.

Sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirsiniz.Sevgiler...

Digucüm, çok çok çok geçmiş olsun. Umarım hep böyle kalır bacakların. Resimelrini sabırsızlıkla bekliyorum. Feruh bey di dimi doktorun ?

Elbiseli resim ekliyorum leydicim :) Ama silicem akşama ya da yarın ayakkabı farklı olduğundan bacaklarımı inceleme fırsatı bulamazlar umarım :)) ayakkabının arkasıda açık sadece bantlar var cırt cırtlı birde bacaklarımı çok birbirlerine yakın tutmazsam dikkat çekmez umarım :Saruboceq:

Son düzenleme:
Ben herhalde yarin yada pazartesi giderim, sizler ne konuda bilgi istiyorsunuz? Yani ben azicik bi macrolane icin gidecegim, ne sormami istersiniz?

Canım, muayene ücreti almıyor Ferruh Bey, benimde içinde bir soru sorarsan çok sevinirim :) Direk çarpık bacaklara uyguladığı zaman iyi sonuç elde ediyor mu? Yağ enjektede olduğu gibi doğal bir görünüm veriyor mu? Ben macrolane sitesinden bakmıştım ordaki bacaklar güzel gözükmüyordu. Bacağa macrolane dolgu yaptığı kişilerin resmi varsa bizim için bakarsan onlara süper olur canım. Çok teşekkürler.

....................................................

Leydicim ben senin nasıl bacak sitediğini anladım. Senin bacakların gayet güzel hiç gerek yok aslında yeni bir operasyona ama illa yaptırcam diyorsan Ferruh Bey'i tercih edebilirsin. Nedenine gelince biliyorsunki ben de bu foruma başındna sonuna kadar okudum ve herkesin resimlerini inceledim hatta incelediğim yetmedi bütün bacak reismlerinin çıktısını aldım ve fark ettiğim şu oldu Ferruh bey bacağı gerçekten yamuk olmayan ve arası kapanma ihtimali olan kişilerin bacaklarını tam senin istediğin gibi şekilli yapmış hatta benim bacaklarımı da şekilli yaptı ama benimkilerin hala arası kapanmıyor çünkü çok yamuktu kapanmasına imkan yoktu.

Ben Ferruh bey'in operasyonlarının hepsini tabi arkadaşların ekledikleri kadarının çıktısını aldığım resimlerle birlikte doktorun yolunu tutum tabi doktor bey çok şaşırdı bu kadarresim ben de bile yok sanırım dedi :) ben gösterdim şu gibi olsun bu gibi olmasın falan falan. Bana rahat olmamı sonuçtan memnun kalacağımı söyledi gerçekten şimdilik öyle de oldu.

Sen de isterse foruma resim koyna arkadaşların resimlerini bir daha incele belki yol gösterici oluır. Ama ilk baştada söylediğim gibi ameliyata hiç ihtiyacın yok illa yaptırcam diyorsan sana tavsiyemi yazdım.
Sevgiler...

Sanırım, bu konuda fiyat ve de sonuç açısından en iyi doktor Ferruh bey. Ferruh beye olanların hepsi memnun. Sonuçları da gördüm. Gayet iyi. Ama tabi ben Bursayım. Bu da benim için kötü. Bursadan ankaraya uçak ta yok. En az 5 saat yol. Evde çoluk çocuk. Allahım. Ferruh bey Bursaya da gelse burda bir klinik açsa olmaz mı?????

Kızlar, şimdi öyle eski sayfaları okudum. Neler neler var. Ama eskilerden de pek kişi kalmamış yani. Mesela papatya tarlası var. Onun sonuç epey güzel olmuş. Hasan Fındık yapmış. Ama son durum nasıl bilemem. Bir bilgi verse bize keşke. Ve sarpo o da yok ortada. Bacakladan kurtulanların çoğu kaçmış gitmiş galiba. Sesleniyorum onlara.... Kızlar bilgi verin lütfen ......

evet canım haklısın yaa....bende sarponun bacaklarını çok beğenmiştim ama birdaha gelmedi topiğe.....SARPOOO nerdesin yaa :gitme:

Hiciv, bimiyorrdum uçak olduğunu. Sevindim. Araştırayım bunu :))) Ameliyat için kendimi ikna ettim de bi de evdekileri etmek var. Parayı toplasam bi söliicem ama Ooooooooooof ((((

demoniac güzel olmus canım değişik bir tarz birleştirmezsen farkedilmez die düşünüyorum buketcim ekleyim tekrar resim sende bak:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…