Bacak dolgusu yaptıran var mı?

TULSA bacakların gerçekten çok güzel olmuş, hiç tereddüt etme, ne giymek istiyorsan giy bence keyfini çıkar bu yaz günlerinde, ben çok beğendim, hiç kusur yok, GÜLE GÜLE KULLAN :)

Cevabın için çok teşekkür ederim, ben masa başı bir işte çalışıyorum ancak 14 gün üst üste izin kullanamam, belki Kurban bayramı öncesine getirebilirim ameliyatı bir hafta da izin alsam iyice dinlenip dönerim süper olur... resim de eklersen çok seviniriz.... :)

bu kesinlikle tulsayaydı bence de hiç kusur yok rahaat rahat giy eteğini arkadaşım
o izin işi de sakat hakkaten nasıl yapıcaksak

dior hayır morluk ilk hafta oldu..benim de ödüm patladı ya gecmezse 1-2 ay diye..2. haftadan itibaren hiçbiri kalmadı. Ağrım acım benim hiç olmadı..kesi izi yok nerdeyse..daha dogrusu kesi yok..iğne ucu gibi düşünün izleri. Şunu söyleyeyim tavsiye olarak..Vucuduma olabilecek en az hasar gelsin, agrı acı olmasın, hemen iyileşeyim, paraya da kıyarım derseniz Ahmet bey...yok eger benden çok çok yağ alınsın, bol bol bacaklara konulsun derseniz başka doktor bulun derim, hele de yağınız azsa..Ahmet bey vücudu fazla zorlamadan yapıyor ne yapacaksa..tabi bu benim fikrim.

Kaç saat sürmüştü ameliyat?

canlar resim eklemeyi soruyosanız hızlı resime girin gogeldan göz atın tuşundan resimi ekleyin altından da mesaj panoları yazanı seçin resim eklenince en alttakı linki kopyala yapıp burdaki grafik ekle butonuna tıklayıp açılan kutucuga yapıştırın resim yüklenir hadi yükleyinde gözlerimiz şenlensin kaydirigubbakcemile2

dior hayır morluk ilk hafta oldu..benim de ödüm patladı ya gecmezse 1-2 ay diye..2. haftadan itibaren hiçbiri kalmadı. Ağrım acım benim hiç olmadı..kesi izi yok nerdeyse..daha dogrusu kesi yok..iğne ucu gibi düşünün izleri. Şunu söyleyeyim tavsiye olarak..Vucuduma olabilecek en az hasar gelsin, agrı acı olmasın, hemen iyileşeyim, paraya da kıyarım derseniz Ahmet bey...yok eger benden çok çok yağ alınsın, bol bol bacaklara konulsun derseniz başka doktor bulun derim, hele de yağınız azsa..Ahmet bey vücudu fazla zorlamadan yapıyor ne yapacaksa..tabi bu benim fikrim. TULSA gerçekten ahmet beye yaptıranlar çok acı hissetmiyor gibi geldi banada. Eski resminide eklersen çok seviniriz.

ekleyemedim fotoyu ohaoldumsmile
ne hizliresimden ne buradan. buradaki atac kismi aktif degil bende.
hizli resimde sorun veriyor acilmiyo. pc yi kilitliyor

ekleyemedim fotoyu ohaoldumsmile
ne hizliresimden ne buradan. buradaki atac kismi aktif degil bende.
hizli resimde sorun veriyor acilmiyo. pc yi kilitliyor

minici mesaj sayın 50 olmadan resim ekleyemezsin zaten canım onun için ataç kısmı aktif değildir.

Bugün sabah PTT den aldım tabanlığı. ış yerinde babetlerimle denedim. Hiç bir değişiklik olmadı. Paketin üzerinde hep topuklu ayakkabı ile gösteriyor. Eve gidince birde yopuklu ayakkabıyla deniycem. Umarım onunla işe yarar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…