Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ınsallah ıse yarar..ama bence bu tabalıgı anlık bır degısım ıcın degılde sankı sureklı kullanırsan kemıklerde boyle degısıklık olur dıe satmaya calısıyorlar..tabıkı degısme olmaz da oylee dıolar gıbıme gelıor benım en bastan beri...

bu arada topuklu ıle olan denemenı beklıyoruzz....olumunekankayizsmile

Kemikleri düzelteceğine inanmıyorum canım. Keşke düzeltse 24 saat çıkarmam ama nerde... Okadar kolay olsa 7 liraya satmazlar o tabanlığı sempatiksalakcinni

Topuklu ayakkabıyla denedim. Açıklığı çok az kapattı yani bacaklarında çok az eğrilik olan birisinde daha iyi sonuç verebilir. Benim yamukları düzelmek için bir karış açı koymaları gerekir oraya :çok üzgünüm:

Resimde çektim birde siz bakın bakalım benim gördüğüm çok az değişimi görecek misiniz :) Deneyene kadar çok umutluydum fazla birşey bekledim ya da resimler aldattı sanırım. Elbise beğenmiştim. Olursa hemen yarın onu alacaktım vs vs... Biraz fazla hayale kapıldım sanırım kötü hissediyorum şimdi..

Aynada biraz değişmiş gibi gelmişti ama resimler aynıymış gibi gözüküyor. Bakın bakalım bi fark varmı

Son düzenleme:
demoniac canım hemen pes etme dur bakalım resim koyarmısın tatlım bakalım bi birde giymeden koy aradakı farkı görelim

Evet eğimi arttırmak lazım. Ama bukadar eğim bile ayak bileğini biraz zorluyor. Fazlası nasıl olur bilmiyorum. Altına koycak bişeyler bulabilirsem ya da yapabilirsem eğimini arttırıp bakarım. Değişecek ümidiyle aynaya bakınca değişti gibi geldi resimleri görünce bende şaşırdım. Birde arkadan resim çekmiştim. O görüntü okadar kötüki bakamıyorum bile... kızlar sizin bacaklarınızda bukadar eğri mi?

demoniac tabanlığın dıştan içe doğru inceliyorsa, yani dışı kalın içeri doğru kalınlık azalıyorsa, türkiyede de satılıyor markası rehband'dı sanırım ya da ona benzer birşey. ortopedistler ihtiyacına uygun olanı yazıyorlar, hatta ayakkabının altına aynısını yaptırmanı isteyebiliyorlar açıyı artırmak için. şimdi sen bana belki kızıyosun ama ikinci kez aynı şeyi yazıcam tabanlık kullanacaksan (istersen) doktora danış. başka bir yerin dengesini bozabilirsin.
lütfen canını sıkma bunun işe yaramaması başka bir çözüm olmayacağı anlamına gelmiyor.

demoniac canım bencede fark yok biliyosun bende umutla senden haber bekliyordum bacak yapın benimkine çok benziyor gördüğüm kadarıyla sendede içlerde yağ sıkıntısı yok basış şeklin ya da kemikler yan sen ankarada oturuyosun hiç ortopediye gittinmi bence doktor böyle bir tabanlığın yükseltisini ayarlayabilir çok önce makins diye bir arkadaş ayak hastanesine gidecekti ama halen bir haber yok en azından ankarada ya da istanbulda oturan bir arkadaş ortopediye gitse de bu konuda neler yapılabilir ya da yapılamaz öğrensek

ben gittim aslında. kemiğin eğri olduğunu düşünüyordum çünkü eğri görünüyor ama doktor düz dedi. bu görüntünün pek çok sebebinin olabileceğini söyledi. dıştaki kasların fazla gelişmiş olması bile kemiği açı yapıyor gibi gösterebiliyormuş.

ha kemik gerçekten eğriyse yapılabilecekleri de konuştuk film çektirmeden önce. daha önce de burada bahsedilen illizarov metodunu uyguluyorlarmış ama arkadaşlar gerçekten zahmetli bir iş. doktorun anlattığı kadarıyla aktarabiliyorum, önce bir bacağı düzelttiklerini söyledi ki bu 4 ay kadar bir zaman alıyormuş, sonra diğer bacak. tabi bir dolu riski de var. ama herkesin sıkıntısı farklıdır bunu bilen bir uzmana sormak gerek. senin de dediğin gibi basış şekli bile sorun olabilir.

işte buna katılıyorum...!!!! hemde sıddetleee
ya benım kızkardesımın bır arkadası var...aynı problem onda da var..fakat onun umrunda degıl...mını etekler,kısa elbıseler,dar pantalonlar,sortlar vs....hepsını gıyıyor...cok da sık gıyınıyor ve suratı cok guzel bır kız..ınanın sırıtmıyor ya..hatta gıydıklerını merak edıp nerden aldıgını vs soruyorlar cunku cok guzel gıyınıyor..
bır gun kız kardesım uyarmıs onu demıs kızım bacaklarını bıle bıle nasıl boyle gıyınıyorsundıe...onun da cevabı ;
" aman kıme ne !! ne dıye kasayım!"
ustelık erkek arkadası da var kac senedır cıkıyorlar...bu ıs sadece bacakla olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…