Karanfil canım ince gelen yerleri düzelttirsende çok başarılı olur bence. Görüntü süper olacak zemuszemus Bak benim bacaklarım. Yamuk olmasa düz olsa hiç şikayetim olmazdı ama çok eğrilerBileklerimin yaptığı açıya bak Arada boşluk dolsa kütük gibi olur sanki.. Ferruh Bey'e resim yollamıştım cevap vermedi. Umutsuz vaka sanırım
kemeri ben de denemiştim. demoniac'ın da bahsettiği gibi, gelişimimi tamamlamış olduğum için hiç düzelme olmadı. maalesef, bir de dolaşım sistemimi etkilediğim için nur topu gibi varislerim oluştu
kızlar, ameliyat olanlardan biri de bendim. tam 3 ay oldu. emin olun ki, her gün forumu takip ediyorum. ama henüz bir şey yazmak için çok erken.
karanfil gördüm cnm son resmi, yine diyorum gerçekten düz bacakların, illada amelıyat diyosan gerçekten en başarılı sonuc olucak die düşünüyorum....
spicy,
ben senin fotlarını çok merak ettim,çünkü bana da bir doktor yapılabilir derken,bir doktor da ümitsiz konuştu. kime inanmalıyım bilmiyorum senin fotoları görürüsem belki karşılaştırma yapabilirm. bazı doktorlar para için her şeyi yapabilir.adresimi versem oaraya gönderebilir misn*
dilara_mutlu_mutlu arada kuyruklu a var. mynet.com.
gönderirse çok seviniri. geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?