Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar, jezabel namık durak'a protez taktırmıştı değil mi?parisss de belirtmiş.
jezabellden evet haber yok. acaba eski halini siteye eklemişi miydi?hatırlayan var mı?ben önceki sayfalara baktım ,ama çok fazla incelyemedim

kacakkiz86 sen resim koydun mu,merak ettim.ben ekleyemiyorum hem 50 mesajdolduramadım,hem de fotmun boyutu burya uymadı
spicy, eski ve son hali koyman mümkün mü?

Cnm senin bacaginla benimki arasinda pek fark yokki. ikimizinkide ince, seninkinin extradan ortasi bos, benimki daha dolgun ust bacagımın ortası yani. Bana oyle geldi bilmiyorum. Ama emin olun benim bacagım resimde valla banada hos gorunuyor ama yakından yada aynadan bakınca ince. Hos ben yaptırdıgımdada rahatca giyinebilirmiyim, bu kompleksi bırakabilirmiyim onuda bilmiyorum. Allah kimsenin basına vermesin yaa. Bahsettigimde kimse hak vermiyor, sacmaladıgımı soyluyorlar ama, biz birbirimizi biliyoruz, ne cektigimizi. sıcaklarda pantolon giymenin ne denli sıkıntı yarattıgını, etekli guzel bacakları gordugumuzde, ne olurdu benimde soyle olsaydi dedigimi, kimse duymadı gormedi......

Spicy cnm sendemi ferruh beye oldun? 3 ayda nasıl belli olmadı hala anlayamadım. Yani erime oldumu, olmadımı? resim eklemismismiydin? Çok üzgünüm çoook

karanfil gördüm cnm son resmi, yine diyorum gerçekten düz bacakların, illada amelıyat diyosan gerçekten en başarılı sonuc olucak die düşünüyorum....

karanfil gördüm cnm son resmi, yine diyorum gerçekten düz bacakların, illada amelıyat diyosan gerçekten en başarılı sonuc olucak die düşünüyorum....

insallah cnm dedigin gibi basarılı olur. beren80 nini sonucları aklıma gelince korkuyorum ama bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete misali, sonu hayırlı olur insallah. Bu arada ferruh bey beni hala aramadı, pazartesi 10 da ameliyat, ben donusu ucakla yapacagım icin oncedenmi rezervasyon yapmam gerekir acaba? ya sonraya bıraktıgımda ucak bulamassam. Beklesemmi aramalarını yoksa arasammı.bilmiyorumkismile

sen ara ferruh beyi cnm tekrar teyit ettir ondan sonra uçak dönüş biletinide al sonra sorun yaşayabilirsin belki bende cumartesi gidiyorum çok isterdim yanınızda olmak 20 25 gün gelemem belki foruma aklım sizde kalıcak ama dualarım sizinle inşlh güzel haberlerle dönüceksiniz :)

spicy,
ben senin fotlarını çok merak ettim,çünkü bana da bir doktor yapılabilir derken,bir doktor da ümitsiz konuştu. kime inanmalıyım bilmiyorum senin fotoları görürüsem belki karşılaştırma yapabilirm. bazı doktorlar para için her şeyi yapabilir.adresimi versem oaraya gönderebilir misn*
dilara_mutlu_mutlu arada kuyruklu a var. mynet.com.
gönderirse çok seviniri. geçmiş olsun bu arada

dilaramutlu sana neden umutsuz konuştu doktor? foto eklemişmiydin sakıncası yoksa eklermisin?benim bacakların fotosunu ekleyeceğim bana da yorum yaparsanız sevinirim, benimkiler domeniac ınkin benziyor, acaba ne kadar işe yarar ameliyat merak ediyorum...tşkrlr

jelarsin benimkiler de yanlış hatırlamıyorsam domeniacın bacaklarına benziyor.ben 50 mesajı dolduramadım.ayrıca çektiğim fotgrafın boyutu buraya uygun olmadı. ama e postayı verirsen oraya yollayayım. senin varsa sen de gönderebilr misin?ben doktora fotolarımı netten yolladım ve birisi yağ enjekte olur ,ama pek olumlu sonuç olmayabilir, dedi .bir doktor yapabilirm dedi.

SPİCY çok merak ettim eski ve yeni hallerini. Aslında yamuk olunca ne yaparsanız yapın yine yamukluk kalacak. Yani asla sütun gibi olmayacak. MALESEF... Zaten bizlerinde istediği eskisinden daha iyi görünsün yeter... ASLILI mesela... Onunda zor bir bacak yapısı vardı ama ameliyattan sonraki halleri gerçekten eskisinden çok iyiydi... Onun adına çok sevinmiştim görünce...

LEYDİ inan sen olmayınca forum eksik oluyor :))) Tatiline git ve güzel bir tatil geçir. Mutlu dön... Nasıl olsa etek elbise derdin olmayacak :)))

dior sen ameliyat olmadın sanrım. biraz sayfaları karştırdım ,ama bununla ilgili mesajını görmedim.
aslılı dan bahsetmişsin. onun resimleri burda var mı?son durumunu biliyor musun?teşekkür ederim

dior sağol canım ya sizden ayrı kalıcak olmak bende de eksiklik yaratıyor valla özellikle demrenın yanında olamıcak olmam daha da üzdü ama dualarım sizlerle olucak tşk ederim canım dilerim sizlerede sorunsuz bir tatil nasip olur
benim için ne sorunlu ne sorunsuz olucak valla artık takmadan gidicem denize amannnn napıyım ya bunaldım bacak bacak :))))))

fotoğraf hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz cnm. ben Ferruh Bey'e gönderdiğimde, çok kolay bir operasyon olacağını söylemişti. Bu işi yaptıracaksan gidip muayene olmalısın ve ümidini kaybetmemelisin.

Son düzenleme:
leydı cnm onemlı degıl sen eglenmene bak :)) kısmet degılmıs.nasılsa sonucları bıldırırım ve hıssedıyorum ıcımde yavas yavas gergınlık baslıyor 5 gun sonra amelıyat :))
soyleyebılecegım tek sey amelıyat olun sonra keske demeyın derım en azından denedım dersınız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…