Bacak dolgusu yaptıran var mı?

jelarsin benim bileklerimde seninkine benziyor inan kot giymekten pskolojim bozuldu hafta sonu düğün vardı tek pantolon giyen ben yinede şükür en azından saglığımız yerinde

Off off off. Eskilerden güzel haberler lütfeeen :))) Bacak durumu iyi olan en eski ameliyatlı kim acaba? Leydicim hariç. O sağ olsun hep burda. Diğerlerini merak ediyorum. Var mı şöyle 2 yıldır salına salına geziyorum diyen ?????

yoncayonca merhaba
sen fotograf koymuş muydun*senin incelik mi ,yoksa eğrilik mi var? doktora muayene olup görüş aldın mı?

Dilara Merhaba,

Hayır ben fotoğraf eklemedim. Sorunum hem incelik hem de yamukluk Ameliyat olabilmem için 1 sene var. Emziriyorum, bebeğim küçük. Çok zor durumda kalmadan ne ilaç ne de ameliyat olabilirim şu sıra. Ama olucam bu ameliaytı. Zaten şu an maddi durumum da müsait değil. Bu yüzden şimdiden doktor ile görüşememe
gerek yok. Ben müsait hale geleyim bi hele bakalım. Kararlıyım. İlk aklıma gelen isim Ferruh bey. evet bana çok uzak zor ama burada daha pahalı maalesef bu ameliyat.Hiç değilse bir kere deneyeceğim. Bu site sayesinde umudum oldu. Sıramı bekliyorum bende :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün Ferruh Bey'e ameliyat olalı tam 3 ay oldu. Benim bacaklarım çok ince ve çarpıktı. Heryerimden yağ alındı nerdeyse. Elde edilen yağlarda bana yetti diyebilirim. Bana ve çevremdeki insanlara göre bacaklarım güzel oldu tam olarak kapanmıyor ama yine de etek giyebiliyorum. Beklentimi yüksek tutmadım hiç hayal kırıklığına uğramamak için. Şu anki hali belki de bir çoğunuzun ameliyat olmadan önceki hali gibi. Erime olmadı. Şu an 46 kiloyum. Bacaklarım da vücuduma göre orantılı. Kısacası ben memnunum. İnşallah herkes istediği görüntüye kavuşur :)

Kaçakkızım benim, Pişik olucaz walla bu sıcakta. Gerçi hep bol paça giyiyorum çırpılarımtan ötürü alttan hava giriyodur ama nereye kadar yaaa (( Kaçmayalaım artık etekten , şorttan dimi yaaa (

ya ben kızın birini gördüm mubarek o kadar ayrıkkki bizimkiler sütun gibi kalır ama yine giymiş şortunu geziyordu valla

yoncacım, bebeğin daha önemli tabii. nasıl olsa bir süre sonra emzirme bitecek . daha sonra olursun nasılolsa.inşallah istediğin gibi olur.

Efece, Resimlerine baktım şimdi. Bacakların süüüüpper ötesi olmuş ya senin. Çook güzel walla. Ay böle olur mu ki benimkiler de. Ah şu eski hallerini de bi yüklesen. Biz de baksak. Belki aynıdır bacak yapısı. En azından unut olur bize. Alabildin mi eski hallerinin resimlerini ?

Merak edenler. 361 nolu sayfada Efecenin bacalarının yeni halleri var. Bir bakın derim. Hariika olmuş. Bi de eskilerini görsek süpper olacak. Doktor yine Ferrruh Bey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…