Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sevdaez Domoniac dediği gibi Ferruh beye birlikte gittik konunun uzmanı olduğu belli haftada 3 veya 4 ameliyatı olduğunu söyledi. Bu kadar sayı onun bu konuda iyice uzmanlaşmasına sebep oluyordur. Verdiği bazı cevaplarda bana mantıklı geldi. Bülent beyin Ank Bürosundakiler Patenti Bülent beye ait onun buluşu demişlerdi üstelik fiyatlarıda yüksek tutuyorlar. Birde Yagı depoluyoruz gerektiğinde Kullanıyoruz demişlerdi. Ferruh beyde Teknolojik gelişmeleri tüm doktorların dünyayla birlikte takip ettiklerini ve bunu uyguladıklarını, kendisinin kök hücre (Dolguda kullandıgı) konusunda ayrıca uzmanlaştığınıda söyledi. Yağları depolama gibi bir durum yok dedi zaten belli ölçüye kadar yağ alabiliyoruz fazlasını almamız mümkün değil dedi. Bacağa enjekte ederkende o ölçüyü geçmiyoruz dedi. Sağlık açısından fazlasının uygun olmadığını söyledi. Eğrilikleri gidermede ölçünün yeterli olduğunu ancak bacakları çok ince olupta çok kalın bacak beklentileri olanlarda beklentiye cevap veremeyebileceğini söyledi.

Merhaba Yonca, o bendim ama benim resimlerim ve yazdıklarım sanırım site yöeticileri tarafından silinmiş..

Diorcum selam, aynıyım hiç bir değişiklik yok, Ferruh Bey e resimleri mail gönderdim ama hala dönen yok, 2 hafta önce göndermiştim..

Selam, Ferruh Bey in enfeksiyon kaptığı dediği kişi benim ama , hala kızarıklık ve lekeler var ve görüntü çok dalgalı hiç düzelme olmadı bakalım resimleri kendisine mail gönderdim ama cevap henüz gelmedi..

Canım Ferruh bey bizim Ankara'da yaşıyor olmamızdan dolayı çok iyi dedi. İl dışından ve yurt dışından gelenlerin Ankara'da kalamadıklarından tedavinin bazı bölümlerini tam uygulayamadıklarını söyledi. Zaman zaman oraya gidip bahsettiği makineyi kullanmak gerekiyormuş. Makine yağların tutunmasını, kalıcılığını, şeklini düzenlemek için kullanılıyormuş, Bu yüzden bizim için tedavinin çok daha iyi sonuçlar vereceğini söyledi. Tabi ilerleyen zamanlarda sonuçları görüp sizlerle de paylaşacağım.

arkadaşlar merhaba
böyle güzel bir forum sitesi kuranlara, bu konuyu açan ayşe teyze rumuzlu arkadaşımıza ve sonra bizlerden tecrübelerini esirgemeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum, neden mi çünki ben bu siteyi keşfetmeden önce sizler gibi etek giyemeyen, mağazalara giderken etek reyonlarını pas geçen ve bu derdimi ablam ve annemden başka kimseyle paylaşamıyan çırpı bacaklı biriydim. Bu forumdaki hemen hemen bütün yazılarınızı okuyarak o kadar cesaretlendim ki 2 hafta içinde karar verip ameliyat oldum.

3 gün oldu ameliyat olalı şu an varis çoraplarımla oturuyorum ve 20 gün sonra etek giymeyi umut ediyorum, mesaj sayımı 50nin üzerine çıkardığım anda sizlerle resimlerimi paylaşıp, bizim gibi olanlara yardımcı olmayı düşünüyorum.

papatya canım cok geçmiş olsun dilerim mutlulugun baki kalır seninle:)
karanfil cnm resim ekledinmi ben göremedim bacaklarını nasılsın şuan
demre ne yaptı acaba onuda cok merak ediyorum gelmedi sanırım foruma

Domoniac canım ailen nasıl karşıladı gün aldığını söyleyince merak ettim. Heyecanın ne durumda

Canım, ailem çok şaşırdı. Randevu alıp geleceğimi hiç tahmin etmediler sanırım. Ben seninle buluşmadan önce oraya ulaştığımda bile annemi arayıp aklıma yatarsa gün alayım mı diye soruyordum çünkü :) onlar içinde süpriz oldu. ameliyat saatini 5 olarak almıştım ama onu değiştiricem mümkünse tabiiki. Ramazan olacak, annem gelse, ben ameliyat oldum çıktım eve döndük derken baya geç olacak. Anlaşamadığımız tek konu bu oldu. Aslında tek gitmek onlarıda orda heyecanla bekletmek istemiyorum ama onları ikna edemem sanırım... Cuma günü heyecandan ateşim bile vardı :) Şuan heyecanım yok, ama bu iyiye işaret değil, ameliyat günü elim ayağım birbirine dolanacak eminim :))

Senin eşin birşey söyledi mi, heyecanlı mısın sende:)

ben biran önce olup bitsin istiyorum Beklemek zor geliyor eşim normal karşıladı en ince detayına kadar anlattırdı. Geri adım atmayacağımı bildiği için oluruna bakıyor mecburen.

Geçmiş olsun papatyaankara bacakların umarım istediğin gibi olmuştur, ilk fırsatta önceki ve sonraki resimlerini bekliyoruz... Ameliyatın ile ilgili daha fazla bilgi verirsen sevinirim. Doktorun, ağrıların, bacaklarının şuanki durumu, yürüyebilme durumun... Benimde çok az zamanım kaldı, çok faydalı olacak benim için

Sevindim canım, benimde babam bu durumdan çok hoşlanmadı ama seninde bildiğin malum sebeplerden ses etmedi:) Evet saat 11 yada öğleden sonraya verse daha iyi olacak. ameliyat süresi benim kendimi toparlamam, derken saat baya geç olabilir. Ozamanda dönüşümüz zorlaşır.

BEREN80 hala iyileşememene ve doktorun 15 gün geçmesine rağmen sana dönmemesine çok üzüldüm. Neden telefonla muayenehaneyi aramıyorsun. Doktorla görüş. Sormak istediklerini sor. Bunları diyorum ama belkide yapmışsındır. Böyle bir dertte 15 gün beklemek uzun bir süre. İnsanın sinirleri bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…