Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar!!!!
1 haftadır yoktum ,epey gelişmler olmuş amelyat olanlar ve pek memnun kalmayanlar var sanırım.
bir de anlamadığım beren80 in neden yazıları yok ameliyat sonrası görüşlerini ben göremedim,doktora hakaret mi edilmiş .????
nasıl bir forum bu anlamış değilim????? . şayet herhengi bir hakaret yoksa, yaşadıklarımızı arkadaşlarımızla paylaşamayacak mıyız???
beren lütfen bizi bilgilendir.
bu arada geçmiş olsun,umarım her şey yolundadır.

ameliyatı ferruh bey yaptı şu an bacaklarımda şişlik ve hafif morluklar var çok fazla yürümemeye ve bacaklarımı yukarda tutmaya gayret ediyorum, tabi şu anda pek anlıyamıyorum nasıl olduğunu şişlikler olduğu için ama ben ferruh beye yağı fazla koymasını rica etmiştim o da öyle yaptığını söyledi etine dolgun olduğum için bu pek sorun olmadı 425 'şer cc koyduğunu söyledi bana.

ameliyattan 3 gün sonra çorabı çıkarıp duşumu aldım ve kontrole gittim pansuman yaptılar, zaten yaralar küçücük ve hiç acımıyo tabi ağrı kesicimi düzenli olarak aldım. Ama antibiyotik ilacımı mutlaka saatinde aldım açıkçası beren80 gibi olmaktan korktuğum için. canım çok geçmiş olsun sana bu arada. senin ki çok büyük şanssızlık olmuş bence çok beklemeden tedavini yaptırmaya bak.

ameliyat için şehir dışından gelicekseniz mutlaka yanınızda anneniz ablanız yani bir yakınınız mutlaka bulunsun derim ve 3 gün ankarada mutlaka bulunun. ameliyattan sonra yürüyebiliyorsunuz ama zor oluyo narkozlu ve yaralısınız sonuçta.

göbeğimde bol miktarda yağ vardı bu ameliyatla göbek yağlarımdan da kurtulmuş olurum dedim ama çok alınamıyormuş tek bir yerden bu nedenle çok çok fazla bir fark olmadı göbeğimde:çok üzgünüm: abartı bir hayalmiş benimki ya da şu an göbeğim şiş olduğu için belli olmuyo bilmiyorumkafamçokkarıştı beliyorum şimdi sadece..

papatyaankara merhaba, göbeğimdeki yağlarla ilgili benimde çok umutlarım vardı üzüldüm şimdi Ameliyatı Cuma günü olacağım. Pazartesi işe gitmem gerekecek. Yürümekte çok zorlanır mıyım? Bi poliklinik falan bana rapor yazar mı acaba ne yapıcam ben bilmiyorumkismile

papatyaankara,öncelikle çok geçmiş olsun.umarım sonuç istediğin gibi olur.
canım sen daha önceden foıto eklemiş miydin. senin bacak eğri mi,yoksa ince miydi?benim eğri ve senin bacaklarını merak ettim. foto eklersen çok sevinirim.
bol etekli günler:))))

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler opuyorumnanaktan, dilaramutlu benim bacaklarım çok ince değildi ama eğriydi yani dizden üstü tamamen normal hatta tombik ama dizden aşağısı eğriydi.

Demoniac moralini bozmak istemem, hatta keşke onu yazmasaydım dedim içimden çünki daha ameliyatı yeni oldum şişliklerim var bundan kaynaklı olabilir ama eskisi gibi kat kat değil göbişim:)

foto eklemeyi ben de istiyorum ama malesef 50 mj yapmam gerekiyormuş bu yüzden bol bol mesaj yazmaya çalışıyorum size

merhaba,
istersen resmini albüm oluşturup ona ekleyebilirsin.yukarıdaki "resimler ve albümler"e giriyosun ve bb kodu falan diyecek onu dikkate alma,albüme isim yazarsan sonrasında ekleyebiliyorsun:)

PAPATYAANKARA öncelikle çok geçmiş olsun. Resimlerini bizimle paylaştığın için sağol. Ameliyat önceside eğriliğin çok fazla değilmiş aslında. Ameliyat sonrası gerçekten çok güzel görünüyor. Çok sevindim senin adına. Umarım herşey istediğin gibi olur.

ekleyebildim arkadaşlar ameliyattan önceki ve sonraki resimleri profilimden görebilirsiniz

vallahi süper olmuş, güle güle giy istediğin herşeyi. yalnız ameliyat olduğuna pişman olabilirsin çünkü ben olduktan sonra bir sürü elbise, etek, şort falan aldım, ameliyat ücreti kadar param gitti:)))))) şaka bi tarafa çok sevindim adına, çok güzel olmuş:)

BEREN yürümende bir sorun varmı? yürürken ağrıların oluyor mu?

Merhaba Canım, yürümemde bir problem yok, doktoru geçen haftalarda aradım ama tatilde olduğunu 1 hafta sonra geleceğini söylediler. 1 hafta sonra sekreteri Yeter Hanımı aradım mail geldi ama resimler yok dedi, ama ben çok önemli lütfen gelince bakın ve haber verin dememe rağmen dönmediler. Ben yarın tekrar aramayı düşünüyorum.. Sinirlerim tabiki bozuk ama ne desem nasıl tepki versem bilmiyorum, bazı arkadaşlar Antalya da bulunan estetik doktorları ile görüşüp dava açmamı bile öneriyorlar.. Yarın karar vereceğim artık.. ferruh bey mutlaka başarılı bir doktordur ama bu sorunlarla uğraşmıyor sanırım

selam, hayır hiç bir hakaret yoktu yazılanlarda sadece resimleri ve asimetri görüntü olduğunu ve arakadaşlardan değerlendirme yapmalarını istedim ama 2 gün içinde silindi, nasıl bir bir forum bende anlamadım, sadece iyi sonuçları paylaşacaksak, burasıda taraflı bir site demekki.. Ya da bir çıkarları var sanırım..

papatyaankara bacakların çok güzel maşallah :) beren80 üzülme mutlaka düzelecektir. Doktor gerçekten tatildeydi ve döndü. Sen yarın sabah ara tekrar. Sana Ferruh Bey kartvizitini vermişmiydi, orada cep numarası falan yazıyor. Direk cebinden ara istersen canım. Umarım en kısa zamanda bacakların düzelir canım...

Demoniac moralini bozmak istemem, hatta keşke onu yazmasaydım dedim içimden çünki daha ameliyatı yeni oldum şişliklerim var bundan kaynaklı olabilir ama eskisi gibi kat kat değil göbişim:)

Olsun canım sonuçta lipo ile yağ aldırma ameliyatı değil :) Azda gitse kardayız çok fazla göbişim yok zaten :) Kalanıda artık bu azimle mekik çekerek eritirim

beren80
umarım en kısa zamanda sorunun düzelir. canını sıkma, senin üzüntünü tahmin edebiliyorum. benim ablam da göğüs ameliyatı olmuştu ve istediği gibi olmadı. ailece çok üzüldük ve şimdi her şey yolunda...mutlaka olumlu düşün ,her şey güzel olacak o zaman...
şayet tekrar silmezlerse resimleri paylaşabilir misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…