foto eklemeyi ben de istiyorum ama malesef 50 mj yapmam gerekiyormuş bu yüzden bol bol mesaj yazmaya çalışıyorum size
ekleyebildim arkadaşlar ameliyattan önceki ve sonraki resimleri profilimden görebilirsiniz
BEREN yürümende bir sorun varmı? yürürken ağrıların oluyor mu?
selam, hayır hiç bir hakaret yoktu yazılanlarda sadece resimleri ve asimetri görüntü olduğunu ve arakadaşlardan değerlendirme yapmalarını istedim ama 2 gün içinde silindi, nasıl bir bir forum bende anlamadım, sadece iyi sonuçları paylaşacaksak, burasıda taraflı bir site demekki.. Ya da bir çıkarları var sanırım..Arkadaşlar!!!!
1 haftadır yoktum ,epey gelişmler olmuş amelyat olanlar ve pek memnun kalmayanlar var sanırım.
bir de anlamadığım beren80 in neden yazıları yok ameliyat sonrası görüşlerini ben göremedim,doktora hakaret mi edilmiş .????
nasıl bir forum bu anlamış değilim????? . şayet herhengi bir hakaret yoksa, yaşadıklarımızı arkadaşlarımızla paylaşamayacak mıyız???
beren lütfen bizi bilgilendir.
bu arada geçmiş olsun,umarım her şey yolundadır.
ekleyebildim arkadaşlar ameliyattan önceki ve sonraki resimleri profilimden görebilirsiniz
Demoniac moralini bozmak istemem, hatta keşke onu yazmasaydım dedim içimden çünki daha ameliyatı yeni oldum şişliklerim var bundan kaynaklı olabilir ama eskisi gibi kat kat değil göbişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?