Bacak dolgusu yaptıran var mı?

YONCAYONCA bende o arkadaşın adını BEREN80 diye hatırlıyorum. YONCAYONCA bence en yakınındaki doktora ameliyat olmak aslında en iyisi. Tabi bu herzaman olmayabiliyor. Sizin küçük çocuğunuzda var. Yakın olduğu zaman ; bir sorun olduğunda hemen doktora başvurabilmek güzel.
 
mrb,
antalyada bacak dolgusu yapan doktor varmı.Eger yaptıran yada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
 
Son düzenleme:

yoncayonca ismi doğru hatırlıyosun beren80di. resimleri ekledikten sonra hepimiz üzülmüştük. yorum da yapmıştık. sonra resimler de mesajlar da silindi. o yüzden göremiyosun.
 
kızlar bir resim daha ekledim, fakat bahsettigim olay resimde sıfır belli. Ben genede ara ara size resim ekleyip durumdan haberdar edicem. ciplak halini koymaya henuz bacaklarım musait degil, deidigim gibi odemli, şiş ve mor.
 
KARANFİL74 bence gayet düzgün ve hoş görünüyorlar. Bir sorun görünmüyor. Sizin bacaklarınız zaten düzgündü.
 
Karanfil gayet güzel duruyor. Bacaklarının tadını çıkar sonuna kadar :)) Varis çorabı çok kalın bişey değil sanırım. Bacaklarında gayet düzgün gözüküyorlar, ben daha kalın bişey sanıyordum.
 
karanfil74 geçmiş olsun, ben de Ferruh Bey'e ameliyat oldum 2,5 ay önce. Bende de aynı durum var, diz kapaklarımın altında dolan yerler şiş görünüyor, yani fazla kaslı gibi.. ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, umarım doktor beyin söylediği gibi düzelir
 
teşk ederim kızlar hoşbuldum:) iyiydi tatil güzel geçti çok sağolun :)
sevdaez ben bülent beye amelıyat olalı 1 seneyı geçti cnm ama zayıfladım ve eridi yaglar kilo alınca biraz düzelme oldu ama geri eridi eski haline göre iyi tabi ama yinede tam istediğim gibi diil
 

heh bi bacak dolgumuz eksikti o da oldu tam oldu
 
zayıfladıgın için eridi yani zayıflamasan erimezmiydi acaba bülent bey bu konuda garanti veriyor diye duydum ve hep aklım onda ona yaptıracam galiba ama erimesinden çok korkuyorum ya
 

ankal, resim eklersen çok seviniriz...
 
Arkadaşlar kök hücre metodu nedir acaba Ahmet beyin tekniği birde kalıcılığı nasıl acaba sanırım daha önce Ahmet beye ameliyat olan olmuştu forumda tüm sayfaları okudum hatırlıyorum ama nickler aklımda değil 12 bin lira ciddi bir rakam erime riski olan bir şey için öyle değil mi acaba silikonmu düşünsem :uhm:
 
ameliyat olan arkadaşlar tekrar son hallerini ekleye bilirlermi özellikle leydi senden çok istiyorum ameliyat öncesi sonrası ve şimdiki halini canım lütfen
 
Kızlar selam, bugün Bahard ile birlikte Ferruh Bey'e görüşmeye gitmiştik. Ferruh Bey tekniğini uzun uzun anlattı bizze. Yaptığı şey kök hücre metodu. Yağları göbek vs biyerden alıyor ve havayla hiç temas ettirmeden direk bacağa enjekte ediyor. Yani yağlar göbekten çekilip aynı anda bacağa yönlendiriliyor. Kullandığı bu cihaz "kişiye özel" olup ameliyat sonrasında atılıyormuş. Genel anestezi uygulamıyor. Eğer 1000 TL fark ödemeyi kabul ederseniz hastane ortamında yapıyor, ve ozaman genel anestezi uygulanıyormuş. adını hatırlamadığım bir yöntem söyledi. Bu yöntemle 2-3 saat sizi uyutuyormuş. Genel anestezide kendine kendine nefes alamıyormuş insan makinaya bağlanması gerekiyormuş ama bu uyutma tekniğinde kişi kendi kendine nefes alıp verebiliyormuş, yani gece evinizde uyuduğunuz zaman gibi oluyormuş. Ancak tabiiki hiç birşeyi hatırlamıyor ve hissetmiyorsunuz...

Ferruh Bey haftada nerdeyse 4 gün ve yaklaşık 3 senedir bu ameliyatı yaptığını söyledi. Bu hastalardan 1 kişi enfeksiyon kapmış ve antibiyotik ile tedavi edilmiş. Bunun dışında ödemler oluşabiliyormuş bazı bölgelerde, bunlarda masajla düzelebilecek durumlarmış. Bir makinaları varmış, Ankarada ki ya da gelebilecek durumda olan hastalarını belli zamanlarda kontrole çağırıp bu makinayla bacaklara masaj yaparak yağların tutunmasını ve şekillerini düzenliyormuş... Ameliyat sonrasında ödemlerin geçmesiyle birlikte bacak kalınlığında ciddi olmayacak şekilde bir azalma olabiliyormuş, bu haliylede zaten tatmin edici bir görüntü oluyor dedi. Ameliyat yaptığı bir hastasının 1.5 sene sonraki resimlerini gösterdi, hiç bir fark yoktu ilk ve son hali arasında.

Ferruh Bey gayet ilgili bir şekilde tüm sorularımızı cevapladı. Gerçekten ilgili ve bilgili birisi.

Sonuç olarak aranızda ameliyat olmayımda bu dertten nasıl kurtulursam kurtulayım diyen ben, bu hafta Cuma gününe randevu alıp ameliyat olmaya karar verim :)) Aynı şekilde Bahard de sonraki hafta Salı günü ameliyat olacak :))

Ameliyat ücreti 2500 TL + varis çorabı olacak onun fiyatıda 70-80 lira arasında birşey sanırım.

Ayrıca Bahard yanımda olmasaydı benimle bugünkü randevusunu paylaşmasaydı, bu kararı almam çok zor olurdu... Çok tatlı ve iyi bir kişi çook çoooook çoooooooooook teşekkür ederim herşey içinopuyorumnanaktan

Biraz uzun oldu ama tüm konuşmaları aktardım sanırım. Umarım sizede faydalı olur aklınızdaki soruları çözer kızlar :)
 
DEMONİAC uzun uzun yazıp bizi bilgilendirdiğin için çok sağol. Dediğin gibi sen hep ameliyatsız nasıl bu dertten kurtulurum diyordun hep. Gülümsemeden edemedim :)) Ama hepimiz için ameliyat tek çözüm. Başka yolu yok. Karar vermene ve bu dertten kurtulmak için elinden geleni yapmana çok sevindim. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Ama lütfen bizi bırakma. Mutlaka haber ver gelişme sürecinden. BAHARDA ve sana şimdiden çok geçmiş olsun.
 
Evet Dior bende çok gülüyorum :)) Cidden ilizarov gereksiz ve çok zor bir yöntem. Ta Malezyadan açılı tabanlık aldım oda işe yaramadı. Ameliyat tek çare canım. 1 senedir düşünüyorum ve farklı yollar arıyorum. Artık zamanı gelmişti... Umarım istediğim gibi olur:)) Her gelişmeden haberdar edicem canım sizi, ortalıktan kaybolmuycam bunun sıkıntısını çok çektik. Ben yapmıycam canım
 
DOMONİAC bizi bilgilendirdigin için gerçekten çok teşekkürler.bende randevu aldım haftaya cumartesiye işallah bende ikna olurum ve eşiminde aklına yatarda bende bu dertten kurtulurum.umarın doktor beyin dedikleri dogrudur arkadaşlar bu forumda doktor beyin söylediklerini dogrulayacak insanlar varmı? yani ameliyat olanı bir sene olup erime falan olmayan bu doktordan memnun kalanlar lütfen onlarda görüşlerini yazsın lütfeeeen :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…