Çok özür dilerim arkadaşlar. Ben isimleri karıştırdım galiba. Bacaklarında ameliyattan sonra çöküntüler olan bir arkadaşımız vardı hani resmini de kelmişti. Enfeksiyon kapmıştı galiba. İşte ben onu Beren80 sanmıştım ama baktım Berenin yazılarına o değilmiş. Neydi o arkadaşımzın adı bilen var mı?
Kiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
karanfil74 geçmiş olsun, ben de Ferruh Bey'e ameliyat oldum 2,5 ay önce. Bende de aynı durum var, diz kapaklarımın altında dolan yerler şiş görünüyor, yani fazla kaslı gibi.. ve bu durum beni çok rahatsız ediyor, umarım doktor beyin söylediği gibi düzelir
2500 TL den başlıyor canım; şuan en uygun fiyat bu. 4000 ve 6000 civarına yaptıran arkadaşlarda vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?